Dodaj do ulubionych

cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM...

IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 01.07.04, 23:48
Moim problemem sa grube i pucułowate policzki. Poradźcie coś! Nie stać mnie
na drogie kosmetyki, wolałabym raczej metody naturlne. Boję się, ze jesli
nawet schudne, to owal twarzy sie nie zmieni. Pomóżcie!!!!
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tunia Re: cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:59
      Dobra Duszyczko!chcialabym Ci pomoc, nie wiem czy masowanie policzkow cos da i
      czy cokolwiek cos da, na buzi ciezko cos zmienic.Ponadto takie masaze twarzy sa
      dobre na zmarszczki.Na pewno nie wchodzi opcja chudniecia po to, by schudly
      poliki!!!pozdrawiam!uszy do gory!:)
      • Gość: DoBrA_dUsZyCzKa Re: cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM... IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 02.07.04, 01:41
        kochana Tuniu,
        dziękuję za poradę. Schudnę, może wtedy to minie... Trzeba myśleć pozytywnie:
        będę piękna!
      • Gość: DoBrA_dUsZyCzKa Dzięki Tuniu! IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 02.07.04, 01:42
        kochana Tuniu,
        dziękuję za poradę. Schudnę, może wtedy to minie... Trzeba myśleć pozytywnie:
        będę piękna!
        • Gość: Tunia Re: Dzięki Tuniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 02:19
          A jak schudniesz i nie minie? Jestes piekna - a swoja droga kazda kobieta widzi
          w sobie cos co by chciala zmienic (ja mam tego mnostwo:) najwazniejsze to nie
          zwariowac i byc soba, a policzki beda naprawde piekne:)pozdrawiam nocny marku:)
    • aretse11 Re: cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM... 02.07.04, 08:03
      dobry roz umiejetnie nanisiony na twarz skoryguje jej ksztalt i ja
      wyszczupli..w gazetach jest tego pelno -jak nakladac roz..
    • Gość: zuzia a ja za to mam grube rece:((( IP: *.proxy.astra-net.com 02.07.04, 08:17
      i co mam zrobic?? na poliki nalozysz roz i jest oki a ramionka? tak chcialabym
      nosic bluzeczki bez rekawkow a tu takie grube rece:(( a ogolnie jestes szczupla
      wiec smiesznie to wyglada:((..zupelnie niedostosowane do figury:(
      • justa_79 Re: a ja za to mam grube rece:((( 05.07.04, 11:19
        zuzia, to po prostu ćwicz ręce! co za problem... poszukaj sobie w necie ćwiczeń
        na ręce mięśni. na pewno je to wyszczupli, umięśnione będą wyglądać o niebo
        lepiej. nie mówię tu, żeby od razu dźwigać sztangi ;)
    • Gość: Sitc Re: cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:00
      Jest na to bardzo dobry sposób, wystarczy iść do... dentysty. I nie jest to
      żart! Poprostu jak się odważysz wyrwać siódemki, zmieni ci się owal twarzy
      policzki nie będą pucułowate
    • ula_s Re: cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM... 02.07.04, 11:03
      Odpowiedni makijaz (ciemniejszy po bokach ale dokladnie jak to wyglada najlepiej
      sie nauczyc od kogos kto sie zajmuje makijazem profesjonalnie) + roz na policzki
      + dlugie wlosy.
      Dlugie wlosy b. ladnie pasuja do okraglych - "pucolowatych" twarzy.

• Gość: malaga1234 Sitc ma rację. IP: *.escom.net.pl 02.07.04, 11:07
        Tak jest to metoda radykalna ,tak robią gwiazdy filmowe ALE EFEKT MUROWANY.No,
        ale dla odważnych lub zdesperowanych.W dzisiejszych czasach nikt nie musi
        godzić się ze swoim wyglądem, tylko go zmieniać może.
      • Gość: DoBrA_dUsZyCzKa Dzięki IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 02.07.04, 17:23
        Dzięki wszystkim.
        Siódemek nie wyrwę!!!
        Poeksmerymentuję z tym różęm.
        Będę nosić rozpuszczone włosy.
        Wystarczy? ;)))))))))))))))))))))
        Pozdrawiam
    • Gość: Dalila Re: cO MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:42
      Też tak miałam w wieku nastoletnim i dosyć się przejmowałam. Potem schudłam
      samoczynnie i owal twarzy z wiekiem mi wysubtelniał. Teraz prawie ideał:). Ale
      jeśli to nie Twój przypadek (nie wiem, ile masz lat), to faktycznie,
      odpowiednio nałożony podkład i róż czyni cuda:)). Najlepiej wystartować do
      wizażystki, ale jak nie ma możliwości, to poeksperymentować przed lustrem. Np.
      nakładać ciemniejszy podkład lub róż pionowo poniżej skroni, albo na boczną
      część żuchwy - zależy od kształtu twarzy. I raczej sobie nic nie wyrywaj,
      siódemki mogą się jeszcze przydać w życiu (im więcej własnych zębów, tym na
      dłużej Ci zostaną;), a poza tym można się nabawić wady zgryzu i krzywych zębów
      jak się poprzesuwają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka