Dodaj do ulubionych

CHANEL - DATY WAŻNOŚCI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:37
jeśli ktoś wie jak odczytywać daty ważności z opakowań Chanel, bardzo prosze o info - chcę kupić krem na Allegro, niestety ani ja, ani sprzedawca nie wiemy co oznacza numer 5002 - jest to jedyny numer wybity na opakowaniu.
przy okazji dodam, ze chciałam napisac maila do firmy, lecz niestety na stronie Chanel nie znalazłam żadnego adresu!!!
dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 23.08.04, 09:43
      możesz wybrać się do dużej perfumerii typu Sephora czy Douglas i zapytać. Oni
      muszą wiedzieć, jak odczytywać te kody (sephoera na pewno)
      • Gość: go Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 09:45
        chyba będę musiała tak zrobić...dzięki :)
        • Gość: monias1 Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: 217.97.133.* 23.08.04, 13:03
          a moze jednak ktos wie??? ostatnio napisalam maila w sprawie dat waznosci do
          Dior i niestety nie odpisali mi!! Maja gdzies klienta!!
          A te panny z Sephory to naprawde jak sie trafi, w wiekszosci nic nie wiedza i
          robia duze oczy
          • Gość: kaloo Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:19
            w sephorze mają na zapleczu specjalne segregatory z oznaczeniami dat ważności
            kosmetyków selektywnych i wystarczy,że pójdziesz do którejś i poprosisz
            kogogolwiek tam o sprawdzenie tejże-jeśli byle panna nie będzie wiedzieć poproś
            kierownika sali.Chanel (i nie tylko) nie drukują dat,po to są właśnie te
            segregatory do odczytania ich.
            pzdr!
          • agnesta Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI 24.08.04, 14:00
            Ja mam inne doświadczenia z Diorem. Odpisali po dwóch dniach.
    • justa_79 Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI 23.08.04, 13:19
      poszukaj w wyszukiwarce, na jakimś wątku dziewczyny podawały, jak odczytywać
      takie daty. może na wizażu coś jest.
      • Gość: go Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:12
        przeszłam się do sklepu i już wiem - numer 5002 oznacza, ze krem został wyprodukowany w lutym 2004 roku...
        jak ktoś słusznie zauważył na podobnym wątku - czy nie można by po prostu napisac 0204? wszystko byłoby jasne :)
        • Gość: monias1 Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: 217.97.133.* 24.08.04, 14:05
          a u kogo kupujesz?? widac ze sprzedawca jest ok bo sprzedaje swieze kosmetyki a
          nie jakies starocia
          • Gość: go Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:16
            magdar3 - ale kupuję po raz pierwszy, więc nic nie mogę napisać :)
            • Gość: monias1 Re: CHANEL - DATY WAŻNOŚCI IP: 217.97.133.* 24.08.04, 15:06
              slyszalam, ponoc jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka