Dodaj do ulubionych

Depilacja w domu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:08
Nic nowego. Myslę, ze to wie każda kobieta.
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: Depilacja w domu IP: *.net.pl 19.07.04, 11:05
      a ja mam pytanie czy po depilacji nóg depilatorem można iść od razu na
      solarium?? czy nie zaszkodzi to moim nogom?
      • Gość: Did Re: Depilacja w domu IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.05, 18:05
        Mam problem...pojawil mi sie wasik! jest coraz bardziej widoczny..co z tym
        zrobic?jesli depilacja woskiem to czy nie bedzie sie robil coraz twardszy?
        prosze o rade!
    • Gość: niepewna Re: Depilacja w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:28
      Mój mąż namawia mnie do golenia okolic sromu i zostawiania tylko paska włosów
      na wzgórku łonowym. Z punktu widzenia erotycznego to jest super. Ale co z
      higieną, co jest bardziej higieniczne brak włosów, które mogą być siedliskiem
      bakterii czy pozostawienie ich jako "zapory". Troche boje się też reakcji
      ginekologa, czy nie potraktuje mnie jak "pierwszą lepszą". Proszę o poważne
      odpowiedzi
      • Gość: monika do niepewnej - paseczek IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 23:58
        Nie bój się, trochę odwagi i wyobraźni nikomu nie zaszkodziło!
        Ja nie zauważyłam pod kątem higieny niczego niepokojącego - właściwie nic się
        nie zmieniło, a nawet zaryzykuję stwierdzenie, że to właśnie obfite owłosienie
        tych okolic jest siedliśkiem bakterii - bo przecież tam też się pocisz - gdy
        masz 'paseczek', pot wchłania bielizna, w przeciwnym razie - wiadomo - blee.
        Zapora tak ale dla potu i smrodku:)!!
        Ginekolog nawet okiem nie mrugnie, że jest coś 'nie tak'. Jemu też przyjemniej
        się pracuje 'bez zbędnych zapor'. ;)
        • Gość: megi Re: do niepewnej - paseczek IP: *.chello.pl 04.09.04, 18:25
          Hej, zrobilas sobie paseczek sama czy w gabinecie? Ile to mniej wiecej kosztuje
          i ile czsu utrzymuje sie efekt? Dzieki
      • Gość: yenna Re: Depilacja w domu IP: *.c153.petrotel.pl 12.09.04, 19:25
        ja nie mam problemow z tym czy depilowac czy nie. juz dawno usunelam wszystkie
        wloski i nie wyobrazam sobie aby "miec" je z powrotem. i bardziej obchodzi mnie
        to ze moj chlopak jest zadowolony, a nie ginekolog:) wiec nie przejmuj sie
        niczym. poza tym tak jest ladniej i wygodniej.
        • Gość: :) Re: Depilacja w domu IP: 195.82.167.* 22.09.04, 20:14
          Jak usunac TAM wloski? jesli nie chce uzywac maszynki ani kremu do dpeilacji?
        • Gość: Ona yenna odpisz!! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.04, 12:28
          Usuwałaś włoski w okolicach sromu?Jeśli tak to jakimi sposobami jeżeli nie masz
          już z tym problemu??Ja mam dość golenia się maszynką w okolicach
          intymnych,strasznie podrażnia to skórę i jest nietrwałe.Odpisz jeśli coś wiesz
          na ten temat...
      • Gość: gula Re: Depilacja w domu IP: 80.85.224.* 10.02.05, 15:41
        mam pytanie jak wydepilować to miejsce. Włoski szybko tam odrastają. jaki jeat
        najłatwiejszy i najbardziej skuteczny sposób?
    • Gość: owłosiona Re: Depilacja w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:50
      Moje owłosienie w miejscu intymnym jest dosyc intensywne. Chce sie pozbyc tego
      kłopotu! Pomózcie mi to zrobic! Prosze was doradzcie cos!
      • Gość: renatta1 Re: Depilacja w domu IP: 62.29.141.* 14.02.05, 12:53
        Moje owłosienie jest bardzo obfite, bo sięga nawet ud i pośladków. Depilacja
        kremem, czy golenie niewiele dają, bo widać ślady lub krostki. Nie mogę przez
        to chodzić na basen czy latem opalać się. Czy myślicie , że przy tak silnym
        zaroście pomogłaby depilacja laseowa?
    • Gość: Ewa Re: Depilacja w domu IP: 194.63.132.* 12.11.04, 16:03
      Prosze napiszcie mi czym mam sobie ogolic i jak miejsce intymne zeby bylo
      ladnie i dlugotrwale .bo do kosmetyczki nie pojde bo to obciach z gory dzieki
      • Gość: mia Re: Depilacja w domu IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:25
        cześć.Ja nie polecam golenia.Przynajmniej u mnie to po goleniu nienajlepiej
        wygląda bo "wyskakują" mi czerwone krostki. Mam zamiar pozbyć się ich
        całkowicie idąc do gabinetu na laser. Może to będzie trochę wstydliwe
        przeżycie, ale takich jak ja chodzą tam przecież setki. :)
    • faworki Re: Depilacja w domu 28.11.04, 14:33
      Depilacja mechanicza jest najbardziej bolesna! Trzeba to zaznaczyć. Lepszy jesy
      wosk albo maszynka, ale depilatory elektryczne są ...au! strach pomyśleć.
      • babessa Re: Depilacja w domu 28.11.04, 17:12
        Ile kosztuje depilacja laserowa?
        • Gość: Iwona Re: Depilacja w domu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 23:24
          Laserowa jest "the best" robiłam IPL'em. Kilka zabiegów po ok. 250- 300 PLN.
          • Gość: Dziuba Re: Depilacja w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:19
            co to ten IPL?
    • Gość: gosia Re: Depilacja w domu IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.04.05, 17:40
      a depilacja miejsc bardzo intymnych nic o tym nie ma pozostałe metody to chyba
      każdy zna,poproszę coś nowszego i sprawdzonego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka