Dodaj do ulubionych

Pudry Vipery - Wasze opinie

02.08.04, 18:33
witam
zastanawiam sie nad zakupem któregoś z pudrów Vipery, kusi mnie ten
wielofunkcyjny brązujący (na wizazu bardzo chwalony), tylko nie wiem czy do
raczej niezbyt ciemnej karnacji tez sie nadaje?
jakie są Wasze opinie o pudrach Vipery?
Wiki
Obserwuj wątek
    • asia23bb Re: Pudry Vipery - Wasze opinie 02.08.04, 19:21
      Uzywam od dawna pudru matujacego sypkiego Vipery i jestem bardzo zadowolona
      (przetestowalam ich wiele...). Ladnie matuje i po kilku chwilach brazuje lekko
      buzie. Polecam
      • roksana11 Re: Pudry Vipery - Wasze opinie 02.08.04, 19:56
        Ja mam ten wielkfunkcyjny i powiem szczerze, że jest dobry. Ale tylko
        dobry...Mam cerę mieszaną, najpierw nakładam krem matujący a póżniej podkład i
        na policzki właśnie ten puder Vipery. Ma fajne złote drobinki które ładnie
        rozświetlają policzki. To są zalety tego pudru. Natomiast wadą jest to, że po 2
        godz. ściera się i robi smugi, u mnie wygląda to tak, że zamiast pudru na
        policzkach mam brązowe plamy. Odcień pudru nadaje się do każdej cery (tak
        myślę), ładnie brązuje, nie jest za ciemny, po prostu w sam raz. Pozdr.
        • Gość: ania* Re: Pudry Vipery - Wasze opinie IP: *.one.pl / *.one.pl 02.08.04, 21:16
          ja mam puder transparentny sypki matujacy (nieb.opak) bbb fajny jutro kupuje
          drugi bo dzis skonczyl mi sie:) warto na dlugo matuje no i ta cena;)
    • wiki250 Re: Pudry Vipery - Wasze opinie 03.08.04, 18:27
      a czy miałyście może któryś z tych pudrów koloryzujacych Vipery? czyli
      takich "zwyklych", nie brązujących, nie rozświetlających, na wizazu nic o nich
      nie ma.
      pozdrawiam
      Wiki
      • Gość: rawita Re: Pudry Vipery - Wasze opinie IP: *.autocom.pl 03.08.04, 19:03
        ja mam jakiś zwykły. Taki w srebrnej puderniczce z lusterkiem. Nie jestem
        zachwycona. Ma fajny zapach, ale poza tym cudów nie widzę. Duuużo lepszy, a
        niewiele droższy jest lentheric, czyli dawny yardley. Te z nowszej serii
        Vipery, w złotej (chyba) puderniczce, są jednak podobno trochę inne od mojego.
        Mają bardziej aksamitną konsystencję.
    • Gość: dorota Re: Pudry Vipery - Wasze opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.04, 19:15
      A gdzie kupujecue te pudry?
      • Gość: lalique Re: Pudry Vipery - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:37
        Pod wpływem entuzjastycznych opinii na Wizażu zakupiłam puder sypki Vipery, ten
        w wersji rozświetlającej. Wcześniej używałam tylko pudrów prasowanych
        Maybelline, Caroll, Bourjois i innych, ale żaden nie był tak dobry jak Vipery!
        Puder jest drobniutki - pyłek wręcz, nie zatyka porów, nie czuje go na buzi,
        niewidoczny, a jednak cera pod jego wpływem pięknieje, staje się aksamitna jak
        brzoskwina. Jest jasny, niemal biały, ale wtapia się w kolor skóry, nie nie
        zmienia koloru. Do tego prześlicznie pachnie, tak jakby olejkiem różanym. Jego
        używanie to sama przyjemność. A efekt? Buzia jak z obrazka.
        Jedynum minusem jest opakowanie, takie archaiczne, jakby z innej epoki. Ale
        zawartość zawsze można przesypać do czegoś ładniejszego... Cena - 22 pln.
        Ciężko go dostać. Szkoda, bo to jest genialny puder. Po całym Gdańsku go
        szukałam, wreszcie znalazłam we Wrzeszczy w takim małym sklepiku.
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=213c43aff68613184f6157ee46fb8f4e&cmd=details&itemid=4699
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka