Gość: kktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:15 CO sądzicie o jakości kosmetyków Avon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walek83 Re: Avon- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:04 Ten temat już był wałkowany 3 razy na tym forum. Ja kosmetykom Avonu mówię NIE!!!!Są fatalne. O niektórych możesz sobie poczytać opinie na wizażu (www.wizaż.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracea Re: Avon- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:47 ja kosmetykom Avon mowie tak - ale tylko jesli chodzi o pielegnacje ciala i zapachy - kolorowka w moim przypadku sie nie sprawdza - podklady i pudry przesuszaja cere ale balsdamy, kremy itp sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Avon- warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:10 ten temat był już MILION razy .... WYSZUKIWARKA!!!!!!!!!! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitc Re: Avon- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:28 Mnie np. kremy do twarzy Avonu odpowiadają jak żadne inne, kosmetyki do ciała bardzo lubie, z kolorówki to tylko cienie do oczy i konturówki do ust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setif Re: Avon- warto? IP: *.net.pulawy.pl 20.08.04, 14:58 Avon, tak jak każda firma kosmetyczna, ma lepsze i gorsze kosmetyki. Ja akurat lubię kolorówkę. Niektóre kremy są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś