Dodaj do ulubionych

Perfumy "So...?" POMOCY!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 01:46
Czy zna ktos moze te perfumy?? I gdzie je mozna kupic???
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: perfume lady Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.client.comcast.net 01.07.04, 03:58
      jest kilka takich perfum ale wydaje mi sie ze brakuje CI czesci nazwy bo jest
      perfum So pretty Cartiera a takze So od Oscara de La Renta. Dowiedz sie
      dokladnie a postaram CI sie pomoc je znalesc.
      • Gość: eve Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 21:26
        Dzieki za pomoc, postaram sie sprawdzic te co mi polecilas :-) Ale ja te
        perfumki kiedys bardzo dawno temu kupilam w Anglii. Bardzo dlugo je uzywalam
        ale jak mi sie juz skonczyly to nie moglam ich znalezc w Polsce. Byly naprawde
        sliczne, takie kwiatowe. Mialy taka szesciokatna buteleczke. Wiem ze jest kilka
        rodzajow tych perfum ale marki rzeczywiscie nie pamietam. Jednak jestem na 99%
        pewna ze nazywaly sie "So...?"
        Pozdrawiam :-)
        • Gość: Mango Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:22
          Wiem, o którym zapachu piszesz.Flakonik w czerwonym sześciennym pudełeczku? Marka Yardley jakiś czs temu zniknęła z naszego rynku, więc w normalnej perfumerii raczej tych perfum nie dostaniesz. :-)))
          • justa_79 Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! 02.07.04, 10:26
            jeśli chodzi o pudry, to marka Yardley zmieniła nazwę na Lentheric, może to coś
            pomoże?
            • Gość: eve Re: Perfumy "So...?" POMOCY!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 00:32
              Dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki dziewczyny
              Pozdrawiam :-)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka