karolinach3 16.06.04, 14:04 Kotku a jak czesto robiłas sobie tą odżywkę o której piszesz w wątku rzadkie włosy HELP??? ja myje włosy co dwa dni. za kazdym razem nakładac?? i jeszcze jedno nie przetłuszczaja sie od tego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orgovana Re: DO ORGOVANY!!!!!!!!!!!! 16.06.04, 16:15 Witaj )= , moze to zabrzmi paradoksalnie ale po oliwie wlosy mniej mi sie przetluszczaja :) a mam cholernie tluste, odzywka jak czesto - ja robilam 3 razy w tygodniu przez miesiac ,aha proponuje CI tez pic lyzeczke oliwy z oliwek dziennie zawiera tl.nienasycone ktore sa neizbedne dla wloskow, paznokci, pieknej jedrnej skorki :), ponadto raz w tygodniu wcieraj w glowke sok z cytrynki ( nie szkozi ze szczypie poprawia ukrwienie ), aha i raz dziennie lyzeczke drozdzy zalana wrzatkiem woda :), no ja jestem przykladem ze po miesiacu takich kuracji obesrwuje wspaniale efekty , Pozdrawiam Cieplo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana Re: jeszcze jedno!!!!!!!!!!!! 16.06.04, 16:29 karolinach3 napisała: > Kotku a jak czesto robiłas sobie tą odżywkę o której piszesz w wątku rzadkie > włosy HELP??? ja myje włosy co dwa dni. za kazdym razem nakładac?? i jeszcze > jedno nie przetłuszczaja sie od tego?? Karlocia , a nie bierzesz przez przypadek pigulek anty bo to wlasnie bylo glownym zrodlem mych utrapien wiec zaprzestalam ich brania rowniez.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinach3 Re: jeszcze jedno!!!!!!!!!!!! 17.06.04, 07:55 Dzięki!!!!!!!!!!! Sok z cytryny brrr, oliwa na surowo brr ;) no ale maseczke trzy razy w tygodniu czyli co drugi dzien czyli przy myciu;) robić dzielnie bede;) i za miesiac sie odezwę - mam nadzieje ze z włosami jak Tina Turner;) aaa tabletek nie ruszam juz od paru lat bo po nich tyłam ;) całusy! Odpowiedz Link Zgłoś