Dodaj do ulubionych

Na biust i cellulit.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:22
Zauwazylam, ze od jakiegos czasu w gazetach (m.in w Uroda) pojawia sie reklama
firmy wysylkwej Venus odnosnie sprzedazy preparatu na powiekszenie piersi i na
zwalczenie celllitu.
Czy ktoras z Was stosowala te preparaty, czy to po prostu kolejne oszustwo
badziewie ???

www.venus.of.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: izka Re: Na biust i cellulit. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:09
      Nawet ksiadz marek kupil, hihih...

Ciekawe czy to rzeczywiscie dziala ?

www.allegro.pl/show_item.php?item=29754264

• Gość: len Re: Na biust i cellulit. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 13:58
      Nie stosowałam preparatu, ale widziałam podobne produkty innych firm,
      działające prawdopodobnie na tej samej zasadzie. Pewno maść działa i tego
      bardziej bym się chyba obawiała, niż tego, że nie zadziała :) Tam jest
      napisane, że po zaprzestani kuracji po jakimś czasie biust wraca do pierwotnego
      rozmiaru. Sama mam bardzo mały biust i nieoperacyjne a skuteczne powiększenie
      biustu, nawet o rozmiar, jest dla mnie bardzo kuszące. Jednak mam świadomość,
      że manipulowanie wielkością biustu nie przyczyni się jego urodzie, przeciwnie,
      podejrzewam, że po odstawieniu maści skóra okaże się rozciągnięta, a na jej
      powierzchni mogą pojawić się rozstęy. Nie sądzę, żeby skóra niedużego biustu
      była gotowa na takie szybki powiększenie, a potem żeby dobrze zniosła
      odstawienie lub chwilowe zaprzestanie stosowania maści. Cena maści sprawia, że
      nie może ona być stosowana w nieskończoność, do późnej starości ;)
      Ja osobiście raczej z dużym dystansem traktuję takie rewelacje i nawet, gdyby
      maści kosztowały 10 zł i były dostępne w każdej aptece, zastanowiłabym się
      kilka razy, nim zaczęła stosować.

Pozdrawiam!

• Gość: Basia Re: Na biust i cellulit. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:21
        Polecam kosmetyki polskiej firmy ATW z wyciągami homeopatycznymi www.atw.com.pl
        GG 1193359

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka