Gość: oa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 14:41 Może znacie jakieś skuteczne metody na walkę z workami pod oczkami. Tylko nie piszcie że trzeba się wyspać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oa cd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 15:36 właściwie chodzi o ewentualne polecenie jakichś produktów których używacie i z których jesteście zadowolone pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: cd IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 26.07.04, 14:07 Szczerze mówiąc probowalam różnych kremów i tańszych i droższych. Efekt byl podobny, czyli żaden. Spróbuj domowych, babcinych sposobów: * plasterki surowego ziemniaka, dobrze schlodzone w lodowce (wloz na noc - rano jak znalazl * zaparz sobie rumianek, wstaw do lodowki na noc, a rano zrob sobie kompres na oczy - albo zamocz platki kosmetyczne, albo wycisnij troche same woreczki po herbacie ekspresowej i poloz na oczy na 5-10 min. Generalnie, jak wstajesz rano przemyj oczy przynajmniej bardzo zimna wodą lub kostkami lodu. Powinno troche pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oa dzięki Anuś, może ktoś jeszcze? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derika Re: dzięki Anuś, może ktoś jeszcze? IP: *.petrus.com.pl 27.07.04, 16:20 też mam problem z workami. Nie smaruj sie kremami zbyt blisko worka spojówkowego i nie śpij zupełnie na płasko. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: dzięki Anuś, może ktoś jeszcze? IP: *.acn.waw.pl 27.07.04, 16:25 No, a rada 'wyśpij się' wcale nie jest taka skuteczna. Ja mam wory pod oczami jak dłużej pośpię! :) Odpowiedz Link Zgłoś