Gość: blada IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 21:06 Jaki jest najlepszy puder dla jasnej karnacji???? Powinien matowac tłusta cerę i nie przyciemniać jej..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KASIA Re: jasny puder IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 12.07.04, 21:32 Czesc, ja tez jestem bardzo blada i uzywam pudru Avonu kolor Porcelain Beige, ja uzywam aksamitnego ale wydaje mi sie ze maja tez matujace w tym kolorze, sprawdz.To jedyny kosmetyk Avonu ktorego uzywam i jestem naprawde zadowolona, POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: jasny puder IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.07.04, 23:59 wybieraj pudry transpatentne- są przezroczyste- nie barwią, nie ciemnieja, jedynie matują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blada Re: jasny puder IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 19:27 dzięki :-) A dokładnie możesz jakies polecić????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: jasny puder IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 20:12 bardzo jasny jest maybelline smooth result, kolor fair na tubce pisze, a tester zdaje sie 015 dla mnie jest bialasny :) i fajny ale on daje jakis semi mat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: jasny puder IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 20:48 tutaj jeszcze zajrzyj :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=13611479 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: jasny puder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:28 Jestem "białasem" i miałam ten sam problem, ale właśnie kupiłam eris (uwaga, przepisuję z opakowania) "beztłuszczowy matujący (...) z kompleksem nawilżającym, jasny" - jestem b. zadowolona, faktycznie matuje, bardzo dobrze się trzyma na twarzy, polecam. W pierwszej chwili wydaje się nieco za ciemny, ale to złudzenie, po rozprowadzeniu zupełnie go nie widać, za to tuszuje niedoskonałości (no nazwijmy to po imieniu - pryszcze:)). Odpowiedz Link Zgłoś