Dodaj do ulubionych

Dax Cosmetics Samoopalacz w piance

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:39
Czy stosowałyście samoopalacz w piance Daxu?
Ja skusiłam się na niego ostatnio w Rossmanie. Dla mnie rewelacja. Jest
leciutki, nie zostawia tłustego filmu na skórze, nie ma bardzo nieprzyjemnego
zapachu (smrodku) i szybko daje efekt! Spróbujecie, bo warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate Re: Dax Cosmetics Samoopalacz w piance IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 18.08.04, 09:40
      Czy zostawia smugi tak jak niektóre samoopalacze, bo tego się najbardziej
      obawiam?
      • Gość: sałatka owocowa Re: Dax Cosmetics Samoopalacz w piance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:55
        Ja go nakładam w gumowych rękawiczkach- tak tu na forum ktoś kiedyś polecił- i
        dzięki temu łatwiej jest dokładnie rozsmarować wszędzie bo nie wchłania się w
        dłonie. U mnie nie ma smug. Spróbuj ewentualnie na początku nałożyć niewielką
        ilość i najwyżej dołożyć jeszcze raz. Jak go nakładam mało to jest
        delikatniejszy jak więcej to intensywniejszy a czasem nakładam co drugi dzień.
        Co ważne nie zmywa się on w plamy tylko tak jakość równowmiernie.
        • Gość: Kate Re: Dax Cosmetics Samoopalacz w piance IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 18.08.04, 09:58
          Dzięki!Spróbuję.A z tymi gumowymi rękawiczkami to nie slyszalam, ciekawy pomysl.
          • magraft Re: Dax Cosmetics Samoopalacz w piance 18.08.04, 10:03
            Ja również polecam piankowy samoopalacz DC!

A co do rękawiczek, to rzeczywiście uzyskuje się lepszy efekt ponieważ:
            1. Nie opalisz sobie rączek.
            2. Możesz dokładniej i dłużej wmasowywać samoopalacz dzięki czemu opalenizna
            będzie równomierna i trwalsza.

Najwygodniej jest jeśli rękawiczki są dobrze dopasowane do dłoni i zazwyczaj
            najlepszym rozmiarem dla kobiecych dłoni jest S- do kupienia w aptece lub
            sklepach z artykułami medycznymi.
    • Gość: axis Re: Dax Cosmetics Samoopalacz w piance IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.04, 12:52
      Goraco polecam.
      Ten samoopalacz zamaskowal mi biale blamki na rekach powstale w wyniku uczulenia na slonce. Jego zaleta jest cena i delikatny,naturalny odcien. Jedyne co mi sie w nim nie podoba to forma pianki, ale w porownaniu z jego dobrymi stronami to jedynie maly mankament.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka