Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE

IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 08.07.04, 18:37
Mam bardzo wrazliwa skore i wszystkie kremy mnie uczulaja. Golilam sie do tej
pory maszynka i niestety owlosienie jest coraz wieksze. Wykracza daleko poza
majtki:(:( Czy powinnam sama usunac woskiem czy wybrac sie do kosmetyczki? A
jesli pojde do kosmetyczki to mam isc z takim gaszczem czy usunac troche
przed, zeby sie nie wystraszyla:( Wyjezdzam niedlugo na wakacje i nie bede
mogla golic sie maszynka..a zreszta jak sie gole to tylko nowa, wlosy
odrastaja po jednym dniu i musze odczekac tydzien, bo inaczej skora podczas
golenia staje sie podrazniona:/ ech co ja mam zrobic? pomozcie prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 08.07.04, 18:44
      dodaje, zeby posunac watek. z gory dzieki za odpowiedz.
      • Gość: vanillka Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE IP: *.smrw.lodz.pl 08.07.04, 18:47
        hej, ja kiedyś próbowałam pianką veet - niexle się spisywała, to ta pianka z
        reklamy, poprzednio była z inną łopatką do usuwania pianki; na pewno usuwa
        delikatniej niż maszynka
    • Gość: ja Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 08.07.04, 19:00
      aha dzieki piszcie piszcie:)
    • ladyblue Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE 08.07.04, 19:03
      sama woskiem chyba nie ususniesz ;) to dużo zabawy. polecam pojście do
      kosmetyczki.
      wosk najlepiej "łapie" włoski długości ok. 5 mm wiec dobrym pomysłem będzie
      ogolenie i poczekanie aż odrosną - takie całkiem długie sa ciężkie do wyrwania
      i bardziej boli.

i nie stresuj się, kosmetyczka juz niejedno widziała ;)
    • Gość: Anja Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.07.04, 19:15
      Sprobuj może jeszcze bardzo delikatnego kremu do depilacji Malwy. Nazywa sie on
      po prostu "Krem do depilacji", na gorze opakowania, malymi literkami napisane
      jest "Malwa".Ja kupilam go w promocji, razem z balsamem po depilacji, z tej
      samej serii.Zwłaszcza ten balsam bardzo mi pomogl.Wczesniej mialam identyczny
      problem jak ty. Nie moglam golic sie maszynka, bo nie dosc, ze wlosy odrastaly
      duzo mocniejsze, to jeszcze skore mialam tak podrazniona i pokryta tyloma
      wypryskami, że wygladalam jak podczas ciezkiej choroby. O nieopisanym swedzeniu
      nie wspomne.Po tym kremiku wszystko jest ok. Pozdrawiam i powodzenia.
    • Gość: dziewczyna19 Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 08.07.04, 19:33
      dziekuje bardzo:) wyprobuje ta malwe, a jak sie nie uda to wybiore sie do
      kosmetyczki, a wyjezdzam za 23 dni, tazke zdazy mi wszystko poodrastac:*
      • Gość: Anja Re: Jeszcze raz DEPILACJA BIKINI --- WEJDZCIE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.07.04, 20:14
        Radzilabym tylko potrzymac ten krem na skorze nieco dluzej niz zalecane jest na
        pakowaniu. Niestety przez ten czas, ktory zaleca producent, krem moze "nie
        chwycic", u mnie wlasnie tak bylo. Preparat jest jednak delikatny, wiec dluzsze
        niezmywanie go, mi przynajmniej, nie szkodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka