Gość: eve IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 01:46 Czy zna ktos moze te perfumy?? I gdzie je mozna kupic??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perfume lady Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.client.comcast.net 01.07.04, 03:58 jest kilka takich perfum ale wydaje mi sie ze brakuje CI czesci nazwy bo jest perfum So pretty Cartiera a takze So od Oscara de La Renta. Dowiedz sie dokladnie a postaram CI sie pomoc je znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 21:26 Dzieki za pomoc, postaram sie sprawdzic te co mi polecilas :-) Ale ja te perfumki kiedys bardzo dawno temu kupilam w Anglii. Bardzo dlugo je uzywalam ale jak mi sie juz skonczyly to nie moglam ich znalezc w Polsce. Byly naprawde sliczne, takie kwiatowe. Mialy taka szesciokatna buteleczke. Wiem ze jest kilka rodzajow tych perfum ale marki rzeczywiscie nie pamietam. Jednak jestem na 99% pewna ze nazywaly sie "So...?" Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:22 Wiem, o którym zapachu piszesz.Flakonik w czerwonym sześciennym pudełeczku? Marka Yardley jakiś czs temu zniknęła z naszego rynku, więc w normalnej perfumerii raczej tych perfum nie dostaniesz. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! 02.07.04, 10:26 jeśli chodzi o pudry, to marka Yardley zmieniła nazwę na Lentheric, może to coś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 00:32 Dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki dziewczyny Pozdrawiam :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś