Gość: triss IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 13.08.04, 15:14 Czy ktos już wypróbował to "cudo"? trądziku nie mam, ale za wszelka cenę chciałabym się pozbyc "czarnych punktów" z mojego biednego nosa... czy to działa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss nikt jeszcze nie używał? n/t IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.08.04, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: nikt jeszcze nie używał? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:27 Kiedyś używałam plasterków na nosek Nivei, ale i tak trzeba było poprawiać efekt mechanicznie, więc w ogóle nie wiem jaki jest sens kupowania takich plastrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: nikt jeszcze nie używał? n/t IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:15 No wlasnie, ja tez bym sie chciala pozbyc wagrow z nosa! A ile kosztuje te opakowanie Clerasil? Moze sie jednak zdecyduje..juz mam dosc tych okropnych wagrow! Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: nikt jeszcze nie używał? IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:18 te płatki działaja inaczej niz kiedys Nivea - te sa czyms nasaczone i służa do przemywania miejsc z wagrami, nie do ich usuwania! tzn przynajmniej nie tak jak tamte! pudełko w którym jest ich chyba 65 kosztuje ok 13 zł. tez mnie intryguja... Odpowiedz Link Zgłoś