Dodaj do ulubionych

ORIFLAME - co warto kupić...?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:49
Witajcie...:)

Od niedawna jestem konsultantką Oriflame i chciałabym się dowiedzieć co warto
kupić bądź polecić klientkom. Nie chcę nikomu wciskać kitu a przetestować
wszystkich kosmetyków po prostu nie dam rady...;)
Pomóżcie dziewczyny...!!
Obserwuj wątek
    • Gość: walek83 Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:35
      Moim zdaniem warto kupić puder sypki, tusz podkręcający, lakiery i cienie z
      Visions, woda toaletowa Sun jest też ok
      • Gość: tekla Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 14.08.04, 00:05
        tez jestem konsultantka oriflame, i powiem obiektywnie ze duuzo kometykow jest
        niestety do dupy, zwlaszzca cienie visions (okropnie blade), lakiery
        odpryskuja, mozna by wymieniac, w kazdym razem bardzo slaba jakosc jak na taka
        cene. Dobre sa kremy time reversing dla starszych pan, , te mozesz polecic z
        czystym sumieniem:)
    • sitc Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 14.08.04, 09:50
      Prawie taki sam wątek był niedawno, wpisz w wyszukiwarkę bo tam było sporo
      wypowiedzi. Ja osobiście polecam puder Giordani w kulkach. I tylko to :)
    • Gość: basia27 Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:24
      a ja polecam granatową serię do makijażu, za to vision odradzam, to kiepskie
      kosmetyki dla nastolatek. seria giordani jest bardzo fajna, łącznie z zapachem.
    • chilloucik Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 14.08.04, 11:48
      moje typy to:
      -z dawna sprawdzony krem do stop foot care
      -puder giordani w kulkach <ja mam brazujacy>
      -podoba mi sie tez woda aromacare zielona, ale to juz kto co lubi...
    • chilloucik Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 14.08.04, 11:49
      a! no i jeszcze ostatnio kupilam puder do ciala midsummer i jestem z nigo
      strasznie zadowolona)))
      • Gość: anik_a Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:16
        Co to wody toaletowej SUN zgadzam się - jest całkiem dobra.

Słyszałam, że niezłe są też tusze te za 26zl w granatowym opakowaniu, ale to
        wiem tylko ze słyszenia.

Przepraszam jeśli się powtarzam i taki temat już był, nie zaglądam tu zbyt
        często stąd moje przeoczenie...

Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie...:)
    • slotna Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 15.08.04, 15:36
      Tusze podkrecajace w granatowym opakowaniu (dawniej bordowe) - rewelacyjne jak
      na te cene

wszelki kremy do rak i stop - dobrze nawilzaja, wchlaniaja sie elegancko, i
      pachna ladnie

balsamik tender care, ten malutki w rozowym pudeleczku - na spierzchniete usta,
      lokcie, ranki
      • Gość: anik_a Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:50
        A co sądzicie o pudrze sypkim, właśni mi się kończy i potrzebuje nowego...

W katalogu pisze, że jest matujący...
        • lady Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 15.08.04, 20:01
          Sypki miałam jakieś wieki temu, wtedy mi się podobał. Tera zlubię serię
          Milk&Honey, chociaż niektórych może wkórzać intensywny zapach.
      • chilloucik Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 16.08.04, 11:41
        a no wlasnie! oni to produkuja chyba od poczatku:))) tez jestem z nigo
        zadowolona i jak tylko mi sie skonczy to kupuje nastepny. strasznie maly jest i
        na pocztaku troche sie zdziwilam, ale teraz wiem ze strarcza na bardzo dlugo i
        dziala tak jak to opisuja:)
    • Gość: basiaplewik Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:05
      oceny kosmetyków znajdziecie na www.wizaz.pl. polecam stronę.
      • Gość: cherry Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 15.08.04, 20:56
        korektor antybakteryjny tea tree - very good :)
        • Gość: Kate Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 15.08.04, 21:04
          Ja polcam kolorowe kredki do oczu, kiedys byly pojedyncze teraz sa dwustronne.
    • maja281 Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 15.08.04, 21:07
      Puder pyłkowy.
    • slotna Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 15.08.04, 21:50
      Jeszcze konturowki do oczu wykrecane jesli sie lubi mocny efekt - sa rekordowo
      miekkie.
    • Gość: ZIM Re: ORIFLAME - co warto kupić...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:55
      Olejek odżywczy do paznokci.
      • albicilla Re: ORIFLAME - co warto kupić...? 16.08.04, 10:03
        Zajrzyj tez do mojego saloniku.
        Zapraszam do uczestnictwa .
        Czekam tam również na opinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka