IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:30
A ja mam problem z brawiami... są krótkie i słabe. Krótkie pod względem
długości linii brwi - daleko od siebie, kończą się nad kącikiem oka. Moja
twarz wygląda grubo i jest bez wyrazu. Co można zrobić, żeby byłu bliżej
siebie i dłuższe? (pomijając operację platyczną wszczepiania włosów - nie
stać mnie na to)
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka domalować kredką n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:38
      • Gość: Ewa Re: domalować kredką n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:51
        Nie kredka tylko henna. Ucze sie w szkole kosmetycznej i codziennie cwiczymy
        henne, tez mam kolezanki ktore maja "lyse" miejsca i zalatwiaja ten problem
        wlasnie w taki sposob.

Pozdrawiam
        Ewa
        • Gość: brewka Re: domalować kredką n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 17:51
          a np. po zgoleniu nie będą dłuższe? jak długo odrastają? bo henna to nie jest
          to - mam jasne brwi :(
          • Gość: justy Re: domalować kredką n/t IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.06.04, 17:53
            po zgoleniu to będziesz miała szczecinę a nie brwi
            • Gość: brewka Re: domalować kredką n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 17:58
              hmm.. to w takiem razie co??? malowac nie będę, bo to źle u mnie wygląda... a
              takie brwi sa be!
              • Gość: magia Re: domalować kredką n/t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.04, 21:30
                henna jest właśnie po to ,aby jasnym brwiom nadać kolor, przecież nie musi to
                być czarna henna/a nawet nie powinna być czarna/raczej brązowa lub grafitowa
                umiejętnie położona sprawi ,że oko będzie wyrażniejsze.
                • Gość: brewka Re: domalować kredką n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 16:52
                  nie mogę mieć ciemniejszych brwi - sprawdzałam nawet lekko ciemniejsze -
                  wyglądam jak monstrum... chodzi o to, czy można sprawić, żeby same brwi wyrosły
                  albo się wydłużyły lub coś w tym stylu! naturalne, a nie namalowane
    • Gość: anna Re: BRWI IP: *.euron.pl 09.06.04, 17:25
      ja ci henny nie polecam. mama mojej koleżanki przez kilka lat robiła regularnie
      henne. dzisiaj jest bez brwi. musiała zrobić sobie tatuaż kosmetyczny. wygląda
      nieźle, jakby miała kredką pociągnięte.
      • Gość: brewka Re: BRWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:19
        henny nie mogę, jest za ciemna...
        • justa_79 Re: BRWI 16.06.04, 11:29
          Gość portalu: brewka napisał(a):
          > henny nie mogę, jest za ciemna...

która jest za ciemna? czarna? to kup brązową lub grafitową.
    • Gość: len Re: BRWI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 23:15
      na pewno nie należy golić, odrośnięte nie będą się układały, mogą zacząć
      odstawać, "stać" - okropny efekt
      • Gość: karolina Re: BRWI IP: 80.51.230.* 13.06.04, 21:36
        Ja osobiście poradziłabym ci zrobienie makijażu permanentnego brwi. Ja też mam
        rzadnie i słabe brwi, bo kiedyś malowałam je kredką i je osłabiłam. Kilka
        miesięcy temu zrobiłam sobie makijaż permanentny i jestem bardzo zadowolona.
        Kolor i kształt kosmetyczka dobrała mi super, też się bałam, że będą ciemne,
        ale są bardzo naturalne. Wygoda jest niesamowita, nie muszę już codziennie
        starać się, żeby nadawać im sama jakiś kształt. Bardzo polecam.
        • Gość: brewka Re: BRWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:25
          Normalnie u kosmetyczki? czy ona usuwa wszystkie, żeby namalować? no i ile
          kosztuje?
          • Gość: karolina Re: BRWI IP: 80.51.230.* 29.06.04, 21:13
            kosmetyczka nie usuwa brwi, poprostu uzupełnia twoje, ja zapłaciłam 400 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka