Dodaj do ulubionych

POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT

IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 10.08.04, 18:46
czy ktoras z Was robila u niego biust, interesuja mnie wszystkie opinie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.handpicked.uk.com 11.08.04, 05:43
      1. ingerencja w nature nigdy nie wychodzi na dobre
      2. zamiast zmieniac sobie biust zmien sobie chlopa kretyna ktory cie nie
      akceptuje
      3. male jet piekne patrz Kingsajz
      4. pasjami uwielbiam male nie rob krzywdy ludzkosci
      • Gość: KOBIETA Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 09:58
        Zgadzam się.... powiększanie piersi nie jest juz modne... ;-))
        • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 12:47
          akurat przy podejmowaniu decyzji sugerowalam sie zdaniem mojego meza, moim
          podejsciem psychucznym , a nie kanonami mody.....:-)
      • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT do faceta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 14:11
        w moim przypadku male nie bylo piekne,
        moj Maz jest jak najbardziej w porzadku i nie wpedza mnie w kompleksy-wrecz
        przeciwnie,
        a co ludzkosci do zawartosci mojego biustonosza?

pozdrawiam
    • Gość: mycha80 Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 22:28
      ja zrobiłabym to z chęcią... (pieniążki) nie obchodzi mnie ingerencja w naturę,
      górną część ciała mam w rozmiarze 38, dolną 42 a teraz jak utyłam to nawet 44,
      nie mam nawet możliwości ubrania sie jak bym tego chciała... jak tylko będę
      mogła to zrobie sobie taka operację...
      • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 21:12
        to dla mojrego samopoczucia, i nie pytam, czy to dobre tylko ktora zna dr
        Szczyta....zabieg mam jutro i wcale tego nie zaluje, i moj maz tez....nie mam
        zamiaru nosic wypelnionych biustonoszy gapka tylko zelem sylikonowym....i jesli
        kogos stac finansowo i psychicznie to goraco namawiam, to bardzo poprawia
        samopoczucie, jak tego ktos nie rozumie to jego problem, nie moj...ad
        ingerencji-ciekawe jakie warzywka chemiczne codziennie jemy i ile wscieklych
        krow przeszlo przez nasz organizm.....nosze sie od 10 lat zeby to zrobic i
        wkoncu nadszedl ten dzien, i wkoncu kupie sobie tak a sukienke i taka
        koszilke,o jakich marzylam od lat...chetnie podziele sie wrazeniami po, za
        jakies 5 tygodni

pozdrawiam
        • Gość: Ja (kobieta). Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:49
          jestem jak najbardziej za!!!!!Jak wyrywamy zeba to tez ingerujemy w
          organizm!!!, a co to znaczy czy modne czy nie. wazne aby sie dobrze czuc!!!!
          • Gość: Anka Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:52
            O nie w to to nie uwierze :)) zdjecie 2 i 3 -
            >www.drszczyt.pl/nieoperacyjne1.html
            A kobieta na drugim zdjeciu lepiej wygladala przed operacja jak po no i spasla
            sie w brzuchu strasznie :P ->www.drszczyt.pl/plastyka1.html
            natomiast na 4 zdjeciu dziewczyna ma sliczne sylikonki :)
            Na 8 zdjeciu dziewczyna miala ladne male piersi wg mnie wygladala lepiej jak z
            tymi zezowatymi silikonami :)
            Uf doszlam do konca pani sprzed ostatniego zdjecia miala dziwne rozlozone
            piersi przed operacja po wyglada znakomicie
            Ja chcialabym miec operacje nosa ale jego chyba nie da sie zoperowac nie ma
            garba jest rowny po obu stronach ale taki hmm za duzy i za gruby chcialabym
            zeby byl mniejszy najlepsze jest to ze jak patrze do lustra to wydaje sie ladny
            i pasujacy do mojej twarzy ale na fotkach niektorych to wg mnie wyglada jak
            traba !
    • Gość: Aga Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:22
      Nie boisz sie bolu, blizn, złego samopoczucia ???
      Chcesz byc nastepna bezbarwna plastikowa lala z silikonem ?
      Wspolczuje...
      • Gość: tekla Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 12.08.04, 21:34
        Przestan ja atakowac! To bardzo indywidulana sprawa,po co zniechecac osobe
        ktora jest zdecydowana i zle sie czuje we wlasnym ciele? Ja akurat mam biust z
        ktorym sie dobzre czuje, a jest to dla mnie wazne jako ze jestem kobieta. A
        autorce postu zycze powodzenia i dobrego samopoczucia w nowym ciele:)
        silikonowa lala, jak to napisala moja pzredmowczyni, to dosc prowincjonalne
        okreslenie na kobiety , ktore poprawiaja swoja urode , dowod zawisci i
        kompleksow. To ciebie mi zal.
        • Gość: em Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.icpnet.pl 12.08.04, 22:21
          Rozumiem to, znam tylko jeden argument, który mnie zniechęca - to nie starcza
          na całe życie, w najlepszym przypadku na 10 lat, z reguły krócej, a wczesniej
          implanty już dają znać, że nie są perfekcyjne :( a potem znowu ... Ale lekarze
          potrafią teraz zrobić to cudnie przynajmniej na tych kilka pierwszych lat
    • Gość: kb Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.ztpnet.pl 12.08.04, 22:13
      Daj znac po operacji, jak sie czujesz. Zycze, zeby ten piatak 13go przyniosl CI
      duzo szczescia i wymarzony biust. Niestety nikt nie odpowiedzial na pytanie,
      duzo niepotrzebnych atakow. Napisz prosze , ile to kosztuje, moze kiedys
      skorzystam...
      Pozdrawiam goraco
      • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT....juz PO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 12:43
        witam wszystkie zwolenniczki i przeciwniczki sztucznego biustu :-)

kuz 2 dobe jestem PO.....klinika rewelacyjna, Dr Szczyt 100%
        profesjalizmu...oczywiscie bol jest czasami niemilosierny, ale da sie wytrzymac.
        Operacja trwala 1godz 15 min (z przygotowaniem i przebudzeniem po narkozie).W
        klinice bylam jedna dobe, i po polodniu w sobote bylam juz w domu.I pomomo, ze
        bol czasami jest niedozniesienia to ani przez chwile nie zaluje mojej decyzji.
        Za caly zabieg zaplacilam 12 tys, drozej niz podstawowy bo wybralam implanty
        anatomiczne.Zabieg pod miesniowy, bardziej bolesny ale efekt koncowy lepszy niz
        wokol brodawkowy.Za 2 lata chce znowu zajsc w cioze, ibede mogla karmic
        piersia.W klinice dostala leki na bol i opuchlizne.W domu co 6 godz biore
        Ketonal.Lekarz dzwoni do mnie i pyta o samopoczucie, dzieki temu czuje sie
        bezpiecznie.W czwartek mam zdjecie supelkow ze szwow, szwy sa rozpuszczalne i
        nie musze ich sciagac.
        Moj maz chociaz wczesnies sceptycznie podszedl do mojego pomyslu, to teraz jest
        za, bardzo mi pomaga(mamy 2 dzieci)....sam jest pod wrazeniem co mozna zrobic
        4cm cieciem i implantem z malej miseczki A....

Dziwi mnie tylko, dlaczego niektore z Was tak bardzo mnie atakowaly? Przeciez
        to i tak nie zmienilo mojej decyzji ani nie popsulo mi samopoczucia.Poczulam
        tylko to, ze wiele z was jest bardzo sfrustrowana zyciem i akceptowaniem siebie
        takiej, jak natura stworzyla.Do operacji przygotowywalam sie 10 lat
        (szczegolnie psychicznie)..Juz teraz, pomino bolu czuje sie lepiej wiedzac, ze
        wkoncu kupie sobie takie ciuchy i biustonosze, o ktorych wczesniej nie moglam
        marzyc.Moze to tez wplynie na lepsze nastawienie do zycia? niewiem co bedzie ,
        za miesiac napisze jak to jest...

Gdybym jeszcze raz mogla dokonac wyboru, zrobilabym to samo, ale o kilka lat
        wczesniej.

Goraco pozdrawiam zwolenniczki i przeciwniczki sylikonowych cyckow :-))))
        • 210977333q Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT....juz PO 19.08.04, 21:05
          Hej Niki odezwij sie,jak sie czujesz,czy jestes wciaz zadowolona?Ja podjelam
          decyzje,ze pojde na OP we wrzesniu,ale ilekroc czytam niepochlebne opinie to
          oblatuje mnie strach,ze zrobie glupote i bede zalowac.
      • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 12:44
        kb.....poprawilas mi nastroj :-)))

pozdrawiam
    • Gość: Sandy Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 12:59
      Nie zle przeplacilas.... W Łodzi za to samo zaplacilabys 5 tys zł. No ale w
      Warszawie licza sobie za sama firme...
      • Gość: agnieszka Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT-do niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:26
        nika , a w ktorej klinice przyjmuje dr szczyt?Ma on moze strone www?p.s-ciesze
        sie, ze wszystko poszlo dobrze i ze jestes zadowolona.Pozdrawiam
        • Gość: nika adres www.drszczyt.pl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 14:08
          ww.drszczyt.pl

to jego prywatna klinika..ma bardzo dobrych anastazjologow, kilka osob z grona
          moich znajomych korzystalo z tej kliniki, ale z piersiami ja bylam pierwsza.
          pozdrawiam
      • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 14:06
        podalam cene z laczniem, z opiekia okolo zabiegowa , specjalnym biustonoszem i
        pobytem w klinice...ale faktycznie, poza Warszawa jest taniej.Implanty firmy
        Mentor, anatomiczne (niestety sa drozsze)...normalne 10 tys.
        • Gość: Sandy Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:20
          Nika, jakie badania musialas zrobic najpierw?
          • Gość: nika Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 14:41
            to kwestia wyboru jednorazowego, ja wybralalm anatomiczne bo sa ksztaltem
            zblizone do naturalnych(lezka).normalne to mnie gruby placek....mysle, ze na
            stronach www mozna odszukac jakies fotki.
            Anatomiczne po wyleczeniu piersi nie tworza nienatuiralnego placka pod skora...
            • Gość: Sandy Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:56
              Ale nie o to mi chodzi, kochana :)
              Pytalam jakie badania najpierw robilas: krwi, usg, itd...
              • Gość: nika Re: DO SANDY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 16:52
                sorki:-) to chyba te leki przeciwbolowe troche oslabiaja moja reakcje :-)

ja robilam:
                grupe krwi,morfologie,OB,wskazniki krzepniecia,poziom glukozy,elektrolity(Na,K)
                rtg klatki piersiowej,badanie ogolne moczu.

zabiegu nie mozna wykonywac w czasie miesiaczki, 14 przed zabiegiem nie nalezy
                przyjmowac lekow z grupy salicylanow (polopiryna,aspiryna), 6 godz przed
                zabiegiem nie jesc i nie pic.

• Gość: Sandy Do Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:05
                  Dzieki za odpowiedz :)
                  Mam jeszcze jedno pytanie: czy nie ma problem z tym, ze biore tabletki
                  antykoncepcyjne?
                  A w ogole dlugo czekalas na wyniki badan? Bo mnie po prostu bardzo zalezy na
                  czasie. Od pazdziernika zaczynam studia, tak wiec wakacje to jedyna szansa zeby
                  zrobic operacje.
                  Sorry, ze tak Cie zameczam pytaniami, ale nie moge doczekac sie wtorku (ide na
                  konsultacje do kliniki). Poza tym chce miec jakies pojecie o tym co mnie czeka.
                  Zebym nie padla tam w gabinecie z wrazenia:)

Pozdrawiam i zycze powrotu do normalnego :) zycia
                  • Gość: kasia DR.Szczyt jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 17:43
                    i jak sie operowac(plastyka) to tylko u niego:)) nie spotkalam niezadowolonej
                    pacjentki od niego,a znam ich troche:) hihihii sama nią byłam:))
                  • soraya1 Re: Do Niki.....do Sandy 15.08.04, 17:44
                    jesli chodzi o tabletki to nic nie wiem p[oniewaz ja od roku ich nie biore, ale
                    moja kolezanka brala tablety i miala operacje.
                    Najdluzej z badan trzeba czekac na wyniki grupy krwi okolo4 4 dni.

Do pazdziernika zdazysz zrobic i badania i zabieg.
                    Najgorsze sa podobne 4 pierwsze dni (boli jak diabli) a po 2 tygodniach mozna
                    juz prawie normalnie funkcjonowac (wiem to z relacji moich przyjaciolek, ktore
                    tez mialy powiekszane piersi).Biustonosz trzeba nosic najlepiej poltora
                    miesiaca, zeby piersi sie dobnrze ulozyly.

Ad czasu, w normalnym trybie: konsultacja, decyzja, zabieg moj termin byl po 15
                    wrzesnia. Mnie bardzo zalezalo na czasie, wiec lekarz "wcisnal" mnie na
                    13.sierpnia na godz 16.00 tylko dlatego, ze przyszlam z polecenia.

Ale nie chce wyrokowac jak bedzie w Twoim przypadku.

Do jakiego lekarza idziesz?
                    Napisz po konsultacji jaka decyzje podjelas i jakie sa Twoje wrazenia.
                    Aha, ja startowalam z miseczki A, a implanty mam firmy Mentor (USA),
                    anatomiczne, 315 ml. (czyli gdzies na miseczke C)

pozdrawiam i mozesz pytac ile tylko potrzebujesz i oczym tylko chcesz
                    wiedziec :-))))
                    Wioem jak to jest przed, ale jak juz jest po operacji, to wdety dopiero to
                    dociera :-)))

• soraya1 Re: Do Niki.....do Sandy 15.08.04, 17:55
                      na soraya1 mam skrzynke pocztowa,
                      mozesz napisac cos bezposrednio.
                      nika
                    • Gość: Sandy Do Soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:00
                      Ja jestem z Łodzi i na szczescie tu tez sa kliniki. Nie wiem jak nazywa sie ten
                      lekarz u ktorego bede miala zabieg, ale pewnie niewiele by Ci to powiedzialo.
                      Tak ogladam sobie teraz zdjecia w necie przed i po operacji roznych kobiet i
                      nie zawsze ciekawie to wyglada. Moze dlatego ze byly starsze, mialy niezbyt
                      doskonale figury nie wychodzil im zbyt idealny biust. Albo po prostu nie
                      chcialy go duzo powiekszac.
                      Mnie zastanawia jedno: czy z takiego ledwo ledwo A da sie zrobic np. duze C
                      albo male D?
                      Ale patrzac na zdjecia niejakiej Dody, widac ze jest to mozliwe :)
                      • soraya1 Re: Do Soraya....do Sandy 15.08.04, 18:39
                        ja wlasnie robilam z rozmiaru A na duze C, i wydaje mi sie, ze optymalne
                        rozwiazanie,
                        Moj rozmiar ciuchow to 36, a waga okolo50 kg....wiesz to wszystko zalezy od
                        budowy ciala, wyjsciowego ksztaltu piersi, ale 315 ml (u mnie duze C) wydawalo
                        mi sie najrosadniejsze...jak cierpiec to chociaz zeby bylo wiadomo za co:-
                        ))))).Moje kolezanki o podobnych wymiarach jak ja wybraly tak samo.....za
                        wyjatkiem jednej, ktora miala B wyjsciowe i miala implant 275 ml.

drszczyt.pl...(proponowane zabiegi, powiekszenie ...fotka 4 z gory, to
                        tak jak u mnie...wiem od Dr Szczyta,z e ta pani miala bardzo podobne rozmiary
                        do moich, a po zabiegu moje piersi tez beda bardzo podobnoie wygladaly)

Ale faktycznie mozna zwariowac szukajac i ogladajac na necie o powiekszeniu
                        piersi....powodzenia:-)
                        • Gość: Sandy Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:58
                          Wlasnie ogladajac to zdjecie 4 od gory na stronie dr Szczyt przekonalam sie ze
                          napewno dobrze robie decydujac sie na zabieg. Ja mam biust nieco wiekszy od tej
                          pani na zdjeciu, wiec mam nadzieje, ze moj tez wyjdzie troche wiekszy :)
                          Ja mam rozmiar ciuchow- gora 36, dol 38. Ale chyba jestem od Ciebie wyzsza, mam
                          175 cm wzrostu. Powiem Ci, ze smiesznie to wyglada, bo kiedy wciagne brzuch
                          wygladam jakbym pod moim znikomym biustem miala jeszcze jeden biust- to sa
                          wystajace żebra...No coz...
                          Dam znac co i jak we wtorek wieczorem, pewnie jeszcze troche Cie pomecze
                          pytaniami, ale na razie nic mi nie przychodzi do glowy :)
                          Pozdrawiam :)
                          • Gość: Anka Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:07
                            Oj masz dwojke dzieci takze te piersi napewno nie wygladaly juz ciekawie tez
                            bym sie zdecydowala na operacje i po 2 dzieci napewno sobie powieksze biust nie
                            oszukujamy sie biust po kilku ciazach nigdy juz nie bedzie taki jak przed ciaza
                            • Gość: Anka Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:14
                              A mi ta stronka nie dziala ,aha piersi Dody wyszly super tzn mi sie bardzo
                              podobaja jej sztuczne piersi :)
                              • Gość: Sandy Do Anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:17
                                www.drszczyt.pl
                                mam nadzieje ze wszedl link :)
                            • soraya1 Re: Do Soraya....do Sandy 15.08.04, 19:50
                              moj problem z piersiami polegal na notorycznym zmniejszaniu po kazdej
                              ciazy.Przed pierwsz ciaza mialam duze B, niestety po urodzeniu 2 dzieci zmalaly
                              prawie do rozmiarow mikroskopijnych (w miedzyczasie jeden raz poronilam w 6
                              miesiacu,wiec tak naprawde mialam 3 ciaze po ktorych bylo coraz wieksze "nic".
                              Za jakies 2 lata planujemy z mezem jeszcze raz zajsc w ciaze, dlatego wybralam
                              implanty "montowane" pod miesniowo).
                              • Gość: Anka Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:01
                                A co sie bedzie dzialo z silikonami kiedy bedziesz w ciazy i piersi naturalnie
                                wtedy duzo sie powiekszaja czy to nie grozi deformacji a i fajnie ze mozna
                                karmic
                                • Gość: Anka Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:02
                                  O nie w to to nie uwierze :)) zdjecie 2 i 3 -
                                  >www.drszczyt.pl/nieoperacyjne1.html
                                  A kobieta na drugim zdjeciu lepiej wygladala przed operacja jak po no i spasla
                                  sie w brzuchu strasznie :P ->www.drszczyt.pl/plastyka1.html
                                  natomiast na 4 zdjeciu dziewczyna ma sliczne sylikonki :)
                                  Na 8 zdjeciu dziewczyna miala ladne male piersi wg mnie wygladala lepiej jak z
                                  tymi zezowatymi silikonami :)
                                  Uf doszlam do konca pani sprzed ostatniego zdjecia miala dziwne rozlozone
                                  piersi przed operacja po wyglada znakomicie
                                  Ja chcialabym miec operacje nosa ale jego chyba nie da sie zoperowac nie ma
                                  garba jest rowny po obu stronach ale taki hmm za duzy i za gruby chcialabym
                                  zeby byl mniejszy najlepsze jest to ze jak patrze do lustra to wydaje sie ladny
                                  i pasujacy do mojej twarzy ale na fotkach niektorych to wg mnie wyglada jak
                                  traba !!!
                                  • soraya1 Re: Do Soraya....do Sandy 15.08.04, 20:13
                                    z tego co rozmawialam z dr operacja nosa jest mniej bolesna niz powiekszenie
                                    piersi, wiec jedna bolesna przeszkoda odpada::-)))
                                    • Gość: Anka Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:18
                                      No tak mniej bolesna ale boje sie ze spotka mnie kara i bede miala po operacji
                                      brzydki nos a teraz jest ladny tylko z deka za duzy hmm a moze by powiekszyc
                                      usta i wtedy bedzie sie zgadzac eh :]
                                • soraya1 Re: Do Soraya....do Sandy 15.08.04, 20:03
                                  moja kolezanka od 5 lat ma implanty, 1,5 temu urodzila i karmila piersia,
                                  oczywiscie piersi byly wieksze ale w tej chwili nie za zdeformowane, wygladaja
                                  tak samo jak przed karmieniem, z tego co wiem nie odczuwala zadnego dyskomfortu
                                  w ciazy.
                                  • Gość: Anka Re: Do Soraya....do Sandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:14
                                    Dziewczyny a czy taka operacje trzeba powtarzac w celu wymienienia implantow
                                    na nowsze' ? I czy taka operacja jest rownie kosztowana czy juz po obnizonej
                                    cenie no i po jakim czasie jest konieczna druga operacja ?
                                    Juz nie bede meczyla :)
                                    • soraya1 Re: Do Soraya....doAni 15.08.04, 20:25
                                      powtarzam to co mowil lekarz.: "jesli nie dojdzie do uszkodzenia implatow
                                      (np.:wypadek samochodowy) to mozna zyc z nimi bez wymiany. :-))
                                      • soraya1 Re: Do Soraya....doAni 15.08.04, 20:26
                                        a jesli chodzi o ew. wymiane to mysle, ze cena pozostaje bez zmian...ale to ja
                                        tak sadze.
                          • soraya1 Re: Do Soraya....do Sandy 15.08.04, 20:29
                            czekam na info po wizycie....
                            pozdrawiam:-)
                            • Gość: Sandy Re: Do Soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:38
                              Juz jestem po konsultacji. Lekarz okazal sie przemily, powiedzial ze tak
                              zdecydowanej osoby jak ja jeszcze nie spotkal :) W poniedzialek jade zrobic
                              badania, wyniki bede miala juz tego samego dnia. Potem mam zadzwonic do lekarza
                              i juz umowic sie na zabieg.
                              Bardzo pomogly mi Twoje informacje, dzieki, ze maials cierpliwosc do moich
                              pytan :)
                              Pozdrawiam
                              • soraya1 Re: Do Soraya 21.08.04, 11:49
                                Gość portalu: Sandy napisał(a):

> Juz jestem po konsultacji. Lekarz okazal sie przemily, powiedzial ze tak
                                > zdecydowanej osoby jak ja jeszcze nie spotkal :) W poniedzialek jade zrobic
                                > badania, wyniki bede miala juz tego samego dnia. Potem mam zadzwonic do
                                lekarza
                                >
                                > i juz umowic sie na zabieg.

> Bardzo pomogly mi Twoje informacje, dzieki, ze maials cierpliwosc do moich
                                > pytan :)
                                > Pozdrawiam

SANDY, trzymam za Ciebie kciuki.Ja juz jestem po "rozwiazaniu " szwow...jest
                                super.
                                Napisz po wszystkim jak bylo, i jakie sa twoje odczucia.Ciesze siei ze
                                wynioslas dobre wrazenie , to bardzo wazne przed zabiegiem

pozdrawiam
                  • soraya1 Re: Do SANDY 24.08.04, 10:19
                    Czeka sie tylko na wyniki grupy krwi, a dlaczego to nie wiem.Ja robilam badania
                    w Centrum Medycznym LIm ( a tutaj trzeba czekac)
                    Daj zanc po wizycie jakie sa twoje odczucia :-)

pozdrawiam
                    • Gość: Sandy Re: Do SANDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:06
                      Bylam na badaniach, wszystko jest ok (na wynik czekalam 15 minut), chociaz mam
                      troche za malo czerwonych krwinek przez odchudzanie, ale przeciwskazan do
                      zabiegu nie ma. Operacje mam 9 wrzesnia (notabene w moje 19 urodziny- fajny
                      prezent :))

Napisz co u Ciebie, bo jestem bardzo ciekawa
                      Pozdrawiam
    • Gość: Paweł Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 81.210.121.* 20.08.04, 09:19
      I co z tego, że ładnie wygladają jak są ohydne w dotyku?
      Moja poprzednia żona powiększyła sobie biust. Zrobiła to wbrew mojej zgodzie.
      Jej ciało, jej prawo o decydowaniu. Fakt, że związrk nie był już w najlepszym
      stadium, ale po operacji nawet seks przestał cieszyć.
      Moja obecna żona ma śliczne małe sterczące B i wie, jak wiele sprawiają mi one
      radości.
      Wielu moich kumpli miało doświadczenia z silikonami. Każdy bez wyjątku mówił,
      że nie ma to jak natura, choćby niedoskonała. Ale nic nie zastąpi dotyku
      naturalnej piersi. Silikonową to tak jakby pieścić sztuczną kończynę czy nawet
      pochwę...
      • Gość: tekla do Pawla IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 20.08.04, 09:28
        Czym sie rozni w dotyku prawdziwa pierś od sztucznej? Jestes w stanie odroznic
        silikon od naturalnej po dotyku , nie wiedzac ze kobieta jest po zabiegu? Pytam
        serio, chce poznac zdanie facetow. Moj chlopak tez sie spzreciwia, zebym
        powiekszala sobie kiedykolwiek piersi, choc nie sa zbyt duze.Pozdrawiam.
        • Gość: Paweł Re: do Pawla IP: 81.210.121.* 20.08.04, 10:20
          Sama obserwacja już wystarcza - silikon nie zachowuje się naturalnie, sterczy
          obojetnie w jakiej pozycji kobieta jest, czy leży, czy stoi, czy kładzie się na
          boku... A wierz mi, uwielbiamy patrzeć na to jak piersi falują, opadają i po
          prostu zachowują się zgodnie z prawem grawitacji.
          Ja wyczuwałem silikon w dotyku, jakaś taka płynna żelowatość. I ten ciągły
          strach, że ją może zaboleć, ze odrobine za mocny ucisk i zrobię jej
          krzywdę... ;)
          Trudno mi opisac wrażenie, może masz jakąś koleżanke z silikonami, poproś ja by
          pozwoliła Tobie popieścić piersi a potem dotknij swoich, tak najlepiej
          wyczujesz róznicę.

Rozumiem, że niektóre kobiety mają brzydkie piersi (choć dla mnie wszystkie
          mają swój urok i to coś cudownego, że jest taka różnorodność). Wszedłem na
          stronę podaną wyżej, jedyny sens widziałem w podnoszeniu, czy pomniejszaniu.
          ja do sztucznych raczej się już nie przekonam, ale na szczęście znalezłem już
          tą Jedyną, która wie, że na małych cyckach świat się nie kończy.
          Kobiety, czy jesteści tak zaślepione tym co widzicie w mediach? Spójrzcie
          dookoła i zobaczcie z kim faceci są szczęśliwi! Kobiety nie da się kochać za
          same cycki. :) Jest jeszcze jej urok, uśmiech, inteligencja, podejście do
          życia...
          • Gość: Agnieszka Re: do Pawla IP: 193.111.166.* 20.08.04, 10:58
            facet nie majacy piersi nigdy nie zrozumie co czuje kobieta , ktora ma maly
            biust.To tak , jakbys mial malego penisa.I nie mow , ze nie mialbys
            komplekow.Oj mialbys i to wielkie.Zadnej kobiety, ktora ma malenkie piersiatka
            i chce je powiekszyc nie przekona stwierdzenie, ze mozna wyczuc.Co z tego-mozna
            czy nie mozna.Wazne jak kobieta sie czuje po zabiegu.Czuje sie przede wszystkim
            atrakcyjna.A co do wyczucia-moja znajoma ma sztuczne piersi i nie raz i nie dwa
            nasmiewala sie z facetow , z ktorymi byla w lozku-lezeli wpatrzeni, wrecz
            urzeczeni i mowili-jakie rewelacyjne piersi, sa takie piekne...Zaden nie mial
            pojecia ze sa sztuczne.Nie wiem, kiedy i gdzie Twoja eks zona miala robione
            piersi-moze po prostu bylo to dawno temu albo chirurg byl kiepski?Obecnie
            chirurgia estetyczna caly czas idzie naprzod.Wystarczy spojrzec na rewelacyjne
            cycki Steczkowskiej czy Kowalskiej-malo kto wie, ze mialy robione, a mialy.
            • Gość: Sandy Re: do Pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:21
              Agnieszka ma racje. A gdybys tak drogi Pawle mial peniasa jak 12 letni chlopiec
              i mozliwosc powiekszenia go do takich rozmiarow jakich bys chcial, oczywiscie
              nie zrobilbys tego, bo to sztuczne, okropne i wogole nich zyje naturalnosc,
              tak? Mnie nic nie przekona ze male cycki sa ladne. Sa ohydne. Dlaczego w CKM-ie
              (skoro tylu jest fanow niedoskonalej natury i plecow z przodu) pogazuja cycate
              laski? I dlaczego za sluszne uwazasz podnoszenie czy zmniejszanie piersi? Skoro
              natura chciala, zeby dwa nalesniko-flaczki wisialy kolo pepka, to tak powinno
              byc, prawda?
              Jak powiedziala Agnieszka, nigdy tego nie zrozumiesz.
            • lahliq Re: do Pawla 20.08.04, 11:39
              Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

Wystarczy spojrzec na rewelacyjne
              > cycki Steczkowskiej czy Kowalskiej-malo kto wie, ze mialy robione, a mialy.

Mało kto wie???? ;)))))))))))))))) Wszyscy wiedzą, jak widzisz...
            • Gość: agatta Re: do Pawla IP: *.espol.com.pl 03.10.04, 03:18
              mialy mialy mialy :) jasne... kazdy na necie moze sobie pisac ze steczkowska i
              kowalska mialy robiony biust...

To juz sie smieszne robi
          • Gość: monias1 Re: do Pawla IP: 217.97.133.* 20.08.04, 11:33
            nooo Panie Pawle, a co by Pan powiedzial jakby Pana partnerka miala tak male
            piersi ze nawet nie moglby Pan ich wziac w dlon??????????? noooo prosze o
            uczciwa odpowiedz! Moze Pana partnerka ma maly biust ale ma!! A sa tez
            dziewczyny ktore maja baaaardzooo male piersi! i jak takiej dziewczynie ma
            piers falowac, opadac??????????
            noo pewnie ze jest urok, usmiech itd itd. ale nawet nie ma Pan pojecia jak taka
            kobieta sie czuje np. na plazy?? A ciekawa jestem czy Panu by taki biust o
            najmniejszym rozmiarze (AA) odpowiadal?? (tu nic nie faluje, nie opada, bo nie
            ma co!!!). Kobiety powiekszaja sobie piersi dla samej siebie!! dla wlasnego
            lepszego samopoczucia, chca sie czuc atrakcyjniejsze dla samej siebie jak tez
            zreszta faceci. Ja jeszcze nie poznalam faceta (wsrod znajomych,
            wspolpracownikow itd itd) ktory by nie zwracal uwagi na rozmiar biustu!!!
            Bardzo dobrze porownala Agnieszka malutki biust z malutkim, maciupkim penisem.
            Ciekawa jestem jakby Pan sie czul gdyby wokolo byli faceci z wiekszymi?
            • Gość: Agnieszka Re: do Pawla IP: 193.111.166.* 20.08.04, 12:05
              o tych sztucznych cyckach Steczkowskiej i Kowalskiej to powinnam byla raczej
              napisac"malo ktory facet wie", bo kobitki to wszystko zawsze wyczaja:)
              A na marginesie to znalazl sie doradca-Pawel, ktorego zona ma biust B(!!!).Tez
              mi porady.
        • gomory Re: do Pawla 21.08.04, 12:10
          Mowiac szczerze ja nie odczuwalem jakichs wiekszych roznic w dotyku. Ale
          rozumiem psychiczne obawy Pawla przed uciskaniem ze cos tam w srodku peknie ;).
          No i faktem jest tez ze zachowuja sie nienaturalnie, tzn. nie rozjezdzaja sie
          np. az tak na boki przy lezeniu na plecach.
    • Gość: patrywi Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 12:31
      ja Wam wspolczuje, nie wyobrazam sobie jak mozna sie zdecydowac na taka
      operacje, czy wy nie wiecie co jest wazne w zyciu?
      Ja sama mam rozmiar E, ale mam przyjaciolki z malymi piersiami tylko one maja
      poukladane w glowie i wiedza ze szczescie nie zalezy od rozmiaru cyckow.
      Szczescie jest w nas i jesli nie jestesmy zadowolone z jakiejs czesci ciala to
      wynika to ze zlego nastawienia do zycia i do siebie.
      Implanty to nie jest wizyta u dentysty, a poza tym mozna bez dwoch zdan poznac
      je bez dotykania. Jesli facet nie jest w stanie rozpoznac implantow to jest
      tlukiem i tyle.
      • Gość: Agnieszka Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 193.111.166.* 20.08.04, 12:53
        a skad wiesz jakie w dotyku sa dobrze zrobione implanty?macasz je codziennie
        czy jak?Poza tym bardzo bym prosila osoby o biuscie C i wzwyz o nieudzielanie
        sie na temat tego jak mozna sobie zrobic operacje powiekszenia biustu.A
        wspolczucie pozostaw dla facetow, bo w takim razie zdecydowana wiekszosc to
        tluki.
        • Gość: patrywi Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 13:04
          wspolczuje ze masz do czynienia glownie z tlukami, bo pamietam jak po biurze
          krazyl mail ze zdjeciami biustow i trzeba bylo rozpoznac ktory jest sztuczny,
          faceci robili to bezblednie.
          co z tego ze mam duza miche, mam np. przyduzy tylek i nie bede sobie odsysac
          tluszczu bo zaakceptowalam siebie taka jaka jestem, nie wspominajac o moim mezu
          ktory mnie uwielbia ze wszystkimi moimi wadami.
          Czytalam kiedys o dziewczynie ktora zrobila sobie operacje myslac ze to
          rozwiaze jej problemy, bzdura, efekt operacji dal tylko tymczasowa radosc a
          potem wszystko wrocilo do "normy". Problem siedzial w jej glowie, bo to co w
          naszej glowie, nasze mysli kreuja nasza rzeczywistosc.
          • Gość: monias1 Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 217.97.133.* 20.08.04, 13:25
            w tym watku nie mowimy o duzym tylku tylko o malym, bardzo malym biuscie, wiec
            jak masz cyt. duza miche to prosze zostaw ten komentarz dla siebie, bo nawet w
            1/100 nie wiesz jak to jest i nigdy tego nie zrozumiesz.
            • Gość: Agnieszka Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 193.111.166.* 20.08.04, 13:43
              dokladnie, nie rozumiem jak osoba o miseczce E moze w ogole miec czelnosc
              krytykowac te o malym biuscie.Moze zamiast pisac posty na tym watku zadzwon do
              ktorejs ze swoich plaskich kolezanek i jej sie wyzalaj zamiast nas tu
              umoralniac.
              • Gość: kaja Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 81.210.121.* 20.08.04, 13:59
                Zaraz spadnę z krzesła ze śmiechu. :)
                Wy naprawdę powinnyscie iść do psychologa a nie chirurga! :)
                Ja też mam czelność się wypowiedzieć mimo miseczki B-C w zależności od firmy.
                Mam dwie koleżanki z małymi cyckami, klasyczne A. Bardzo ładne, zgrabne, dużo
                zarabiające, zadbane itp. na pierwszy rzut oka same superlatywy. Też zbierają
                się z myślą operacji. Wydaje im się, że w końcu znajdą tego jedynego. Niestety
                dośc dobrze znam facetów, którzy z nimi byli i uciekali. Myślicie, że któryś z
                nich zająknął się o biuście? Niestety, chodziło im tylko i wyłącznie o
                charakter. A do biustu mieli jedno zastrzeżenie - dziewczyny za bardzo się
                skupiały na marudzeniu o nim.
                Jedna z nich zrobiła sobie kiedyś długie sztuczne pazury, myśląc że to jej
                przyniesie faceta. Teraz myśli o cyckach. Co potem? Usta? Nos? Tyłek?

Niech sobie robią operacje dziewczyny, ich sprawa. Ale żeby urządząc tutaj taką
                histerię, tylko dlatego, ze odezwał się ktoś z większym cyckiem?
                Czy jeśli koleżanka ma bielsze buty, dłuższe pazury i więcej cekinów na bluzce
                to też nie możecie spać po nocach?
                • Gość: monias1 Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 217.97.133.* 20.08.04, 14:25
                  sorry, ale nikt tu histerii nie urzadza! Poza tym nie masz najmniejszego biustu
                  wiec nie wiesz jak to jest. Ciekawa jestem jakbys sie wymadrzala majac miseczke
                  AA. Naprawde ciekawa jestem, tylko mi tu nie mow ze nic to by nie zmienilo i
                  takie tam, poniewaz w to nie uwierze a natura obdarzyla cie cyckami, ktore
                  faluja, stercza - jak to Pan Pawel ladnie ujal wiec sama nie wiesz i sie nie
                  dowiesz co bys zrobila, jakbys sie czula.
                  Dziewczyno, kto tu nie spi po nocach?? To juz ty nie przesadzaj w druga strone.
                  Nie kumasz w ogole w czym rzecz - co maja bielsze buty, dluzsze pazury z tym
                  wspolnego?? Zastanow sie co piszesz. To nie w tym rzecz.
                  • Gość: Agnieszka Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 193.111.166.* 20.08.04, 14:45
                    <Czy jeśli koleżanka ma bielsze buty, dłuższe pazury i więcej cekinów na bluzce
                    to też nie możecie spać po nocach?>

0 tak, nie mozemy.Wrecz umieramy z zazdrosci.Zadowolona z odpowiedzi?A teraz z
                    laski swojej odejdz od kompa i pojdz przed lustro popodziwiac swoje cyce miska
                    B lub C -zalezy od stanika(!!), przyniesiesz tym wiecej pozytku dla ludzkosci
                    niz odpisywaniem na posty o temacie, w ktorym sie nie obracasz i ktorym sie nie
                    interesujesz.I o ktorym nie masz pojecia.
    • Gość: tekla Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 20.08.04, 18:51
      A ja Was dziewczyny rozumiem i z całego serca popieram! Sama nie mam małego
      biustu, ale wiem ze kazda kobieta chce czuc sie kobieco i komfortowo we wlasnej
      skorze, a małych piersi nie można za bardzo skorygowac cwiczeniami badz dieta,
      tak jak innych czesci ciała. Sa babki ktore dobzre czuja sie majac miseczke A,
      ale jezeli ktos sie czuje zle- to czemu nie? Mamy XXI wiek , warto koszystac z
      dobrodziejstw medycyny.A faceci czesto zle kojarza silikony z balonami gwiazdek
      porno- podczas gdy babki chca czesto powiekszyc biust do miseczki B-C, aby byl
      on zauwazalny, zeby moc kupic sobie seksowna bielizne i wyjsc na
      plaze.Pozdarwiam !
      • Gość: em Re: POWIEKSZENIE PIERSI IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 22:00
        tyle róznych wypowiedzi za i przeciw, a w żadnej nie ma troski lub krytyki, że
        to nie starcza na całe życie, a jak nie starcza to co dalej? jeśli już to ile
        razy to robić? Kolejne wymiany, co 5, góra 10 lat dla szczęściarek - to
        majagłówna wątpliwość. Masz 20-30 lat - narkoza ok, a potem?
        • Gość: Emm Re: POWIEKSZENIE PIERSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:03
          potem to sie wyjmuje na starosc i robi podciaganie :)
    • Gość: Iza Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 20.08.04, 23:46
      Wypowiadałam się już na tym forum na ten temat i powiem to samo znów: Zaden
      facet nie rozpozna silikonu w cyckach i cześc.
      To takie samo gadnie, jak to, że oni zawsze odróżnią, kiedy miałaś prawdziwy
      orgazm, a kiedy udawałaś.
      Zrobiam sobie prześliczny biuścik parę lat temu. Od tej pory klikunastu panów
      (a co, nie żałuję sobie!) miało okazje z bliska sprawdzać jaki jest fajny.
      Miłe panie - zwłaszcza te, które planują operacje, ale mają opory - nie poznał
      żaden! Jeden miał podejrzenia więc się dokładnie przypatrzył i stwierdził, że
      naturalne. Hi, hi!
      Ale szczytem wszystkiego był ginekolog, który badał mi piersi na okoliczność
      nowotworu i nie wyczuł wkładki!
      • 210977333q Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT 20.08.04, 23:58
        Jesli chodzi o wymiane wkladek to firma Mentor daje dozywotnia gwarancje i
        darmowa wymiane w przypadku pekniecia(wylacznie poprzez uraz mechaniczny).Z
        tego co czytalam na ich stronie to wymieniac nalezy w przypadku zmiany ksztaltu
        piersi(po ciazy lub sporym przyroscie wagi).Po rozmowie z paroma lekarzami
        dowiedzialam sie,ze obecne,nowoczesne wkladki nie wymagaja wymiany,chyba,ze
        wystapia powyzsze...Co do naturalnosci w dotyku nie moge sie wypowiedziec,bede
        jednak wiedziec za kilka miesiecy bo wole ten wstretny silikon niz nic w
        gabczastym staniku.Wiem jednak,ze np.moj facet w zyciu nie odrozni silikonu od
        prawdziwych,bo nawet o Pameli Anderson pytal mnie czy to silikon?Naiwnie
        mowi,ze gdy sa zbyt sterczace to cos jest podejrzane.Moja decyzje
        akceptuje,choc podkresla,ze robie to wylacznie dla siebie.
        • soraya1 Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT 21.08.04, 11:40
          WITAM WSZYSTKICh....usmialam sie bardzo czytajac ostatnie posty :-)))))
          Dyskusje z facetami, ktorzy UWIELBIAJA male rozmiary piersi sa dla m,nie
          smieszne, bo to przeciez panowie lansujecie taki model kobiety:duze cycki,
          blond wlosy , dlugie nogi.Wlosy i cycki mam :-))nog sobie nie wydluze, zreszta
          po co skoro Wam Panowie podoba sie tylko nATURA(wiec moze chcielibyscie tez
          wlosy pod pachami i gdzie indziej :-))

ale to taka dygresja.Ja slucham swojego mezam, ktory nie byl przeciwny operacji
          bo myslal o mnie i iewdzial, ze to moj najwiekszy kompleks, a skoro moglo mi to
          poprawic nastroj to czemu nie....Teraz stwierdzil, ze zmiany i nowosci sa
          fajne, przez pare lat mial male cycki a teraz dla odmiany beda duze.I wiecie
          co? Ani ja ani on nie zalujemy tego ruchu.
          Jestem 8 dni po zabiegu i z czystym sumieniem twierdze, ze ZROBILABYM TO
          JESZCZE RAZ!!!Bol da sie wytrzymac(cesarka u mnie byla bardziej bolesna)
          Piersi sa super, co prwda nosze jeszcze specjalistyczny stanik, ale juz sie
          ciesze, na mysl "wystawienia barku" ;-)))

I do wszystkich EXPERTOW SZTUCZNYCH PIERSI,I TYCH KTORZY KOCHAJA NATURE mam Was
          gdzies!!!!mozecie je jodrozniac lub nie, zyjcie sobie w zgodzie z natura i jak
          przez te wasze deklaracje rozumie, to nie Wy kupujecie pisma z cycatymi
          kobitkami(sorki, a moze nie chodzi wam o kobietki i cycki tylko o oich
          intelekt?)...ZROBILAM TO DLA SIEBIE i mam w nosie co sobie myslicie.

Kazdej Kobiecie , ktora chce sobie powiekszyc bius a przy okazji poprawic
          sobie humor i wyzbyc sie kompleksow ZYCZE POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!

Za jakis czas napisze jakie sa odczucia moje i mojego meza, aha i jemu i jego
          kumplom podobaja sie kragle biusty, i chetnie sie za nimi ogladaja....

POZDRAWIAM..........
          • gomory Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT 21.08.04, 12:03
            Nie no odroznic raczej mozna bez wiekszego problemu. Nienaturalne sa po prostu
            zbyt doskonale. Ale moge powiedziec jak to jest z 2 strony: dotykalem w zyciu
            piersi i takich "z" i naturalnych i jakich specjalnych roznic nie ma. Wiec na
            czuja sie niezbyt da sprawdzic.
            Takie z silikonem maja pod dlonia "konsystencje" podobna do sprezystego, malego
            jedrnego biustu, wiec moznaby rzec ze sa o tyle "inne". Kobiety bujniej
            obdarzone przez nature maja jakby naturalnie bardziej miekkie (subiektywne
            odczucie, no i nie mialem do czynienia z tabunem kobiet). Jesli jednak ktos
            bierze pod uwage "walory" dotykowe, to tutaj ja nie widzialbym zadnych
            przeciwskazan. A inne to juz osobista sprawa kobiet.
    • redaa Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT 21.08.04, 13:08
      chociaz sama mam duze C, rozumiem kobiety ktore sobie piersi powiekszaja. kidys
      mialam male B, ale od lykania hormonow urosl mi biuscik i to jest naprawde
      swietne. wszystkie moje kolezanki, ktore mialy male piersi, ale im urosly np.
      od tabletek hormonalnych albo dlatego ze przytyly sa zadowolone a wrecz
      uszczesliwione tym faktem.
      • Gość: ania Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: 80.53.153.* 23.08.04, 16:01
        Hej. Ja mam male A i marze o operacji. Za pare miesiecy biore slub. Moj
        narzeczony uwieklbia moje piersi bo sa barzdo wrazliwe. A ja chce wieksze
        tylko zeby nic nie starcily z tej wrazliwosci. Rozmawialismy o operacji.
        Powiedzial ze jesli chce zrobic to tylko u dr SZCZYTA. Poza tym on lubi oje
        piersi ale wie ze operacja popawi mi samopoczucie i bede lepiej sie czula. Wie
        ze to dla mojego dobra. Onzawsze pozna kto ma sztuczne a kto nie. Ja zreszta
        tez bo on mnie tego nauczyl. Mimo wzystko wspolnie podjelismy decyzje ze zrobie
        operacje. O(n bedzie cieszyl sie tym ze ja sie ciesze. Powiedzcie tylko
        dziewczyny czy po operacji czujecie to co dawniej?? tzn. kazdy dotyk,
        mrowienie?? Bo ja naprawde mam barzdo wrazliwe piersi i ich dotykanie
        najmocniej mnie podnieca 0 chce zeby bylo tak zawsze. Operacje zrobie jak
        odlozymy troche kasy. Na razie najwazniejsze jest mieszkanie. pozdarwiam
        wszystkie dziewczyny marzace o duzych piersiach.
    • Gość: Agataa Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 16:49
      nika, może przed pojściem do chirurga plastycznego idz do endokrynologa, wiem
      że niedobor hormonów może sprawić ze biust jest mały,a po rozpoczęciu kuracji
      piersi poprostu same ci urosną. Nie wiem jaki masz romiar, to tylko taka moja
      rade, zrobisz jak zechcesz. Ale może lepiej pokusić się o kuracje hormonalną
      niż skalpel?
      • Gość: buu Re: POWIEKSZENIE PIERSI DR SZCZYT IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 16:52
        nie czytałam tego postu całego, ale jak teraz przeglądam to chyba ty już
        zrobiłaś tą operacje!
    • Gość: Julia Re: Do tych kobiet, które powiększyły piersi IP: 212.160.172.* 05.10.04, 19:02
      Kiedyś na basenie widziałam jak jedna dziewczyna się pochyliła. Jej piersi
      były piękne i naturalne w pozycji stojącej. Natomiast gdy była schylona
      wyglądały tak jak, jak baloniki, z których lekko zeszło powietrze – i to tę
      dziewczynę zdemaskowało :). Widać było takie rowki na skórze. To było kilka lat
      temu.
      Mam pytanie do tych dziewczyn, które sobie powiększyły biust. Czy w pozycji,
      gdy się pochylacie, piersi też wyglądają normalnie, czy też wam się robią takie
      wklęsłe rowki na skórze piersi. Pytam dlatego, że sama bardzo myślę o większym
      biuście. Na razie jeszcze mnie na to nie stać. Chciałabym jednak wiedzieć jak
      to jest naprawdę z tymi sztucznymi cyckami. Mi osobiście sztuczne piersi się
      bardzo podobają – są taki pełne i sterczące. Natura rzadko obdarza kobiety tak
      fajnie sterczącym biustem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka