Dodaj do ulubionych

Sól Epsom

30.01.12, 16:17
... czyli inaczej sól gorzka, bodajże siarczan magnezu.

Macie pomysł, gdzie kupić taką sól jakości kosmetycznej (no nie nawóz sztuczny w każdym razie) w dużej paczce, za rozsądną cenę?

Chciałam sobie zrobić wypasione kulki do kąpieli :)

Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Sól Epsom 30.01.12, 16:59
      nessie-jp napisała:

> ... czyli inaczej sól gorzka, bodajże siarczan magnezu.
      >
      > Macie pomysł, gdzie kupić taką sól jakości kosmetycznej (no nie nawóz sztuczny
      > w każdym razie) w dużej paczce, za rozsądną cenę?

info na e-mail
      • heather4 Re: Sól Epsom 03.02.12, 15:43
        ja kupowalam tutaj:

ekosens.pl/sklep
        • variovorax Re: Sól Epsom 03.02.12, 22:37
          a ja chcialabym zapytac Panie ktore ja wyprobowaly o efekty. Jestescie zadowolone?
          • nessie-jp Re: Sól Epsom 04.02.12, 17:44
            Ja niestety nie miałam jeszcze okazji ze względu na różne zawirowania. Mam nadzieję, że to będzie po prostu dobrze relaksująca kąpiel, łagodząca problemy ze skórą.
    • bella_karo Re: Sól Epsom 27.02.12, 14:43
      Wiele o tej soli można przeczytać na stronie angielskiej - gdyż do produkt rodem z UK.
      www.epsomsaltcouncil.org/
      W Polsce można kupić wysokiej jakości sól w sklepie www.suplemencikowo.pl
      - produkt angielskiej firmy Power Health.

Piszcie pod kontaktowego maila po rabacik przy zakupie produktu.

• natalii80 Re: Sól Epsom 27.02.12, 16:04
        Myślę że mogę mieć siarczan magnezu ..
        Korzyści Uroda soli Epsom

Siarczan magnezu jest czysty związek mineralny (siarczan magnezu) w postaci krystalicznej, który delikatnie złuszcza skórę i wygładza szorstkie łaty. Regularnie stosowany przez coraz większą liczbę modelek i aktorek, to popularny naturalnym wyborem dla poprawy urody. Wymieszać z ulubionej odżywki głęboko, aby dodać organizm do włosów lub rozpuścić w kąpieli w celu uzupełnienia organizmu poziom magnezu. Relaksująca kąpiel w soli Epsom może pomóc złagodzić stres i zostawiają cię uczucie ożywił.
    • heather4 Re: Sól Epsom 28.02.12, 16:32
      Dodawalam sol epsom do odzywki do wlosow. Efekt - troche lepiej odzywione i bardziej miekkie wlosy niz po samej odzywce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka