Dodaj do ulubionych

Filtr do dłoni

25.04.12, 15:44
Mam jasną karnację i skłonności do powstawania pieprzyków. Na dłoniach mam już kilka, co prawda malutkich, ale jednak chciałabym jakoś powstrzymać resztę. Czy wystarczy stosować krem z filtrem 30 przed każdym wyjściem na zewnątrz? Np. taki: FlosLek Zupełnie się nie znam na filtrach, proszę o podpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • konwalia55 Re: Filtr do dłoni 25.04.12, 16:25
      z pieprzykami to jest tak, ze jak maja wyjsc to i tak wyjda, niestety, i nic tutaj raczej nie pomoze.

u mojego dziecka (chlopiec z bardzo jasna karnacja i bardzo jasnymi wlosami, cera zdecydowanie wrazliwa i delikatna), pierwszy pieprzyk pojawil sie w pierwszym miesiacu zycia i to na posladku!. w wieku 3 lat mial juz ich sporo, nawet na glowce, zaczelam sie bardzo denerwowac (wydawalo mi sie to dziwne, poniewaz u innych dzieci nie dostrzegalam nigdzie zadnych takich zmian) i poszlam do Porzadnego Uznanego Dermatologa. i wyszlam spokojna. ale tez z wiedza, ze niestety... cudow nie bedzie.

• gromola Re: Filtr do dłoni 25.04.12, 16:28
        To mnie nie pocieszyłaś, miałam nadzieję, że da się to jakoś ograniczyć :( A mówił Ci może lekarz, co jest (może być), że u jednych się pojawiają a innych nie?
        • olgalula Re: Filtr do dłoni 25.04.12, 20:08
          Filtry są bardzo skuteczne jeśli chodzi o piegi bądz plamy posłoneczne. Dobry i tani ma Soraya (pomarańczowa z pompką) oraz Eva ( dla dzieci z odstraszaczem komarów), Garnier dla dzieci. Dostepne w drogeriach. Jest tego sporo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka