Dodaj do ulubionych

jasny puder

IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 21:06
Jaki jest najlepszy puder dla jasnej karnacji???? Powinien matowac tłusta
cerę i nie przyciemniać jej.....
Obserwuj wątek
    • Gość: KASIA Re: jasny puder IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 12.07.04, 21:32
      Czesc, ja tez jestem bardzo blada i uzywam pudru Avonu kolor Porcelain Beige,
      ja uzywam aksamitnego ale wydaje mi sie ze maja tez matujace w tym kolorze,
      sprawdz.To jedyny kosmetyk Avonu ktorego uzywam i jestem naprawde zadowolona,
      POZDRAWIAM.
    • Gość: justy Re: jasny puder IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.07.04, 23:59
      wybieraj pudry transpatentne- są przezroczyste- nie barwią, nie ciemnieja,
      jedynie matują.
      • Gość: blada Re: jasny puder IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 19:27
        dzięki :-)

A dokładnie możesz jakies polecić?????
        • Gość: bleble Re: jasny puder IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 20:12
          bardzo jasny jest maybelline smooth result, kolor fair na tubce pisze, a tester
          zdaje sie 015 dla mnie jest bialasny :) i fajny ale on daje jakis semi mat
    • Gość: katinka Re: jasny puder IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 20:48
      tutaj jeszcze zajrzyj :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=13611479
    • Gość: Sineira Re: jasny puder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:28
      Jestem "białasem" i miałam ten sam problem, ale właśnie kupiłam eris (uwaga,
      przepisuję z opakowania) "beztłuszczowy matujący (...) z kompleksem
      nawilżającym, jasny" - jestem b. zadowolona, faktycznie matuje, bardzo dobrze
      się trzyma na twarzy, polecam. W pierwszej chwili wydaje się nieco za ciemny,
      ale to złudzenie, po rozprowadzeniu zupełnie go nie widać, za to tuszuje
      niedoskonałości (no nazwijmy to po imieniu - pryszcze:)).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka