Dodaj do ulubionych

Spuścił mi się

12.10.04, 13:04
pająk z sufitu. Jak słowo daję, taki malutki. Wisi teraz z pół metra nade mną
i wygląda trochę jak Tom Cruise w MI2.
Żeby mu tylko nóż nie wypadł, bo się alarm włączy...

Obserwuj wątek
    • maretina Re: Spuścił mi się 12.10.04, 13:07
      e tam! pajak! phi! myslalam, ze cos fajniejszego sie spuscilo:)))))))
    • niedzwiedzica_sousie dobrze że nie na twarz n/t :)))))) 12.10.04, 13:07
    • kopov usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to odej 12.10.04, 13:10
      dzie sam:)
      • six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:14
        za późno ;) A u ciebie to pomaga?
        Już go i tak spuściłam z drugiego piętra za karę ;)
        • kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:22
          to pewnie sie potłukł biedak, jak zaczniesz ruszac głową na boki to on patrząc
          Ci w oczy się rozhusta i albo nitka peknie albo spuści sie obok, cyganka mi
          mówiła o tym:)
          • six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:43
            nie potłukł się, ale zmarznąć może i nitka mu pękła biedakowi. Długo się pewnie
            nie będzie mógł otrząsnąć z tej tragedii.
            Chociaż może to lepiej, niż się spuścić i zostać zjedzonym (modlichy) ;)

Czy to ta sama cyganka, która Ci kawę stawiała, a potem długo szukałeś
            portfela? :)
            • kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:47
              pajaki maja mało wody w organizmie to tak szybko nie marzną:)
              fakt poswiecenie w imie prokreacji to jak laksigen na pusty żoładek:)
              Nie ja nie z cygankami na kawie byłem, pomyliłas watki:)
              • six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:50
                >pajaki maja mało wody w organizmie to tak szybko nie marzną:)

to znaczy, że jeszcze wróci? ratuuunku! ja już nie chcem, raz a dobrze
                wystarczy! ;)

>pomyliłas watki:)

fakt, nie doczytałam do końca, ale nadrobię przy okazji :)
                • kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:54
                  a moze to był spiderman? nie nucił nic? z nim jest jak z żabami trzeba
                  pocałować żeby sie zamienił w królewicza:) jak wejdzie po parapecie to albo
                  postepuj zgodnie z instrukcja z postu nr 1, albo całuj go:))) będziesz miała
                  fartowny dzień : tylko nie zadeptuj bo to nieszczęście:(
                  • six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 13:58
                    > a moze to był spiderman?
                    nie zdążył się przedstawić, trochę się w sumie spieszyliśmy. On w górę po
                    nitce, ja do okna :)

> pocałować żeby sie zamienił w królewicza:)
                    ja nie wiem, on był taki malutki, jeszcze bym trafiła nie tu, gdzie trzeba i co?

> tylko nie zadeptuj bo to nieszczęście
                    i deszcz może spaść, a takie ładne słońce :)
                    • kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 14:05
                      jeśli sie w sumie spieszyliście to trzeba było iść w tym samym kierunku było by
                      szybciej a nie Ty do okna on do góry, chociaż początkowo mówiłas, ze on w dół
                      sie .....kierował na twarz:)
                      • six_a Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 14:30
                        no, najpierw w dół, ale zanim dojrzałam do decyzji, że spuszczać to my, a nie
                        nas, to on już zaczął się wspinać.
                        Więc go złapałam na ulotkę tepsy o isdn, do okna i przez (to znaczy jego, ja
                        zostałam po właściwej stronie :)

Akcja była taka, że jakby to dać w zbliżeniu to całego odcinka serialu
                        argentyńskiego by nie starczyło na zobrazowanie ;)
                        • kopov Re: usta, zaciśnij usta i ruszaj głową na boki to 12.10.04, 14:52
                          to moze posłuż się serialem wenezuelskim?:))))))))))
    • Gość: obierzyna cóż...jesien idzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:49
      to sie pajaki spuszczaja...
      u mnie to nawet wlażą do dziury.
      • kopov prosto z pajęczyny? czy drogą okrężną?:) nt 12.10.04, 15:08

• Gość: obierzyna Re: prosto z pajęczyny? czy drogą okrężną?:) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:14
          droga okreżna, gdyz dziura nie byla zasnuta pajeczyna. odkurzam regularnie:)
          • kopov Re: prosto z pajęczyny? czy drogą okrężną?:) nt 12.10.04, 15:17
            nawet sie nie uśmiechnęłas:) po co ta powaga?:)
            a odkurzasz miotełką z kogucich piór czy ssakiem ?:)
    • Gość: znajomy Re: Spuścił mi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:37
      a ja się kiedyś spuściłem po linie.. z okna.
    • Gość: Asik Re: Spuścił mi się IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.10.04, 17:09
      Taki malutki i taki straszny. Tylko nie zabij jego, bo deszcz będzie padać:-))))
      Tytuł prowokujący:-)))))
      Ale, masz wyobraźnię:-)
    • kkkarolina Re: Spuścił mi się 12.10.04, 21:12
      Deja vu chyba mam. Gdzieś już to czytałam...
      • six_a Re: Spuścił mi się 12.10.04, 23:49
        nooo nieeee, tak się namęczyłam, żeby to ładnie oprawić w słowa (pająk był
        prawdziwy i wisiał z sufitu), a tu ktoś ma deja vu! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka