Dodaj do ulubionych

Rzęsy Lublin

01.09.12, 18:42
Dziewczyny szukam i szukam i nie mogę znaleźć kogoś sprawdzonego do Rzęsek ;/ koleżanki mają ale powiem szczerze., że nie wyglądają za dobrze ;0 starsznie sztucznie . chciałabym sobie przedłużyć i zagęścić rzęsy ale aby afekt był w miarę naturalny a nie szczotka na rzęsach ;/

Kogo byście polecały ?
Obserwuj wątek
    • malammi3 Re: Rzęsy Lublin 05.09.12, 12:22
      Ja bym na Twoim miejscu wybrała naturalny sposób zagęszczenia i wydłużenia rzęs. Ja tak robię. Już w sumie od dawna stosuje m2lashes. To zwyczajna i niezwyczajna zarazem odżywka, bo stosuje się prosto jak każdy inny kosmetyk a efekty są zaskakujące. Kiedyś też zastanawiałam się nad sztucznymi ale źle bym się w nich czuła. I jak pomyślałam sobie że będę ciągle robić te sztuczne i wydawać tyle kasy to lepiej opłaci mi się kupić ten kosmetyk który wystarcza na więcej niż pół roku. I tak właśnie zrobiłam.
    • olga.mitaj Re: Rzęsy Lublin 05.09.12, 12:59
      Mi żadne odżywki nie pomagały, mam krótkie rzęsy i żadne cuda nie pomogą ( tym bardziej że chcesz mieć ładne rzęsy na wesele) Ja od ponad roku robię u Pani Marty i jestem bardzo zadowolona :) wiele moich koleżanek też przekabaciłam aby robiły u niej bo naprawdę dziewczyna bardzo ładnie robi i najważniejsze że nie wyglądają strasznie sztucznie jeśli chcesz to zadzwoń do niej 605731801 lub wejdź na bloga twojastylistkarzes-lublin.blogspot.com/ tam są zdjęcia więc od razu możesz zobaczyć jak robi . :)pozdrawiam i jak będziesz to ewentualnie daj znać
      • bsikz Re: Rzęsy Lublin 06.09.12, 11:33
        Umówiłam się na jutro :) zobaczymy jak mi się uda to wkleję zdjęcia , mam nadzieję że będzie ok bo na stronie są ładne zdjęcia
    • natkajezewska Re: Rzęsy Lublin 06.09.12, 13:01
      To są sztuczne rzęsy więc nigdy nie będą wyglądać w pełni naturalnie, miałam je, a to jak moje rzęsy wyglądały po ściągnięciu sztucznych to porażka, lepiej kupić sobie odżywkę do rzęs..
    • 1maria22 Re: Rzęsy Lublin 14.09.12, 22:16
      Ja robiłam rzęsy w Rzeszowie w salonie ODETT metodą 2:1 mają rzęsy z naturalnego włosia-efekt super, są naprawdę naturalne
      • bsikz Re: Rzęsy Lublin 16.09.12, 20:38
        Więc mam te moje rzęsy :) p.Marta przyjechała do mnie do domu z całym tym tałatajstwem ( czytaj łóżko nawet nie wiem ile takie waży ale chyba sporo ) Przed zabiegiem pokazała mi jeszcze zdjęcia z innych aplikacji, również po zdjęciu i nie zauważyłam aby były zniszczone naturalne rzęsy ;/ Powiem tak podczas zabiegu wiele się dowiedziałam o tych całych rzęskach i nie czuję się wcale zniechęcona a wręcz przeciwnie :) jeśli wszytsko jest dobrze wykonane to nie powinno być żadnych problemów z naturalnymi rzęsami. Mi p.Marta zrobiła rzęsy naprawdę bardzo naturalne (bo tak ją poprosiłam) ale widać ze oko jest ładnie podkreślone :) więc jestem naprawdę zadowolona z tego efektu :)
        • magda.no Re: Rzęsy Lublin 18.09.12, 20:05
          a ile ta przyjemnosc kosztowala jesli mozna spytac? i ile uzupelnienie?
          • bsikz Re: Rzęsy Lublin 19.09.12, 17:54
            magda.no ja płaciłam 150 za założenie, a uzupełnianie to jak do 3 tyg 70 powyżej 4tyg to 90 , Ceny myślę , że normalne jak na Lublin :) moniak nawet ładnie tylko szkoda że nie ma więcej zdjęc jest tylko u jednej klientki , pozatym nie ma rzęs 100% (chyba, że na allegro ;) ) jedwabnych, a z dodatkiem jedwabiu ale to już nie ważne ;) Wiadomo jeśli jesteś zadowolona ze swojej stylistki to fajnie :) ja też poszłam z polecenia do p. Marty i za nic nie zmienię :)
            Pozdrawiam
    • moniak.89 Re: Rzęsy Lublin 19.09.12, 16:25
      Tu masz świetny gabinet. Koleżanka tam sobie robi i efekt jest fajny, ale naturalny. Zresztą obejrzyj sobie galerie i sama oceń. www.favore.pl/394699_przedluzanie-rzes-1-1-u-kosmetologa-lublin-70-z-lublin-chelm-lubelskie.html
    • 1maria22 Re: Rzęsy Lublin 20.09.12, 20:05
      koszt 250 zł, ale efekt jest super bez porównania z 1:1, te są naturalne i lekkie
    • 1maria22 Re: Rzęsy Lublin 20.09.12, 20:07
      Ja pojechałem do Rzeszowa i było warto 2:1, połowa ceny tej co w stolicy a efekt super
      • bsikz Re: Rzęsy Lublin 13.10.12, 17:54
        Dziewczyny są nareszcie moje rzęski z 29 września , trochę długo czekałam ale było warto ;) mam się czym chwalić znajomym ;p

twojastylistkarzes-lublin.blogspot.com/2012/09/zageszczanie-przeduzanie-i-co-jeszcze.html
        pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka