Gość: maja IP: *.devs.futuro.pl 09.07.04, 10:45 zamowilam we wtorek w czwartek juz je mialam, szybko i bez problemu, zaoszczedzilam 80 zl, w sklepie 220 zl, u nich 127 zl, (CHAMPS-ELYSEES GUERLAIN) polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleble Re: perfumy z pedetu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 11:20 jakiego pedetu? czemu taka roznica w cenie? az dziwne. hmm podaj linka ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: perfumy z pedetu IP: 195.26.24.* 09.07.04, 11:52 Weszłam na tą stronkę i zobaczyłam wodę perfumowaną Gio, której nie produkuje się od dawna (a szkoda, bo uwielbiam te zapach - nie mylić z Gio Aqua!)i zastanawiam się skąd ta woda u nich? Z zapasów? A moze podróbka? Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: perfumy z pedetu 09.07.04, 13:55 a kto Ci powiedział, że się jej nie produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: perfumy z pedetu IP: 195.26.24.* 09.07.04, 13:56 W kilku perfumeriach! I faktycznie nie ma ich! Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: perfumy z pedetu 09.07.04, 18:48 w polskich perfumeriach nie ma jakichś 50% perfum dostępnych gdzie indziej na świecie, wiec bym się tym nie sugerowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: perfumy z pedetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:01 ja tą wodę (gio)widzę w zagranicznych sklepach internetowych, jest normalnie dostępna, nie sądzę żeby sprzedawali przeterminowane zapasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: perfumy z pedetu IP: 195.26.24.* 09.07.04, 15:10 Nie chodziło mi o przeterminowane, bo perfumki mogą być tylko zwietrzałe (co moze i na jedno wychodzi:-) Byłam w wielu perfumeriach w Warszawie i wszędzie słyszałam, że już nie ma Gio, więc uwierzyłam! Ale jestem happy, bo zamówiłam Gio w pedecie i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: perfumy z pedetu 09.07.04, 15:37 www.dionet.pl Jeszcze taniej. Zamowilam, szybko dostalam przesylke, perfumy oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: perfumy z pedetu IP: *.devs.futuro.pl 09.07.04, 16:43 jakis czas temu tez przegladalam oferte pedetu i porownywalam ceny miedzy ich oferta a sklepow zwyklych( znaczy nieinternetowych) . wody ktore w sklepach kosztuja miedzy 120 -150 zl, maja taka sama cene lub bardzo zblizona w pedecie, natomiast roznica jest najwieksza na wodach ktore w sklepach sa powyzej 200 zl, wtedy pedet ma cene atrakcyjniejsza, ja wody do 150 zl kupuje w sklepie bo sie nie oplaca przez net, ten zapach akurat byl powyzej 200 w sklepie wiec zamowilam przez net i nie zaluje Odpowiedz Link Zgłoś