Gość: tosiątek IP: *.com.pl 01.06.04, 15:33 Co możecie powiedzieć o kremach tej firmy? Dobre czy raczej sobie odpuścić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Helena Rubinstein IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.04, 18:35 Polecam jeżeli stać Cię na te kosmetyki. Ale przy okazji zachęcam do firmy BIOTHERM. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: Helena Rubinstein 02.06.04, 12:24 Osobiscie lubie tylko serie Premium C. Reszta nie przypadla mi do gustu (opinia jedynie po zastosowaniu probeke, wiec malo miarodajna). Moze znajdziesz wiecej opinii na wizazu - dzial kosmetyk wszechczasow ? www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: Helena Rubinstein IP: *.escom.net.pl 02.06.04, 12:31 Jeśli stać Cię na zakup kosm. tej firmy,to nawet minuty się nie zastanawiaj tylko kupuj.Dla mnie są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiątek Re: Helena Rubinstein IP: *.com.pl 02.06.04, 13:29 Wielkie dzięki za wasze opinie. Właśnie rozważam zakup ich preparatu z witaminą A, interesuje mnie kosmetyk na noc, czy próbowałyście któregoś specyfiku z serii Power A. Szukałam na wizażu ale tam są jedynie opinie o kremie pod oczy z tej serii, notabene bardzo dobre... :) Odpowiedz Link Zgłoś