Dodaj do ulubionych

LERROSET -kto używał

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:53
Witajcie,
Czy ktoś używał maski Lerroset? Jak działa? Gdzie i za ile można kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: LERROSET -kto używał IP: *.wrzos.wroc.pl 12.06.04, 18:14
      Jak działa? Gdzie i za ile można kupić?

www.google.pl/search?q=leroset&ie=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl
    • justa_79 Re: LERROSET -kto używał 15.06.04, 13:23
      a co z efektami?
    • Gość: mala Re: LERROSET -kto używał IP: 195.136.49.* 15.06.04, 13:39
      Ja nie używałam (może się skuszę), ale wiem, ze kosztuje ok. 50 zł.
      • kraxa Re: LERROSET -kto używał 16.06.04, 13:08
        Gość portalu: mala napisał(a):

> Ja nie używałam (może się skuszę), ale wiem, ze kosztuje ok. 50 zł.
        w APTECE W KERFURZE NA MORENIE KOSZTUJE 39 Z ZŁOTYCH I JEST BARDZO DOBRA
    • Gość: tseye Re: LERROSET -Po tygodniu kuracji... IP: *.light.csk.pl 22.06.04, 19:48
      Wygrzebalam ten watek, bo musze sie z Wami podzielic wrazeniami... Jak tylko to przeczytalam polecialam na te strone interentowa , zamowilam, dwa dni poxniej dostalam przesylkie i zaczelam stosowac. REWELACJA! W zyciu nie wierzylam, ze zdolam sie pozbyc tego tradziku... a jednak! Wyglada na to, ze jeszcze tydzien, dwa i znika nie tylko ostatnie bardzo upierdliwe pryszcze ale i te czarne kropeczki na nosie... Maseczka cholernie piecze i swedzi w trakcie wysychania ale jak sie widzi rezultaty to sie zaciska zeby...
      • Gość: Aga Re: LERROSET -Po tygodniu kuracji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:07
        to prawda!Moja siostra ma kiepską cerę, ma juz 28 lat, a po odstawieniu pigułek
        wyskoczyło jej milion pryszczy na twarzy i szyji.ja bylam w szoku jak ją
        zobaczyłam.Od razu poleciała do dermatologa, dostała leki, ale nic nie
        pomagało, juz myślałam , że zwątpi, ale dorwała lerosett.Po 2 tygodniach
        rewelka-twarz prawie calkowicie się wygoiła, zostały tylko drobne, przysuszone
        kropeczki na szyji.Buzia gładziutka, po prostu jak na nia-piękna cera!Stosowała
        codziennie jako maseczkę.Wszystkie dziewczyny ze sprawiającą problemy cerą-nie
        ma co oszczędzać-kupujcie!Ja sama jutro lecę do apteki :)
    • kaasia84 Re: LERROSET -kto używał 23.06.04, 07:44
      a na ile starczy takie jedno opakowanie?
      • kraxa Re: LERROSET -kto używał 18.08.04, 11:30
        kaasia84 napisała:

> a na ile starczy takie jedno opakowanie?

to zależy, czy bedziesz nim myc twarz, czy tylko smarować raz na jakis czas, to
        jest taka standardowa tubka, jak kiedys były kleje szkolne-40 czy 50 ml
    • balbina_alexandra Re: LERROSET -kto używał 18.08.04, 11:43
      Ja miałam, tubka ma pojemność 70 ml, a kosztuje ok. 50 zł. (ja kupiłam na
      Esentii). NIe rozumiem zachwytów nad tym czymś... okropnie wysusza nawet
      najbardziej tłustą cerę, nie jest wydajne, ma okropną konsystencję - bardzo
      płynną - a ja planowałam to tylko uzywać jako maseczki. Żałowałam że ją
      kupilam. Moim zdaniem nie umywa sie do Ziemi Wulkanicznej firmy Abacosun, która
      jest prawdziwą rewelacją!
      • Gość: Emm Re: LERROSET -kto używał IP: 193.111.166.* 18.08.04, 11:52
        ja mam cere plytko unaczyniona, wrazliwa, alergiczna i do tego mieszana i jak
        dla mnie lerosett jest rewelacyjna.Na poczatku uzywalam codziennie, teraz raz w
        tygodniu, cera nigdy nie wygladala tak dobrze.Nie mam zadnego syfka.Jestem
        zachwycona.
      • Gość: kaloo Re: LERROSET -kto używał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:53
        jak zwykle balbinka ma rację,nic szczególnego oprócz wyjątkowego pieczenia,ja
        zmuszałam sie do stosowania przez tydzień i spasowałam.Dużo lepsze efekty daja
        kwasy,których nie można łączyć z glinkami.A lerosett tez kupilam na esentii i
        tuba jest 70ml,dość spora jak na maski,ale nie wiem,może ją teraz zużyję do
        mycia,może za jakiś czas.Albo zostawie na kare dla niegrzecznych dzieci...;)
        pzdr!
        • paputerek Re: LERROSET -kto używał 18.08.04, 12:08
          Gość portalu: kaloo napisał(a):

> .Dużo lepsze efekty daja
          > kwasy,których nie można łączyć z glinkami.
          Nie za bardzo rozumiem, przy kwasach nie można używać np. maseczek z glinką?
          czy tak?
          • Gość: kaloo Re: LERROSET -kto używał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:33
            uhmm.Nie można.Niestety...
            To od dermatologa informacja-a tak przy okazji to większośc maseczek
            oczyszczających jest na bazie glinek,więc trzeba w czasie kuracji kwasami
            uważać na ich skład.Zależy też ewnie od siły stężeniaych kwasów,jednakże jest
            niewskazane.
            Chyba na jakimś kremie z zawartością AHA też to było napisane.
            pzdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka