Dodaj do ulubionych

Pytanie o paznokcie

26.07.13, 19:43
Cz to prawda ze sztuczne paznokcie formuja ksztalt naturalnych paznokici?? Nigdy sztucznych nie mialam a naturalne paznokcie nie wszystkie mam ladne :/
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Pytanie o paznokcie 26.07.13, 22:44
      w sensie tipsy?
      • sunny161 Re: Pytanie o paznokcie 26.07.13, 22:55
        Tak.sztuczne paznokcie czy tipsy to to samo
        • kasha77 Re: Pytanie o paznokcie 27.07.13, 12:35
          kiedyś.100 lat temu miałam tipsy jakis czas i nie zauważyłam zmiany kształtu paznokcia,jedyne co tipsy zmienią to napewno zdrowy paznokieć w taki ktory potem dlugo wraca do normy.widzialam kiedys paznokcie u kogos kto kilka lat bez przerwy nosil tipsy-kształ niezmieniony,paznokcie w stanie OPŁAKANYM.
          • sunny161 Re: Pytanie o paznokcie 27.07.13, 13:04
            Oh tego to nie wiedzialam :O no coz skoro tak jest to lepiej zostane przy swoich paznokciach :) dziekuje za odp
          • tjl8383 Re: Pytanie o paznokcie 28.07.13, 20:25
            Też widział u osoby, która wiecznie miała tipsy. Okropnie to wyglądało. Nie polecam. Chyba, że raz na dłuższy czas.
            • kasiakatarzyna7 Re: Pytanie o paznokcie 29.07.13, 10:09
              Również nie polecam, paznokcie stają się słabe, łamliwe i długo dochodzą do siebie. Jeśli masz ładne paznokcie zdecydowanie nie zakładaj tipsów.
              • agnieszkaslow Re: Pytanie o paznokcie 30.07.13, 08:21
                Dziewczyny mają rację. Sama nigdy nie miałam sztucznych paznokci, ale widziałam dłonie koleżanek po zdjeciu tipsów. Masakra. Łamliwe, chropowate i cieniutkie paznokcie, które faktycznie potrzebują dużo czasu zeby dojść do wcześniejszej kondycji. Myślę, że jeśli nie ma potrzeby, to nie ma co niszczyć paznokci sztucznymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka