greentea2 12.07.12, 12:23 Czy mozecie polecic cos skutecznego co wzmocni i zagesci brwi troche jesli to w ogole mozliwe? Mam z l'Biotica, uzywam od trzech miesiecy, zadnego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: Odzywki do brwi 12.07.12, 13:08 Tailka z tego co wiem ma"wersję do brwi". Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Odzywki do brwi 12.07.12, 15:49 Nie wiem czy nie probowalam taliki kiedys, ale nawet jesli to przez kilka dni, teraz mam wiekszy zapal. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: Odzywki do brwi 12.07.12, 13:21 Olejek rycynowy, do kupienia w aptece, taniutki, trzeba lekko podgrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Odzywki do brwi 12.07.12, 15:50 Musi byc latwa w obsludze, zadnego podgrzewania, a olejek mam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: Odzywki do brwi 13.07.12, 10:32 Wystarczy na chwilkę do mikrofali włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: Odzywki do brwi 03.08.12, 13:20 potwierdzam, działa świetnie nie tylko na brwi, ale też na rzęsy :) a aplikacja wcale nie jest problematyczna - wystarczy mieć szczoteczkę po tuszu/odżywce do rzęs i spokojnie można nałożyć nie przesadnie dużą ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1907 Re: Odzywki do brwi 13.06.20, 08:02 Z rzęsami lepiej uważać- kiedyś dostałam paskudnego uczulenia spojówek od olejku rycynowego, ale na brwi jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
de_mo_lka Re: Odzywki do brwi 13.07.12, 08:53 ja stosuję revitabrow, po 3 miesiącach stosowania włoski są mocniejsze i dłuższe, odrobinę ciemniejsze, ale cudów nie ma, tam gdzie brwi są przerzedzone nowe włoski nie wyrastają, tę wersją do brwi stosowałam również na rzęsy, tutaj efekt jest spektakularny, rzęsy są wyraźnie dłuższe, ale tu też cudów nie ma, tam gdzie rzęsy są przerzedzone nowe nie wyrosną, ta odżywka wzmacnia, pogrubia, wydłuża istniejące włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus olejek rycynowy!! 04.08.12, 11:52 na brwi i rzesy, rosna. jestem zywym dowodem. Brwi zageszczaja blyskawicznie, ale trzeba uwazac, zeby nakladac olejek tylko tam, gdzie sie chce, zeby rosly brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
margotta77 Re: olejek rycynowy!! 06.08.12, 00:09 Jas nie lubię sie maziać tym olejkiem. Nie mam cierpliwości. Stosowałam jakiś czas i dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Odzywki do brwi 04.08.12, 13:02 ja do brwi uzywam tej samej odzywki co do rzes- czyli Talika, olej rycynowy i L'Biotica :) a jak mam akurat jakas wcierke do wlosow to i w brwi troszke wcieram. Najlepiej na brwi chyba dziala olej rycynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionaa219 Re: Odzywki do brwi 06.08.12, 13:32 Na niektórych lbiotica działa trochę dlużej, więc moze powinnaś uzbroić się w cierpliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
migotka895 Re: Odzywki do brwi 22.04.14, 23:09 moja koleżanka poleca dermenę przed chwila podałam sklep, gdzie kupiłam zestaw, ale post został skasowany - nie mozna wstawiać linków? Odpowiedz Link Zgłoś
migotka895 Re: Odzywki do brwi 22.04.14, 23:33 kasha77 napisała: > nie,nie można. ups przepraszam :( dopiero co założyłam konto Odpowiedz Link Zgłoś
zamowwizyte.pl Re: odżywki, olejek rycynowy 28.04.14, 22:28 Wg. jednego z polskich portali kobiecych top marek w zakresie odżywek do brwi to: Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, FEG Eyebrow Enhancer, Delia. Głównym zastosowaniem tego produktu jest pobudzenie do wzrostu i regeneracja słabych i zniszczonych włosków. W przypadku osób, które mają grube rzęsy i gęste brwi, zaleca się dodatkowo stosowanie olejku rycynowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Odzywki do brwi 13.05.14, 12:02 Ja mogę polecić olej rycynowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
magma006 Re: Odzywki do brwi 14.05.14, 12:01 l'Biotica ogólnie fajna jest, miałam krem do rzęs z tej firmy i efekty były nawet fajne, ale u mnie ciężko z systematycznością (jak widzę pierwsze efekty to już potem nie chce mi się :P). na brwi mogę polecić krem na noc z Refecocil EyeLash Balm czy jakoś tak. Używam i pierwsze efekty już są, dodatkowo farbuję je sobie henną z tej samej firmy :P Odpowiedz Link Zgłoś
nattkazagaddka Re: Odzywki do brwi 15.09.20, 12:09 Nie lepiej w sumie po prostu skupić się na olejku rycynowym? Odpowiedz Link Zgłoś
magdziaandzia Re: Odzywki do brwi 08.04.21, 15:48 Ja stosuję olejek rycynowy, dostępny w każdej aptece za bardzo małe pieniążki ;) dla lepszego efektu używałam również odżywki z firmy Long4Lashes, efekt był powalający, ale trzeba pamiętać, że po zaprzestaniu używania stan brwi może ulec pogorszeniu Odpowiedz Link Zgłoś