Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:19 ciekawa jestem Waszej opinii o tym podkładzie? Może ktoś używa lub używał i mógłby pochwalić sie wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 13:57 podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.u.mcnet.pl 12.07.04, 14:06 moim zdaniem nic specjalnego. jest lekki, niby stapia sie ze skora, ale ani nie matuje, ani nie wygladza, ani nie kryje. za te cene absolutnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.naftapolska.com.pl / *.naftapolska.com.pl 12.07.04, 18:05 a ja polecam, mam mieszaną cenę i moim zdaniem jest na prawdę bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassyana Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.07.04, 18:29 Ja również mam cerę mieszaną i jestem bardzo zadowolona, mam odcień 03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.07.04, 21:02 daruj sobie ten podklad, kasiu. naprawde nic wyjatkowego, jak na ta polke- twarz wyglada spoko, dobrze sie rozprowadza, nadaje sie do cery mieszanej- lekko matuje, ale z trwaloscia kiepskooo... bez sensu wydawac tyle kasy na cos, co mozesz miec za polowe (jesli nie mniej). pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sisi Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:32 a co zaproponowałabyś wzamian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.magma / *.magma-net.pl 16.07.04, 08:16 Kasica sorry ze tak pozno, a wiem ze w takich wypadkach czas nagli ;))). mnie osobiscie calkowicie i totalnie rozlozyl na lopatki double wear estee lauder- swietnie kryje, matuje bajecznie i trwa i trwa... Jesli nalozy sie go cienka warstwa jest praktycznie niewidoczny, poza tym po jakims czasie "stapia" sie ladnie z buzia i JEST niewidoczny :D. A z tanszych bylam zadowolona z matujacego Area Teint Vichy, MF Lasting Performance (hmm, srednio zadowolona), Gosh'a o przedluzonej trwalosci i pare by sie jeszcze znalazlo :). Zreszta wszystko zalezy od tego czego TY szukasz i jakiego efektu oczekujesz, pozdro :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.04, 08:38 zdecydowanie nie polecam. Namówiła mnie ekspedientka w Sephorze i bardzo żałowałam - żle się rozprowadza i wałkuje z kremem, którego używałam pod podkład. O tyle dziwne ze był to krem Lancome - Impactive. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Lancome Adaptive-podkład 13.07.04, 10:10 na kremie Impactive wszystko sie walkuje:o( On sie wogole nie nadaje jako krem pod podklad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.acn.pl 13.07.04, 14:20 Używałam podkładu Adaptive. Konsystencja rzadka, dobrze rozprowadza się - i to chyba jedyne jego zalety. Poza tym słabo matuje i odniosłam wrażenie, że jest jakby odrobinę kleisty, a takich podkładów osobiście nie cierpię... Szkoda mi było wyrzucić do kosza drania, bo kosztował 130 zł. i tak go 'męczyłam'. Z opresji wybawił mnie ...mąż, który niechcący strącił buteleczkę na kafelki. I wiecie co - byłam mu niesamowicie wdzięczna!!! Osobiście polecam Teint Idole (mój faworyt) i Maquimat (ten świetnie nadaje się zwłaszcza do przetłuszczającej się cery). Oba podkłady produkuje Lancome. Pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmk7 Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:53 Teint Idole - popieram :) Świetnie matuje i kryje przebarwienia . Jak dotąd mój ideał, tylko nieczęsto mnie na niego stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Lancome Adaptive-podkład 16.07.04, 11:04 Gość portalu: mmk7 napisał(a): > Teint Idole - popieram :) Świetnie matuje i kryje przebarwienia . Jak dla mnie moze i ten fluid dobrze maskuje przebarwienia ale za to tworzy maske. Bardzo ciezki fluid, nie polecam osoba ktore nie lubia miec czegos na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Lancome Adaptive-podkład 16.07.04, 08:09 Ja miałam-mam cerę mieszaną i byłam średnio zadowolna. Dziwnie się rozprowadzał, miałam wrażenie że nie stapia się ze skórą, ale najgorsze było to, że po 2-3 godzinach się świeciłam:( Plusem był fajny zapach i ładny odcień- miałam "1", ale nie tego się spodziewałam po takiej cenie. Kupiłam w GC za namową ekspedientki. teraz mam double wear EL i to jest to-sprawdziłam w ekstremalnych warunkach, umalowałam się nim na wesle koleżanki i zero świecenia, mimo ukropu jaki panował na sali do tańca. Dopiero koło 1.00 w nocy poszłam przypudrowac nos. Kolor ładnie stapia się ze skórą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: Lancome Adaptive-podkład IP: *.torun.mm.pl 16.07.04, 13:37 A ja polecam Teint Miroir Satine od Givenchy. Nawet nie wiem, ile kosztuje, bo dostalam. Ale jest boski. Pięknie wygładza i ujednolica karnację, przy tym sam pozostaje niewidoczny. Jest satynowy, czyli nie ma efektu "martwego" matu, ale nie pozwala skórze sie świecić. Do tego ma SPF 15. Odpowiedz Link Zgłoś