jarka63 10.04.12, 13:21 Macie jakieś doświadczenia z tym pudrem, używałyście? Po zniknięciu z rynku mojego ukochanego sypkiego Bourjois szukam godnego następcy w cenie max 80 zł i dobrej relacji ceny do ilości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Puder sypki Peggy Sage 14.04.12, 21:52 Może coś polecicie? Widzę, że zagranicą można kupić nowy sypki puder Bourjois Flower Perfection, u nas jakoś go nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
variovorax Re: Puder sypki Peggy Sage 15.04.12, 09:48 niedawno poprosilam o probke sypkiego pudru Guerlain (nowej wersji). Naprawde jestem zachwycona efektem (na podkladzie Revlon CS). Jest malo widoczny na twarzy, matuje, nie podkresla porow ani zmarszczek + udalo mi sie dobrac wlasciwy odcien. Zdecyduje sie na pelnowymiarowe opakowanie. Jego koszt przekracza niestety zakres cenowy, o ktorym pisalas, ale z drugiej strony puder nie jest czestym zakup + mozesz upolowac go czasem w promocji -20% w Sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Puder sypki Peggy Sage 15.04.12, 10:03 Dzięki, tyle że ten Bourjois był właśnie taki jak opisujesz, a kosztował 60-70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś