six_a 12.10.04, 13:04 pająk z sufitu. Jak słowo daję, taki malutki. Wisi teraz z pół metra nade mną i wygląda trochę jak Tom Cruise w MI2. Żeby mu tylko nóż nie wypadł, bo się alarm włączy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Spuścił mi się 12.10.04, 13:07 e tam! pajak! phi! myslalam, ze cos fajniejszego sie spuscilo:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to odej 12.10.04, 13:10 dzie sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:14 za późno ;) A u ciebie to pomaga? Już go i tak spuściłam z drugiego piętra za karę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:22 to pewnie sie potłukł biedak, jak zaczniesz ruszac głową na boki to on patrząc Ci w oczy się rozhusta i albo nitka peknie albo spuści sie obok, cyganka mi mówiła o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:43 nie potłukł się, ale zmarznąć może i nitka mu pękła biedakowi. Długo się pewnie nie będzie mógł otrząsnąć z tej tragedii. Chociaż może to lepiej, niż się spuścić i zostać zjedzonym (modlichy) ;) Czy to ta sama cyganka, która Ci kawę stawiała, a potem długo szukałeś portfela? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:47 pajaki maja mało wody w organizmie to tak szybko nie marzną:) fakt poswiecenie w imie prokreacji to jak laksigen na pusty żoładek:) Nie ja nie z cygankami na kawie byłem, pomyliłas watki:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:50 >pajaki maja mało wody w organizmie to tak szybko nie marzną:) to znaczy, że jeszcze wróci? ratuuunku! ja już nie chcem, raz a dobrze wystarczy! ;) >pomyliłas watki:) fakt, nie doczytałam do końca, ale nadrobię przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:54 a moze to był spiderman? nie nucił nic? z nim jest jak z żabami trzeba pocałować żeby sie zamienił w królewicza:) jak wejdzie po parapecie to albo postepuj zgodnie z instrukcja z postu nr 1, albo całuj go:))) będziesz miała fartowny dzień : tylko nie zadeptuj bo to nieszczęście:( Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:58 > a moze to był spiderman? nie zdążył się przedstawić, trochę się w sumie spieszyliśmy. On w górę po nitce, ja do okna :) > pocałować żeby sie zamienił w królewicza:) ja nie wiem, on był taki malutki, jeszcze bym trafiła nie tu, gdzie trzeba i co? > tylko nie zadeptuj bo to nieszczęście i deszcz może spaść, a takie ładne słońce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 14:05 jeśli sie w sumie spieszyliście to trzeba było iść w tym samym kierunku było by szybciej a nie Ty do okna on do góry, chociaż początkowo mówiłas, ze on w dół sie .....kierował na twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 14:30 no, najpierw w dół, ale zanim dojrzałam do decyzji, że spuszczać to my, a nie nas, to on już zaczął się wspinać. Więc go złapałam na ulotkę tepsy o isdn, do okna i przez (to znaczy jego, ja zostałam po właściwej stronie :) Akcja była taka, że jakby to dać w zbliżeniu to całego odcinka serialu argentyńskiego by nie starczyło na zobrazowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 14:52 to moze posłuż się serialem wenezuelskim?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna cóż...jesien idzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:49 to sie pajaki spuszczaja... u mnie to nawet wlażą do dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: prosto z pajęczyny? czy drogą okrężną?:) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:14 droga okreżna, gdyz dziura nie byla zasnuta pajeczyna. odkurzam regularnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: prosto z pajęczyny? czy drogą okrężną?:) nt 12.10.04, 15:17 nawet sie nie uśmiechnęłas:) po co ta powaga?:) a odkurzasz miotełką z kogucich piór czy ssakiem ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Spuścił mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:37 a ja się kiedyś spuściłem po linie.. z okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Spuścił mi się IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.10.04, 17:09 Taki malutki i taki straszny. Tylko nie zabij jego, bo deszcz będzie padać:-)))) Tytuł prowokujący:-))))) Ale, masz wyobraźnię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Spuścił mi się 12.10.04, 21:12 Deja vu chyba mam. Gdzieś już to czytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Spuścił mi się 12.10.04, 23:49 nooo nieeee, tak się namęczyłam, żeby to ładnie oprawić w słowa (pająk był prawdziwy i wisiał z sufitu), a tu ktoś ma deja vu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś