pina_july 06.02.13, 15:55 Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zamówieniem masek algowych Bielendy. Słyszałam wiele pozytywnych opinii. Które możecie polecić, które dają najlepsze efekty itp? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulagra63 Re: Maski Algowe Bielenda 07.02.13, 23:44 Zielona ze spiruliną jest bardzo dobra i tę mogę polecić. Używałam też witaminowej i z koloidalnym złotem, ale nie są jakieś szczególne. Odpowiedz Link Zgłoś
mimami_3 Re: Maski Algowe Bielenda 08.02.13, 09:56 Używam "koloidalne złoto". Bardzo przyjemna, skóra po ściągnięciu maseczki jest ujędrniona, gładka i rozświetlona. Niestety brak mi systematyczności, więc jakiś spektakularnych efektów nie widzę. Koleżanka używa jakąś na popękane naczynka i jest bardzo z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: Maski Algowe Bielenda 11.02.13, 11:14 Chcę właśnie zamowić tą zieloną ze spiruliną i zastanawiam się nad diamentową podobno też daje dobre efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
42andzia Re: Maski Algowe Bielenda 09.02.13, 18:29 Najlepiej kupic algi na alegro i hodować je w słoiczku one szybko się rozmnażają i samemu zrobić taką maseczkę, działa super Odpowiedz Link Zgłoś