Dodaj do ulubionych

Rozpiska guru35

08.12.12, 21:59
Witajcie , a więc mam następujące cudeńka które wymienię potem , i nie wiem do końca jak je łączyć żeby się nie gryzły ;) pomożecie ?

Iwostin Puritin żel
Mydło siarkowe / proteks plus
tonik robiony na spirytusie ( kosztuje 7,50 zł) jeżeli nie wiecie to dam składniki które są na kartce wypisane
no scar na blizny
zastanawiam się nad kupnem Brevoxyl , ale prosze wpisać w razie czego Brevoxyl do listy ;)
według mnie to ja bym robił to tak
1.Myje twarz mydłem
2. Potem przemywam Purritinem
3.Ten tonik robiony
4. jak już wsiąknie tonik to nakładam no scar

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • skrytapiromanka Re: Rozpiska guru35 09.12.12, 11:56
      nie używaj jednocześnie purritinu i mydła siarkowego, bo zniszczysz się jeszcze bardziej. używam tego samego, ale główny zmywacz to purritin (swoją drogą uważam, że jest naprawdę świetny), a mydło siarkowe powiedzmy raz na trzy dni. ono bardzo ściąga skórę, nie zapomnij o nawilżaniu. jeśli do mydła siarkowego dołożysz tonik spirytusowy, podejrzewam, że będziesz się łuszczył i przetłuszczał na zmianę. a po brevoxylu dodatkowo stracisz twarz;p moim zdaniem albo mydło albo ten tonik. ja wybrałabym mydło (bo po co Ci alkoholowy tonik?!) i do tego tonik jakiś bardzo delikatny, odświezający i nawilżający bez alkoholu, np. ziaja ogórkowy, kiedyś używałam nałogowo i bardzo sobie chwaliłam. tonik ma tonizować, a nie wysuszać!!

no i nie piszesz, jakie masz konkretnie problemy, więc ciężko coś doradzić. biorąc pod uwagę kosmetyki, które wymieniasz, wiadomo, o co chodzi, ale nie wiadomo, jak bardzo nasilone sa problemy.
      • kasha77 Re: Rozpiska guru35 09.12.12, 12:40
        ja nie rozumiem tego kremu no scar? w sensie na blizny potrądzikowe? jak dla mnie mydło protex i tonik z alkoholem do wyrzutu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka