sommerrrzeit.33 26.03.12, 19:44 Pytanko mam, bo jestem zupełnym laikiem w tym temacie: czym się różnią te dwa produkty NeoStrata - Krem do powiek PHA 4% oraz Bionic Krem do powiek PHA 4% Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: NeoStrata - kremy pod oczy 26.03.12, 23:38 sommerrrzeit.33 napisała: > Pytanko mam, bo jestem zupełnym laikiem w tym temacie: czym się różnią te dwa p > rodukty NeoStrata - Krem do powiek PHA 4% oraz Bionic Krem do powiek > PHA 4% > Dziękuję. Ten pierwszy ma skład: Skład: * Glukonolakton - 4,00% - substancja keratolityczna i nawilżająca * Witamina E (octan tokoferylu) - antyoksydant Ten drugi ma skład: Aktywne składniki 2,00% Haloxyl (mieszanka peptydów), 2,00% Actiflow, 3,00% glukonolakton (PHA), 1,00% kwas laktobionowy (PHA). Drugi jest lepsze jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: NeoStrata - kremy pod oczy 27.03.12, 09:35 Dlatego też pewnie droższy ;-) Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: NeoStrata - kremy pod oczy 28.03.12, 09:24 Do osób, które stosowały te kremy: czy można używać ich przy wrażliwej cerze (chyba wybrałabym ten drugi)? Moja jest dosyć wrażliwa i po wielu kremach odczuwam dyskomfort i szczypanie (również na powiekach). Czy ten krem powoduje lub powodował u Was takie odczucia? Szukałam na Allegro próbek, żeby go najpierw wypróbować, ale niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sznappi Re: NeoStrata - kremy pod oczy 30.03.12, 15:51 Ja mialam probke i szczerze powiedziawszy bardzo delikatny krem. Nie szczypal,fajnie sie wchlanial. W zasadzie po tej probce moge polecic-choc jeszcze nie kupilam calego produktu ale byc moze sie skusze(ciagle testuje probki,a te starczaja mi dlugo)-na szczescie w okolicach oczu jeszcze nie mam takich problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: NeoStrata - kremy pod oczy 31.03.12, 13:16 sommerrrzeit.33 napisała: > Dzięki :-) Dla bezpieczeństwa własnego możesz rozpocząć od pierwszego produktu. Jeśli się nie obawiasz i kupisz ten drugi, ale wystąpi jakiś dyskomfort, to po prostu odłożysz go na później, a kupisz ten pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: NeoStrata - kremy pod oczy 31.03.12, 14:49 O.K. To ma sens. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś