vilejka 23.07.04, 22:50 kupilam po wielkich bólach,zaczęłam stosować na zgrubiałe piety(nie były popękane)i w trakcie kuracji mi zaczęły pękać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k3ffy Re: z tą Dermesą to chyba ściema:( 24.07.04, 16:51 Producent ma swoją stronę. Opisz dokładnie jakie były stopy, jak stosowałas i co się stało. I reklamuj. Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: z tą Dermesą to chyba ściema:( 24.07.04, 16:59 Nie wiem czy ściema dla wszystkich ale w moim przypadku tak. Lepszy jest Dernilan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: z tą Dermesą to chyba ściema:( IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 24.07.04, 19:19 na mnie też nie działaa. moze to przez zawartość alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki A u mnie się sprawdziła bardzo dobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 12:07 Na mnie działa, jestem bardzo zadowolona i będe ją polecać (podobnie jak i w mojej rodzinie i kilku znajomych). Oczywiście od stania na półce nic nie działa -i trzeba nawilżać jak jest zniszczona skóra 2-3 razy dziennie dość intensywnie. Ale chyba każda z nas wie, że na jedną działa wyśmienicie dany kosmetyk a na drugą niekoniecznie.(np jedna z koleżanek stosowała i miała o wiele gorszeefekty niż u mnie) Tak to już jest - nawet super leki działają np. na 100 osób a u kilku absolutnie się niesprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: A u mnie się sprawdziła bardzo dobrze 25.07.04, 17:31 U mnie tez. Jestem bardzo zadowolona, swietnie nawilaza a przy tym nie tlusci wiec mozna od razu ubierac obuwie . Bardzio poprawila stan moich stop, do tej pory tak samo dzialal tylko krem, np Hasceral, tluscioch jak nie wiem co, do tego worki foliowe i skarpetki. Ale nie cierpie tego, zwlaszcza w upaly:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_p Ja też jestem zadowolona 26.07.04, 09:30 Dla mnie rewelacja, szybko i bez problemu dermesa wygładziła stopy i ręce i do tej pory tak się utrzymują. U mojego faceta trwało to trochę dłużej, ale jego po prostu trzeba pilnować w takich sprawach, bo zaraz rzuca gdzies w kąt wszelkie tego typu kosmetyki. Moja mama już prawie 70 lat i też bardzo ładnie jej to się wszystko wygoiło. Może to zależy od skóry, że u niektórych może aż tak nie działać. Zresztą nie znalazł się jeszcze taki co by wszystkim dogodził :) Dla mnie bardzo ważne jest to, że nie śmierdzi na pół pokoju no i nie jest nafaszerowane chemią- bo wiadomo, że wcześniej czy później odbije się to na skórze. A na spanie w skarpetkach czy rękawiczkach nie moge sobie pozwolić bo ani to "seksowne" ani przyjemne- a w końcu jestem kobietą :) (chyba, że kiedyś nie będę miała wyjścia wtedy trudno, ale jak narazie wystarcza mi dermesa). Powodzenia w kuracjach waszych stópek- nareszcie lato więc można je pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś