Gość: baska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 19:45 dziewczyny pomozcie,jestem dosyc szczupla ale na posladkach,udach a nawet lydkach mam okropny celulitis,znacie moze jakies dobre kosmetyki przeciw celulitowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala79 Re: celulitis!!!!!! 29.06.04, 19:46 masaze, masaze, masaze! napinaja skórę, wygładzają.....(to nie ja je robie, ani nikt z mojej rodziny, wiec nie traktuje tego jako reklamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunia Re: celulitis!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 01:27 Wlasnie uzywam czegos naprawde fajnego - Nivelazione firmy Farmona. Dokladna nazwa to "Nivelazione-krem aktywnie wyszczuplajacy". Skorka jest po nim baaardzo gladka, wyraznie ujedrniona przez co i cellulitis wydaje sie mniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfik2 Re: celulitis!!!!!! 30.06.04, 09:01 Tunia ile ten krem kosztuje i gdzie jest dostępny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunia Re: celulitis!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 10:38 elfik2:za kremik zaplacilam 13.99 :) i kupilam go w tesco, bo szczerze mowiac nigdze indziej go nie widzialam. Naprawde niezly, chociaz czytalam na jakims forum, ze kogos uczulil. Mam naprawde wrazliwa skore i zadnego uczulenia nie odnotowalam:)zawiera l-karnityne, kofeine, extrakty z alg i takie tam!pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona_borowka Re: celulitis!!!!!! IP: 217.153.22.* 30.06.04, 10:02 Zdradzę Wam w sekrecie sposób mojego masażysty. Najpierw masuje mnie olejkiem przeciwcelilutowym Ziai, następnie wciera kawę, którą ja szykuje w domku. Cztery łyżki kawy zalewam niewielką ilością wody, tak aby powstała papka. Kawę wciera się mocno i na początku może być bolesne, jest to intensywny, gruboziarnisty peeling. Moj celulit nie jest widoczny, ale aby się go dogłębnie pozbyć stosuje masaż z kawą. Przede wszystkim kawa nie jest tak droga, w porównaniu z cenami kremów, a i większość dobrych kremów zawiera właśnie kofeinę. Dodatkowo chodzę na areobik i ćwiczę w domu. Polecam, a może pomoże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś