Dodaj do ulubionych

Ranking preparatow na cellulit

12.06.04, 22:37
Oglaszam za otwarty.Ciekawa jestem waszych zdan i opinii.
Mi bardzo pasowal firmy Norel.I ponoc L'Oreal w turkusowej tubce tez jest
dobry.Nie mialam ale sie namyslam.
A jakie sa wasze typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.77.classcom.pl 14.06.04, 20:00
      Sól do kąpieli Farmony jest fantastyczna! Po kilku kąpielach już widzę, że
      skóra jest bardziej jędrna. Krem Avonu jest całkiem niezły, ale nie stosowałam
      go regularnie, więc niech ktoś inny się wypowie.:)
      • Gość: K Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:07
        Ja stosowalam:

Dermedic - cellu end ( 2 opakowania)- zle sie wchłaniał, zapach taki sobie ,
        konstystencja -zbyt rzadki

Avon - cellu sculpt ( 2 opakowania>)- wchłania sie szybko, zapach -piekny :-
        ) ,konstystencja- krem / balsam , nie za rzadki nie za gęsty.
        • Gość: justa Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 12:03
          ale jakie działanie i efekty? :)
          • reno11 Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 15:37
            ja stosowałam w zeszłym roku D-Stock Vichy, zużyłam 2 opakowania, smarowałam raz
            dziennie i efekty były super, naprawdę wygładzona skóra, tylko trochę wysusza,
            trzeba stosować balsamy nawilzające, ale jest ok. Polecam
      • Gość: Ewa Preparaty guam IP: *.212-33.bia.tkb.net.pl 16.06.04, 23:34
        Osobiście używam tych dwóch preparatów i jestem zaskoczona ich działaniem
        www.guam.net.pl/product_info.php?products_id=50
        www.guam.net.pl/product_info.php?products_id=46
        Polecam wszystkim Paniom szczególnie bexter ponieważ mozna do niego dokupic juz
        tansze uzupelnienia do bandazy.
    • sedona Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 20:10
      Clarins moim zdaniem jest nie do pobicia, teraz kupilam shiseido i sprobuje jak
      to dziala, ale od 2 lat uzywam Clarins i jest naprawde super. Polecam
      • moniorek1 Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 22:58
        Do autorki.
        Nie kupuj tego zelu z loreala jest do niczego. Uzywalam kilku preparatwow na
        celulit ale najlepszy okazal sie D stock jak do tej pory.
        • annaoke Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 23:07
          Prawda jest taka że wszystkie preparaty na cellulit w ogóle nie działaja.
          Producenci nabijaja kabzę i żerują na naiwności klientek. Preparaty te jedynie
          lekko wygładzaja naskórek--ale tyle potrafi nawet zwykły tani balsam.
          Wiem co mówie- bo dużo na ten temat czytałam min. wypowiedz dr. Noszczyk.
          Na cellulit tylko dieta i ćwiczenia, więcej ruchu.Basen , rower itd.
          Czasem wystarczy zrzucic np 2 kg.
          • sigrun Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 08:52
            Po części prawda, a po części nie. Ćwiczenia znakomicie poprawiają sylwetkę,
            redukują zbędne centymetry, wysmuklają ciało, a organizm nabiera kondycji, co
            też jest ważne. Niestety nawet najbardziej morderczy trening nie poprawi
            wyglądu skóry. Do tego potrzebne są masaże, kąpiele, kremy, itd. Od 12 lat
            aktywnie uprawiam sport. Uważam że jest on wręcz niezbędny do zachowania
            zdrowia, młodości oraz pięknej sylwetki, ale nic nie zdziała na jakość skóry i
            rozstępy. Do tego potrzebne są kosmetyki. W przypadku mojej skórki
            pomarańczowej doskonale sprawdzają się preparaty z wyciągiem z bluszczu i
            algami z Bretanii. Właśnie dlatego produkty Farmona z serii Nivelazione Woman
            działają wspaniale. Uwielbiam sól do kąpieli, peeling i krem ujędrniający. Ten
            ostatni wmasowuję przy pomocy nakładki z wypustkami naciskając ile sił, tak jak
            to robiła moja masażystka. Masaż ujędrniający nie może być przyjemnym
            głaskaniem, bo to mija się z celem, którym jest pobudzenie krążenia. Bardzo
            dobrze sprawdzał się żel antycellulitowy z dawnej serii Yves Rocher. Teraz
            zmienili nazwę linii i skład, że o wywindowaniu cen nie wspomnę.
          • justa_79 Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 11:08
            annaoke napisała:
            > Preparaty te jedynie
            > lekko wygładzaja naskórek--ale tyle potrafi nawet zwykły tani balsam.

tu się trochę mylisz, przecież nawet nie każdy tani balsam tak samo dobrze
            nawilża. są też preparaty, po których widać ujędrnienie skóry, po innych nie.
    • Gość: karalooh Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.icpnet.pl 16.06.04, 13:22
      jasne ze krem nie odwali za nas calej brudnej roboty, ale jezeli stosujemy go
      jako uzupelnienie do cwiczen i odpowiedniej diety, pomoze szybciej osiagnac
      cel; ja polecam dermedic- cellu end2, uwazam ze jest tak samo skuteczny jak
      nowy vichy- liposyne, a kosztuje mniej(60zl). Jednak najlepsze efekty daje Body
      Creator firmy Shiseido, chociaz cena powala(187zl)i niestety troche wysusza
      przy dluzszym stosowaniu
    • Gość: Ula Re: Ranking preparatow na cellulit IP: 62.233.197.* 16.06.04, 14:39
      Ja też stawiam na Cellu End. Wg mnie super się wchłania, ma bardzo przyjemny
      zapach (pewnie rzecz gustu, bo jedna z moich poprzedniczek napisała coś
      odwrotnego :) W niektórych aptekach można kupić 2 opakowania w cenie jednego. :)
      • Gość: justa Re: Ranking preparatow na cellulit - Cellu End IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 15:17
        > W niektórych aptekach można kupić 2 opakowania w cenie jednego

w których? :)
    • madzia773 Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 15:50
      1. Nivelazione Woman
      moj nr 2: pomarańczowy Ziaja
      • avokado1 Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 15:56
        Te preparaty działają na waszą podświadomość ..bo na pewno nie na cellulit
        • sigrun Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 16:17
          Awokado też nie należy do owoców z gładką skórką;-P
    • Gość: mysia Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:28
      Stosuję 3 miesiąc L'oreala.Miałam cellulit 2 stopnia,teraz dopiero po
      ściśnieciu uda coś widać.Wcześniej nawet na stojąco...:(Kupiłam jeszcze
      specjalny masażer- coś w stylu Cellesse Philipsa-oraz oliwkę Ziaja Lipocell
      Blocker.Efekty sa bdb.Dziewczyny, nie myślcie ,że po 1 miesiącu pozbędziecie
      się cell nawet przy Dstock czy Liposyne-trzeba dużo wysiłku, cierpliwości.Masaż
      to podstawa,więc masujcie się,to daje najlepsze efekty.I pijcie herbatę Pu-
      erh...
      • Gość: Misia Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.torun.dialup.inetia.pl 17.06.04, 07:33
        Norel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka