Dodaj do ulubionych

Możecie polecić zapach?

20.11.12, 14:08
Witam
czytam to forum od baaardzo dawna, ale nie mam tak wielkiej wiedzy jak Wy, dlatego w dyskusje włączam się dość rzadko. Od pewnego czasu szukam zapachu, który będzie do mnie pasował - zarówno na dzień, jak i na wieczór. Mam niespełna 30 lat. Pracę raczej spokojną, w domu. Dotychczas używałam Miracle i Baby Doll, jednak zmienił mi się trochę charakter i szukam czegoś z większym pazurem. Zapachy w stylu Cool Water odpadają, miałam kiedyś, kompletnie nie dla mnie. Nie lubię też słodziaków i ciężarów w stylu Kobako (mama używa, mnie doprowadzają do mdłości). Wąchałam wczoraj Playboy VIP - zdecydowanie nie to. D&G Light Blue też odpada. Hmm, jestem w stanie wydać do 200 zł, ale chciałabym aby nie była to kasa wyrzucona w błoto. Możecie coś polecić? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izabella1991 Re: Możecie polecić zapach? 20.11.12, 14:59
      Polecilabym forum,,perfumy" a zwlaszcza mezczyzne o nicku ,,forevermore79" lub tez ,,charade"-to kobieta,tez arcywielka znawczyni!
      Ze Swej strony polecam: L'eau d'Issey-wersje klasyczna,moze J'adore Diora lub Miss Dior-ten pierwszy zapach-konwaliowy,a nie Miss Dior Cherie. niezle bylyby tez:Loulou lub Anais Anais Cacharela-to starocie,wiem.Ja akurat lubie klasyke,moze Tobie tez bedzie pasowac?
      Pozdrawiam cieplutko-Iza
      • jarka63 Re: Możecie polecić zapach? 20.11.12, 20:55
        Polecam MaxMara Kashmina Touch - lekki, ciepły, komfortowy, a nie słodki.
        • pallido Re: Możecie polecić zapach? 21.11.12, 16:21
          Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Z pewnoscią zwrócę uwagę na proponowane przez Was zapachy. Pozdrawiam.
      • sommerrrzeit.33 Re: Możecie polecić zapach? 23.11.12, 20:57
        Coco Chanel Mademosiselle - moj ukochany zapach.
    • lonely.stoner Re: Możecie polecić zapach? 21.11.12, 18:10
      Gucci Rush- czerwone kwadratowe pudeleczko i taka sama buteleczka. Zapach trudno okreslic- nie jest ani slodki, ani pudrowy, ale taki dosc specyficzny. Na mnie sie bardzo ladnie rozwija po ok.1h, wiec najlepiej psiknac nagdgarstek i wwachac sie po godzinie jak zapach sie juz rozwinie.
      • last_tara Re: Możecie polecić zapach? 21.11.12, 20:51
        w superpharm jest swietny Oxygen Lanvin, polecam Shiseido Zen lub Zen white Heat, Balenciaga Paris, Body Burberry ( ten ostatni to popularna nowosc, ale naprawde niezly)
      • kasha77 Re: Możecie polecić zapach? 23.11.12, 08:59
        UWIELBIAM rusha:)
    • jowitka4 Re: Możecie polecić zapach? 22.11.12, 22:44
      Ja lubię Coco Chanel , Celine Dion
      • maggi9 Re: Możecie polecić zapach? 23.11.12, 06:13
        Celine Dion ma 14 zapachów a Chanel zapewne nieco więcej...
        Może jakieś konkrety?
    • znana.jako.ggigus b. ciekawy zapach 23.11.12, 23:42
      dla jednych ciezki, dla drugich no nie do przyjecia, wg mnie tylko na zime to Red D&G. Niektorzy mowia, ze pachnie luksusowa dziwa, ale o gustach...
      Rives gauches YSL, Miss Dior - tutaj pisze sie o nim konwaliowy, dla mnie jest pudrowy. Ale pytaj o oryginalna wersje.
      Generalnie polecam przynajmniej dwa zapachy, bo nos sie przyzwyczaja i nie czujesz i uzywasz wiecej. Polecam tez sprobowac starsze, klasyczne zapachy, nie sa az tak wymienialne.
      Polecilabym Armani Armaniego, z lat 90, ale do kupienia tylko na aukcjach intern., teraz kosztuje fortune, mam buteleczke kupiona w 2008 i strzege jej jak oka w glowie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka