Gość: kasia IP: *.orsay.de 18.08.04, 08:27 Szukam podkładu do twarzy, zeby uzyskac efekt nawilżonej "świecącej" twarzy. Czy ktoś moze mi poradzić jak uzyskac taki efekt lub jaki produkt daje taka mozliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szo Re: polecam krem tonujacy Nivea IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 18.08.04, 08:43 Ja rowniez lubie latem taki 'look' opalonej, gladkiej, lsniacej zdrowa opalenizna buzi! Wyprobowalam krem tonujacy Nivea i jestem bardzo zadowolona! Bardzo ladnie utrzymuje nawilzenie i jest trwaly, nie zatyka i nie podkresla porow i bardzo latwo na nalozyc. Mozna go wklepac prosto na umyta buzie i wtedy ladnie sie wchlania, stapia ze skora i lekko lsni lub polozyc najpierw krem, ktory stosuje sie zazwyczaj a jak sie wchlonie to nalozyc ten krem tonujacy Nivea - na cala twarz lub na czolo, policzki i brode. Te druga opcje polecam na mniej upalne dni bo jak jest goraca to mozna 'lsnic' przesadnie! Krem jest w 2 kolorach - ja nawet latem uzywam tonacji normalnej a nie opalonej bo opalona jest po prostu dla super-mulatek! Tutaj link do kremu: www.nivea.pl/frameset.php?content=subbrandintro.php% 3Fpid=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: polecam krem tonujacy Nivea IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.04, 23:32 Dziękuję za radę. Na pewno spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: polecam IP: *.ARMnet.Torun.PL 18.08.04, 23:40 Translucide L'oreala Odpowiedz Link Zgłoś