Dodaj do ulubionych

BARDZO FAJNE FORUM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:48
Nie chce, zeby moj post odebrany zostal za reklame, bo nie mam z adminami
tego forum nic wspolnego, ale jest naprawde fajne i godne uwagi!
Wg mnie przynajmniej, warto byloby zajrzec i rozkrecic co nieco, w koncu
kazdy kiedys zaczynal...

Miesci sie ono pod adresem: www.atrakcyjna.com/forum

A czy Wy macie jakies wlasne typy forum? tylko tych mniej znanych, o ktorych
nikt jeszcze nie slyszal... ?
Obserwuj wątek
    • Gość: amberangel Re: BARDZO FAJNE FORUM IP: 65.113.199.* 09.07.04, 16:22
      ja lubie o filmach www.film.com.pl tam jest o tyle lepiej ze nie musisz co
      chwile klikac i otwierac odpowiedzi innych (po czasie sie nudzi i sie nie chce)
      tylko czytasz z gory na dol. Spotkalam tez fajne forum ksiazkowa. nie pamietam
      tytuly chyba bookforum i co s tam bylo z Lycos
      • Gość: amberangel Re: BARDZO FAJNE FORUM IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 10:02
        PO PROSTU OGROOOM TEMATOW NIE TYLKO NA TEMAT URODY ALE TAKZE WSZELKICH
        MOZLIWYCH PROBLEMOW O ZYCIU ITD, ZNALZLAM NIEDAWNO I JESZCZE NIE ZDAZYLAM SIE
        WE WSZYSTKO ZGLEBIC ALE JUZ MOGE POLECIC: f.kafeteria.pl/forum.php?
        id_f=2; W OGOLE CALA STRONA KAFETERII JEST INTERESUJACA
    • Gość: maja Re: BARDZO FAJNE FORUM IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.07.04, 20:11
      www.kafeteria.pl/
    • Gość: meggie Re: BARDZO FAJNE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:55
      a ja kiedys natknelam sie na fajne forum o antykoncepcji, nie pamietam adresu,
      ale bylo tam wszystko o seksie, wlacznie z poradami lekarzy

a to twoje tez jest niezle, lubie gdy na forum mozna zapytac eksperta o porade
    • Gość: do gory Re: BARDZO FAJNE FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:46
      podciagam i czekam na inne propozycje!
    • Gość: justa Re: BARDZO FAJNE FORUM IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 12:20
      www.twojauroda.com/forum/index.php
    • agunia38 Re: BARDZO FAJNE FORUM 13.07.04, 12:38
      Gość portalu: lala napisał(a):

> Nie chce, zeby moj post odebrany zostal za reklame, bo nie mam z adminami
      > tego forum nic wspolnego, ale jest naprawde fajne i godne uwagi!
      > Wg mnie przynajmniej, warto byloby zajrzec i rozkrecic co nieco, w koncu
      > kazdy kiedys zaczynal...
      >
      > Miesci sie ono pod adresem: www.atrakcyjna.com/forum

no nie wiem, czy takie fajne, skoro KOSMETYCZKA pisze tam, ze "kosmetyki z
      kwasami są przeznaczone dla kobiet po 35 roku życia":/ a co sie stało z ich
      sklepem?
      • Gość: AMBERANGEL Re: SUPER EXTRA FAJNE FORUM'S IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 10:04
        PO PROSTU OGROOOM TEMATOW NIE TYLKO NA TEMAT URODY ALE TAKZE WSZELKICH
        MOZLIWYCH PROBLEMOW O ZYCIU ITD, ZNALZLAM NIEDAWNO I JESZCZE NIE ZDAZYLAM SIE
        WE WSZYSTKO ZGLEBIC ALE JUZ MOGE POLECIC: f.kafeteria.pl/forum.php?
        id_f=2; W OGOLE CALA STRONA KAFETERII JEST INTERESUJACA
        • Gość: amberangel Re: SUPER EXTRA FAJNE FORUM'S IP: *.proxy.aol.com 24.07.04, 08:59
          calkiem zapuscilam korzenie na kafeterii z powodu roznorodnych tematow.
          • Gość: AMBERANGEL KSIAZKI KSIAZKI KSIAZKI IP: *.proxy.aol.com 31.07.04, 08:03
            Poszukuje forum tylko i wylacznie o ksiazkach.
            Z gory dziekuje.
            • Gość: amberangel Re: KSIAZKI KSIAZKI KSIAZKI IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 19:04
              nie pozostawiajcie mnie bez odpowiedzi!!!
            • Gość: amberangel Re: KSIAZKI KSIAZKI KSIAZKI IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 07:52
              dziewczyny?
              a kto bywa jednoczesnie na kafeterii?
              gdzie wiecej? bo ja tam
              • Gość: ija Re: KSIAZKI KSIAZKI KSIAZKI IP: *.torun.mm.pl 04.08.04, 12:10

www.kobitkowo.com
                • Gość: amberangel nie polecam z calego serca IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 06:45
                  www.tyiusa.com/forum.php
                  watki i wypowiedzi znikaja bez przyczyny w ciagu kilkunastu sekund, to forum i
                  kafeteria nie sa tak zabojczo cenzurowane jak tamto polonijne, na poczatku
                  myslalam ze to jakas pomylka, ze cos zle zrobilam ale po kilku razach dotarlo
                  do mnie ze to jest forum gdzie nikt sobie nie zyczy wolnosci slowa, dziwne ze
                  nie ma regulaminu ktory mozna by poczytac zanim sie tam znajdzie...ech
    • kara13 Re: BARDZO FAJNE FORUM 23.08.04, 10:25
      A ja polecam www.samebaby.com :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka