naila 10.07.04, 23:05 Jakie profesjonalne szampony polecacie? Jestem 'pod koniec butelki' szamponu regenerującego Goldwella, który jest bardzo dobry, ale po półrocznym używaniu chcę zmienić na coś innego, może lepszego? Co polecacie ? ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotka2004 Re: Profesjonalne szampony 12.07.04, 16:58 Witam.Wszystkie szampony firmy DUCRAY sa rewelacyjne,dobierz tylko odpowiedni do twoich wlosow.Dosyc drogie i do kupienia tylko w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Profesjonalne szampony 13.07.04, 19:09 Dzięki za odpowiedź! A może ktoś z Was wie, co to jest za marka EKS??? Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Profesjonalne szampony 16.07.04, 22:20 Witam Godne polecenia są szampony Pantene. Nie są one drogie, a dobrany odpowiednio do problemów szampon typu 2 w 1 lub seria pielęgnacyjna (szampon + odżywka) na pewno się sprawdzą. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: Profesjonalne szampony 19.07.04, 17:21 Pani doktor - WSTYD - placi Pani Pantene by udzielala pani niefachowych porad? Rozumiem, w dziesiejszym swiecie, gdzie liczy sie tylko kasa...ale po lekarzu spodziewalam sie czegos wiecej. Ale co to zalekarz ktory doradza "profesjonalny szamopn Pantene" dziewczynie ktora uzywala Goldwella ;))) Czy Pani doktor wczytywala sie kiedyc w sklady i wie co to sa silikony i jak wplywaja na wlosy??? Obawiam sie ze przespala pani te lekcje :( Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: Profesjonalne szampony 25.08.04, 07:41 oj, usmialam sie :) i jeszcze poleciła "dwa w jednym". buhahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
vdf Re: Profesjonalne szampony 30.07.04, 12:39 zgadzam sie calkowicie z opinia sniegotki.....takie szampony ze supermarketu nigdy nie sa takie dobre jak profesjonalne produkty.... otoz ja moge tylko ze swojego doswiadczenia cos polecic....a roznice dokladnie widze na moich wlosach...(od kilku lat robie blond pasemka)... a wiec ja bym polecila loreal expert, odzywka jest po prostu wspaniala...juz przy nakladaniu sie to czuje, wlosy sie wspaniale rozczesuja i sa bardzo miekkie... a tak na marginesie to znam kilku nie spokrewnionych ze soba fryzjerow i kazdy z nich stwierdzil ze loreal jest po prostu najlepszy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
flower15 Re: Profesjonalne szampony 23.08.04, 10:37 A ile kosztuje taka odżywka? Odpowiedz Link Zgłoś
dam_ci_cukierka Re: Profesjonalne szampony 25.08.04, 00:57 też jestem ciekawa ile takie luksusy kosztują...:) Odpowiedz Link Zgłoś
stormy-sylvia Re: Profesjonalne szampony-Pantene OSZUSTWO 26.08.04, 20:30 Kupilam bo doktorka polecała i co?Mam może 3 zlepione pasma włosów na krzyż!Co za syf!Rany poleccie mi jakiś dobry szampon do puszystości nalepiej od razu z ceną Odpowiedz Link Zgłoś