Dodaj do ulubionych

EVELINE - kuferek w prezencie

IP: *.gorzow.mm.pl 24.08.04, 20:08
Mam prośbę, bardzo mnie zainteresowała promocja EVELINE na ESENTIA. Po
zakupie na 50 złotych można otrzymac kuferek na kosmetyki. Proszę o opinie o
nim, czy któraś z koleżanek już się zaopatrzyła i czy jest z niego
zadowolona....proszę o opis KUFERKA .wymiary itp.

I w formie krótkiej informacji, wymiany opinii co zamawiacie z EVELINE??
Obserwuj wątek
    • Gość: milcia Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 20:20
      Mam to cudo- jest świetny ( mi sie podoba). Srebrny , w środku wyślelany
      czarnym atłasem, ma super półeczkę. Wymiary ok. 20 dł/8 wys/ 10 szer. Myslę ze
      w sklepie mógłby kosztować nawe ze 40-50zł. a tu mamy jeszcze kosmetyki. Mojemu
      mężowi też się podoba. Ale nie każdemu może przypaść do gustu , mi idealnie
      pasuje do zegarka w sypialni i trzymam w nim biżuterię.
      A wykonany jest z tworzywa imitującego metal .
      pozdr.
      • Gość: Monikaa Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.gorzow.mm.pl 24.08.04, 23:02
        milcia ...zamawiałaś poprzez ESENTIE?
        powiedz jakie kosmetyki sobie wybrałaś .nie znam nic:/ najbardziej mi do gusty
        przypadły balsamy no i jakiś błyszczyk holographic wybiorę;)
        Przejrzałam recenzje na wizażu i będę sie nimi posiłkować.

co jest godne polecenia z oferty ESENTII?? wg fomumowiczek?
        • Gość: milcia Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:18
          Przepraszam cie Moniko ale nie mialam wczesniej dostepu do internetu. Ale widze
          inne kolezanki ci odpowiedzialy. zamówienie złożylam wlasnie 17 sierpnia we
          wtorek a w piatek juz odebralam , placi sie przy odbiorze .Zamowilam balsamy i
          blyszczyk. Polecam.
    • roksana11 Re: EVELINE - kuferek w prezencie 24.08.04, 23:17
      Taki kuferek (dokładnie taki sam) u mnie w drogerii kosztuje 99 zł. Chciałam go
      kupić ale niestety za drogi, a jak zobaczyłam że jest w promocji na esenti za
      50 zł, od razu zamówiłam kosmetyki eveline. Kosmetyki super - kuferek
      boski...Istne cudo.Pozdr.
      • Gość: Monikaa Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.gorzow.mm.pl 24.08.04, 23:35
        roksana11 ...jakie kosmetyki? zamówiłaś?
        • roksana11 Re: EVELINE - kuferek w prezencie 25.08.04, 10:23
          Zamówiłam krem wyszczuplający za 12 zł, żel pod prysznic (też wyszczuplający:-)
          za 10,50, krem na dzień za 13,80, eyliner - 7 zł, puder w kamieniu odcień 002,
          za 7,50 i balsam za 12,80, razem wyszło ponad 60 zł, no i ten kuferek z którego
          jestem najbardziej zadowolona, bo w sklepie tak jak widziałam kosztuje 100
          zł.Jest takich samych rozmiarów jak ten w drogerii. Pozdr serdecznie.
    • Gość: Monikaa Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.04, 09:31
      zrobiłam zamówienie;)
      w Eveline zamówiłam sobie zestaw- żel pilingujący,serum i balsam 3D cośtam,
      masło do ciała i błyszczyk do ust. Będę testować teraz i się ujędrniać
      Wyszło ponad 50złotych
      Nigdzie w zamówieniu nie było opcji wyboru upominku - KUFERKA. Mam nadzieję, ze
      mi przyślą, bo jak nie to sie zdżaźnię://///////

pozdrawiam i zapraszam do opinni o kosmetykach Eveline
      • Gość: Paranoid przepraszam, ale IP: *.tele2.pl 25.08.04, 11:02
        nic nie kupuje tej firmy (z zasady) bo ich nazwa mi sie nie podoba.
    • Gość: Ania Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.zgpila.com.pl / *.zgpila.com.pl 25.08.04, 11:25
      A czy ta promocja jest jeszcze aktualna? NA stronie jest napisana ze do 17
      sierpnia. Troszke sie chyba spoznilam. A tez chcialabym kupic kosmetyki aby
      dostac kuferek.
      Dzieki z gory za odpowiedzi.
      • Gość: katlak Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: 62.121.128.* 25.08.04, 11:38
        od 17 a nie do 17
    • Gość: kaloo Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:39
      ja zamówiłam w esentii,szczerze powiem,że dla owego kuferka właśnie i wczoraj
      dzwoniła do mnie pani pewna miła,czy ja chcę z tej promocji kuferek czy
      lusterko,bo zamówienie z eveline jest o jakieś kilka groszy za małe i czy ja
      chciałam ten kuferek...;)kurde,lubię takie podejście,bo powiedziała mi,że
      dzwoni się upewnić,gdyż mimo tych kilku groszy mogą mi go zapakować!!!;)))
      Ja zamawiając nie przyuważyłam,że nie ma 50zeta z eveline,bo brałam jakieś
      serum,mleczko do demakijażu,balsam,masło...od cholery rzeczy i tak na moje
      wprawne oko było 50zeta...;)
      ale fajnie,to dobrze świadczy o firmie,kupuję u nich już któryś raz i zawsze
      jestem zadowolona...
      jak dostanę już paczkę(pewnie odbiorę ją w pt lub sobotę dopiero) to dam znać
      po analizie organoleptycznej jakie są moje odczucia...;)
      pzdr!
    • Gość: katinka pytanko :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 25.08.04, 12:44
      czy koszty przesylki to owe 9,5 zl ? ile czekalyscie na zamowione kosmetyki
      Eveline? bo szykuje mi sie wyjazd i nie wiem, czy zdaze... placi sie przy
      odbiorze? sorki, ze tak glupio pytam ;-)
      • Gość: kaloo Re: pytanko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:03
        9,5 doliczają ci jak masz zamówienie na mniej niż 200zł. Czeka się ok.3-4
        dni,ale podobno jak są problemyu ze skompletowaniem paczki,to troche dłużej. Ja
        zawsze czekałam krótko,do tej paczki właśnie dostałam wczoraj awizo,więc dość
        szybko.Jutro ide odebrać,bo mam popołudnie wolne i będę mogła zmarnotrawić
        trochę czasu na stanie na poczcie...;) jak odbiorę to napiszę wrażenia o
        kuferku!
        pzdr!
        • Gość: katinka Re: pytanko :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 26.08.04, 12:35
          dziekuje Ci za odp :)) wczoraj w nocy, w przerwie miedzy setami naszych
          siatkarzy :P zlozylam zamowienie i... czekam :) tez dam znac, jaki ten kuferek,
          o ile nie znajde sie w wyczerpanych zapasach ;)
    • Gość: ola nie rozumiem:( IP: *.proxy.astra-net.com 26.08.04, 12:06
      A co to jest esentia?? podajcie jakis link, zrozumialam ze zamawia sie
      kosmetyki przez net, przysylaja i jest do dostania kuferek, tak??? wytłumaczcie
      mi prosze...
      • justa_79 Re: nie rozumiem:( 26.08.04, 12:22
        w przypadku sklepów internetowych nazwa zwykle wskazuje na adres, a więc
        www.esentia.pl przy zakupie kosmetyków Eveline za 50 zł dostajesz kuferek - do
        wyczerpania zapasów.
        • Gość: ags2 Re: czytalam czytalam i tez zamowilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:32
          :))
    • Gość: myziaa Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.fangor.local / 81.21.202.* 26.08.04, 14:44
      Mam pyanie? - czy wiecie dziewczyny gdzie można w Krakowie dostac kosmetyki z
      tej serii? pozdrawiam
    • Gość: katinka Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 27.08.04, 19:16
      a do mnie zadzwonila dzisiaj przemila pani z Esentii i poinformowala, ze
      zamowienie skompletowano, ale czeka na wysylke do wtorku, bo we wtorek rano
      przychodzi ostatnia partia kuferkow ;)
    • kalooo Re: EVELINE - kuferek w prezencie 29.08.04, 20:03
      MAM MAM MAM!!!Jest prześliczny,bardzo efektowny,pojemny i jednocześnie
      wymiarowy i w dodatku taki poręczny!!CUDOWNY!!!Bardzo się cieszę że go
      zobyłam,to była dobra inwstycja,mimo że te kosmetyki wyszczuplające które
      zamówiłam mrożą jak lód,a ja za tym nie przepadam...;( Nie lubię mentolu w
      kosmetykach...Ale i tak to była bardzo udana inwestycja!!!;)
      pzdr!
      ps.dostałam także jakąś myjkę pod prysznic Eveline i miniturkę kremu Rilastil-
      mimo,że nie zamawiałam nic tej firmy...;)
      • Gość: katinka Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 29.08.04, 20:24
        hahaha :)) no ja tez nie moge sie juz doczekac :))
    • Gość: Monikaa Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.04, 21:11
      I ja dostałam kuferek, bardzo się cieszę :-)
      faktycznie kosmetyki chłodzą ..szkoda, że nie m-c wcześniej je nabyłam
      pozdrawiam wszystkich, którzy zaryzykowali i wysłali zamówienie..dziękuję dziewczynom za przekonanie mnie do zalupu ;)
      • Gość: katinka Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 31.08.04, 17:14
        ja tez dostalam :) i jeszcze mnostwo, bo SIEDEM roznych probek i myjke
        niebieska ;) i tez jestem zadowolona, choc zupelnie nie trafilam z kolorem
        jednego blyszczyku (za rozowy), ale co tam! kuferek jest b.fajny :))
    • Gość: truskawa Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 09:03
      ja tez zamowilam:) we wtrorek 31.08 , potem napisalm amial cyz na pewno dostane
      kuferek hihi , ale nie odpisali , no to w czwartek zadzwonilam jak juz w
      satusie bylo ze skompletowane i pan potwierdzila ze tak dostane, ze kuferki są:)
      i że paczka zostanie wysłana w piątek :) myślałam ze w takim razie będize na pon
      a tu niespodizanka :wczoraj listonosz z paką w drzwiach:)))
      kosmetyki pomału testuje a kuferek śliczny i przydatny :))) za tyle kasy na ile
      jest wyceniony w drogeriach nigdy bym go nie kupila a tak oplacalo się:)
      polecam

pozdrówka
    • elessar Re: EVELINE - kuferek w prezencie 04.09.04, 11:24
      Ja też już dostałam kuferek :)))Trochę bałam się, że będzie to ciut badziewne
      platikowe pudełeczko a tu taka niespodzianka-jest śliczny i wygląda na solidny-
      super!!!Mam nadzieję, że kosmetyki Eveline będą również dobre.
      • Gość: plum1000 Re: EVELINE - kuferek w prezencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:37
        A ja stwierdzialam ze nie potrzebuje kuferka /choć nie mam w domu ani jednego/i
        kupilam za 35zł idostalam lusterko.Baardzo fajne - ma miejsce na kredki do
        oczu, tusz...super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka