Dodaj do ulubionych

Włosy,ratunku!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 17:59
Od zawsze mam słabe,dosc cienkie i raczej rzadkie włosy.Dodatkowo oslabilam
je przez balejaż...no i jestem swiezo po dosc restrykcyjnej
diecie..Przegladałam wczesniejsze tematy o wypadajacych wlosach,ale wiekszosc
wymienionych tam specyfikow juz uzylam.....Wypadaja strasznie......Jesli tak
dalej pojdzie to bede sie wstydzić wychodzić na ulice....pomózcie
Obserwuj wątek
    • Gość: kakaadoo czas na peruke IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.04, 18:17
      nic wiecej, naprawde rozejrzyj sie za jakas. Tylko zastanawia mnie po co ci byl
      ten balejage (??), ale stalo sie i sie nie odstani. Najwyzej wyprobuj jakis
      ziolka. Zycze powodzenia :)
      • Gość: Ewcia Re: czas na peruke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:30
        Jesli chodziło ci o zrobienie mi przykrości to pełen sukces,udało się
        • Gość: Addiction Re: czas na peruke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:46
          Kotku,czym predzej zgłos sie do dermatologa....z ta peruka to chamskie było
    • Gość: ivy Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: 80.51.90.* 13.08.04, 19:04
      uzupelnij wszystkie niedobory w organizmie. przede wszystkim cynk, omega3 i
      bialko. ale ogolnie wszystkie, bo prawdopodobnie sobie dieta niedoborow
      narobilas, a to wlosy w pierwszej kolejnosci zabija. nie sadze zeby wypadaly
      przez belejaz. przeciez musialby ci zniszczyc cebulki, zeby dzialo sie cos
      takiego. mozesz jeszce sprobowac smarowac glowe wyciagiem z czarnej rzepy np
      seboradin, ale najpierw dieta
    • blue379 Re: Włosy,ratunku!!!!!! 13.08.04, 21:59
      Możesz zrobić u fryzjera tzw. dosztukowanie włosów (tak to się chyba nazywa) -
      doczepiają Ci pasma włosów i to wygląda zupełnie naturalnie i jest ponoć bardzo
      trwałe. Każdy lepszy fryzjer Ci to zrobi. Powodzenia :)
    • Gość: Mol Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:19
      Musisz jak najszypciej zacząć łykać cynk w tabletkach. Zapewne to wypadanie
      włosów jest spowodowane właśnie niedoborem tego składnika. Zgłoś się do
      lekarza, bo cynk jest na receptę.
      • chilloucik Re: Włosy,ratunku!!!!!! 14.08.04, 11:54
        > bo cynk jest na receptę.
        oj, nieprawda. cynk mozna kupic w kadej aptece bez recepty. ja stosowalam
        zincas forte <chyba tak sie to pisze> ale na cere. kosztuje ok 5-6 zlotych.
        powodzenia!
        • Gość: Mol Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:27
          Nie masz racji pracuje w aptece i cynk jest na recepte!!
          • Gość: justa Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 13:47
            to może zależy, jakiej firmy i o jakim składzie. w każdej aptece można kupić
            np. Zincas bez recepty, ale mocniejszy Zincas Forte już na receptę, choć i bez
            niej sprzedają niektórzy. jest jeszcze Zincuprin (cynk + miedź) i wiele innych,
            ale co Ci będę mówić, skoro to Ty pracujesz w aptece...
            • chilloucik Re: Włosy,ratunku!!!!!! 17.08.04, 10:17
              oj no sorry, nie wiedzialam ze pracujesz w aptece:) ale w takim razie u was nie
              mozna zadnego kupic, ale ja w krakowie kupilam i to w dodatku zincas forte bez
              recepty, a w kilku innych sie pytalam <zeby ceny porownac> i tez nie bylo
              problemu... wiec pisze z doswiadczenia.
              pzdr
          • Gość: ivy Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: 80.51.90.* 17.08.04, 11:34
            to chyba tylko u Ciebie w aptece (jakies przepisy wewnetrzne?). notorycznie
            kupuje cynk organiczny (i tak inne sa niewiele warte) firmy puritans pride (czy
            jakos tak). nie zdarzylo mi sie, zeby ktos zadal recepty. nie wiem o jakich
            dawkach i preparatach mowisz, ale preparaty, ktore zawieraja do 20mg (tylko
            takie znam i takie mi wystarczaja)cynku sa bez recepty. (przynajmniej u mnie i
            wszedzie gdzie pojade)
    • Gość: Emi Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:03
      Próbowałaś VISCHY na wypadanie włosów, podobna rewelacyjne!!!!
      • Gość: mozu Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 17.08.04, 12:36
        Używałam ampułek Radical do wcierania w skórę głowy. Kilka miesięcy miałam
        spokój. Teraz ponawiam kurację. Włosy nie tylko przestały wypadać, ale zaczęły
        rosnąć nowe. Podobno są również pigułki do łykania, ale jeszcze nie znalazłam w
        aptece.
        Preparat dużo tańszy od Vichy. Za opakowanie ampułek zapłaciłam 37 zł.
    • Gość: Ally Re: Włosy,ratunku!!!!!! IP: 80.51.237.* 17.08.04, 23:36
      Ja kupiłam ostatnio Revalid w aptece, kapsulki do połykania;] Włosy wzmocni ci
      też picie drożdży rozpuszczone w wrzącej wodzie (tylko poczekaj najpierw az
      ostygną!) ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka