Dodaj do ulubionych

Problem z paznokciem!

02.06.04, 00:04
Zlamalam nieszczesliwie duzego paznokcia u stopy,tak,ze az poleciala krew i
zostala polowa.Nie wiem kiedy to odrosnie,bo w dodatku zlamal sie nie rowno i
trzeba bedzie podcinac.Uwielbiam malowac paznokcie u stop i nosic
sandalki...a mamy prawie wakacje.Moja stopa wyglada tragicznie.Czy istnieja
moze tipsy na paznokcie stop?Poradzcie cos,prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: selena Re: Problem z paznokciem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 08:19
      Chyba istnieją widziałam takie w gazecie kobiecej.
    • justy1 Re: Problem z paznokciem! 02.06.04, 08:41
      tak, istnieja tipsy na paznokcie u nóg.
      • Gość: magia Re: Problem z paznokciem! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 02.06.04, 14:22
        bardzo mnie interesują tipsy na paznokcie stóp,czy ktoś już sobie zrobił?
    • Gość: magia Re: Problem z paznokciem! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 18:44
      podnosze watek bo strasznie interesuja mnie tipsy na stopy
      • justyna_i Re: Problem z paznokciem! 03.06.04, 13:13
        A może warto kupić sztuczne paznokcie do stóp?
        Killis takie ma, kosztuja okolo 30 zeta, naklejasz tylko na ten nieszczęsliwy
        paznokieć, a jak odrośnie to masz juz swój.
    • Gość: justy Re: Problem z paznokciem! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.06.04, 17:51
      www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_kosmetyczka&thread=1086187124
    • stylistka Re: Problem z paznokciem! 08.06.04, 22:03
      Czesc !
      musisz poczekac na to aby ta ranka podeschla troszke sie podgoila, osobiscie
      nie polecam Ci tych sztucznych paznokci na stopy w Twoim przypadku jest duze
      prawdopodobienstwi ze moze sie wdac infekcja, chodzac w klapkach dostaje sie
      kurz itp moczac ta stope w wannie wilgoc brak dostepu powietrza,to wszystko
      bedzie zalegalo pod tym plastikiem i moze sie cos paskudnego zrobic. Ponadto
      domyslam sie ze jest tam w opakowaniu klej moze on byc kiepskiej jakosci i po
      kilku dniach kapiele potarcia palcem moze sie odklejac i ponownie rozdrapywac
      ta ranke.

Moja rada idz do dobrej manicurzystki ktora przedluzy ten biedny paznokietek np
      akrylem na szablonie bedzie on stabilny i latwy w utrzymaniu czystosci.
      Od kilku lat zajmuje sie stylizacja paznokci zawodowo i nie raz ratowalam juz
      takie paznokietki
      Jesli jestes z wawy zapraszam so mojego studia chetnie Ci pomoge.
      W takim przypadku koszt jest niewielki bo to tylko 1 paznokiec:)a warto go
      pokazywac w lato dodatkowo(mozna zrobic slicznego akrylowego frencza na stale i
      dolozyc kilka kolorowych kwiatkow z akrylu przy letnich klapeczkach wygladaja
      stopy bosko)

Pozdrawiam
      Buziaczki
      Helenka
      • 210977333q Re: Problem z paznokciem! 08.06.04, 22:19
        Bardzo Ci dziekuje za fachowa rade , chetnie skorzystalabym z pomocy gdyby nie
        to ,ze mieszkam w Londynie i w Polsce jestem bardzo rzadko.Myslalam o pojsciu
        do tego typu salonu tutaj,ale po obejrzeniu programu o jakosci uslug takich
        salonow juz nie pojde.Raz za namowa kolezanki poszlam zrobic francuski manicure
        i to co zrobiono mi to byla zgroza , nie mowiac o tym ,ze po paru godzinach juz
        wygladal na zniszczony.Nie mowiac o cenie jaka zaplacilam.Sama domowymi
        sposobami potrafie zrobic lepszy manicure.A moze ktoras z Was zna tego typu
        dobry salon w Londynie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka