jednopytaniee 09.06.13, 19:24 Witam Forumowiczki. Przejrzałam googla w poszukiwaniu jakiegoś bloga pisanego przez osoby dojrzałe, po 35, 40 roku życia. Niestety nic nie znalazłam :( Może ktoś mi coś poleci? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jednopytaniee Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 10.06.13, 13:43 Nikt nic nie wie? Czy na forum nie ma pań po 35 roku życia, które mają dość czytania blogów młodziutkich dziewczyn i studentek, które "testują" na swojej skórze skuteczność kosmetyków np. przeciwzmarszczkowych, co niezmiernie mnie rozczula;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 10.06.13, 14:08 jeśli moze byc anglojęzyczna polecam polecam paul'schoice(pani kosmetolog które recenzuje tysiące kosmetyków pod względem składu głównie),na youtubie kokolaroo(pani okolo 40 z Kanady,bardzo fajnie opowiada o kosmetykach głównie dośc mocno selektywnych ale nie tylko),gossmakeupartist porady makijażowe i pielęgnacyjne(krótko,zwięźle i na temat).Blogow polskich nie znam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jednopytaniee Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 11.06.13, 15:27 Dziękuję. Tak czy inaczej jestem mocno zawiedziona! Czy tylko mnie brakuje blogów dla pań, które dawno przestały być studentkami? Widocznie tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 11.06.13, 15:59 Mnie też brakuje i to bardzo. Studentką nie jestem już od wielu lat,ale kto wie...taki blog to niegłupia rzecz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 11.06.13, 21:24 czyli luka na rynku blogowym którą można by wypełnić:)hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 11.06.13, 20:57 Mnie brakuje nie tyle bloga (bo jakoś nie przepadam), co forum kosmetycznego dla dojrzałych. Odpowiedz Link Zgłoś
jednopytaniee to do dzieła :) 15.06.13, 18:20 Drogie, Panie, czas ruszyć do dzieła i założyć forum kosmetyczne dla dojrzałych :) Ktoś kto lubi siedzieć w necie ma pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Do adminek :) 15.06.13, 20:16 A póki co, może by przyszpilić na górze wątek dla dojrzałych? Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Do adminek :) 23.06.13, 14:53 Podciągam, bo mnie też bardzo by to interesowało. Raczej forum niż blog (chociaż to też). Adminki, przyszpilcie proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: to do dzieła :) 12.08.14, 18:05 jednopytaniee napisał(a): > Drogie, Panie, czas ruszyć do dzieła i założyć forum kosmetyczne dla dojrzałych > :) > Ktoś kto lubi siedzieć w necie ma pole do popisu. Czego Pani konkretnie potrzebuje? Jakich rad? Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 25.06.13, 13:20 Mamy przyszpilony wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
0rn Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 25.06.13, 15:35 Ja mogę zaproponować dwie dziewczyny raczej po 35 roku życia. Vlogi są o modzie, kosmetykach i o wszystkim :-) www.youtube.com/user/130382niunia/featured www.youtube.com/user/kolma13/featured Odpowiedz Link Zgłoś
monia.1970 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 04.11.13, 13:50 podaję kilka, chociaż może już pytanie nieaktualne: 40andmore.blogspot.com monika40.blogspot.com kosmostolog.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 31.05.14, 14:24 te blogi powyżej dzieki temu wątkowi już znam, a ktoś natknął się może na jakieś inne? nowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mzieli Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 21.07.14, 18:28 Drogie Panie. Lejecie miód na moje serce..Niedawno założyłam firmę z koleżanką. Chcemy produkować kosmetyki ( produkcja krótkich serii w naszym laboratorium- nie będę się rozpisywać, żeby ktoś nie posądził mnie o kryptoreklamę) . Jestem z zawodu technologiem od ponad dekady zajmuję się tworzeniem receptur kosmetyków. Chciałybyśmy prowadzić blog kosmetyczny, ale zawiarający właśnie informację technologiczne na temat kosmetyków ( i jednocześnie sprzedawać na stronie nasze produkty). Nie widziałam niczego takiego w necie, myślicie, że to się przyjmie? Co chciałybyście przeczytać na takim blogu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 21.07.14, 18:33 jest coś takiego np. beautypedia gdzie są rozpisane wszystkie składniki kosmetyków,poza tym są recenzję kosmetyków biorące pod uwagę składy (co nie zawsze jest miarodajne ,spotkałam tam kilka recenzji z którymi się zupełnie nie zgadzam pomimo tego,że doceniam opis każdego składnika i jego działania). jednak zawsze będzie miło jeśli powstanie coś "naszego,polskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 21.08.14, 22:44 kasha77 napisała: > jednak zawsze > będzie miło jeśli powstanie coś "naszego,polskiego". właśnie pracuję nad tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 22.08.14, 13:55 > właśnie pracuję nad tym :) A kiedy i gdzie tego szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 24.08.14, 11:46 nchyb napisała: > > właśnie pracuję nad tym :) > > A kiedy i gdzie tego szukać? Planuję uruchomienie w tym roku, prawdopodobnie na stronie kosmetologonline.pl (a jeśli nie tam, to tam będzie informacja gdzie). Mogę do Ciebie wysłać zaproszenie, jak już powstanie :). Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 24.08.14, 14:53 > (a jeśli nie tam, to tam będzie informacja gdzie). Mogę do Ciebie wysłać zapros > zenie, jak już powstanie :). będę wdzięczna i z góry ładnie juz się w podzięce uśmiecham :) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 25.08.14, 01:54 Jasne, zanotowałam Ciebie, jako e-mail gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 25.08.14, 11:24 Będzie jak najbardziej, dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestka.plus Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 12.07.16, 17:50 Hej, czy powstało to forum dla kobiet dojrzałych? Dacie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 25.08.14, 01:54 annabadowskafm napisał(a): > Zapraszam na swego bloga > Ja mam 58 lat i bloga tworzę sama :) To raczej sklep, nie blog. Nie ma tam za wiele interesujących kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiantest Re: Blog kosmetyczny dla dojrzałych! 15.07.16, 19:19 A ja zapraszam do siebie www.n-jak-natura.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś