Dodaj do ulubionych

krem do stop Sholla- ktory dziala?

25.08.04, 20:54
sa chyba cztery rodzaje
Obserwuj wątek
    • zuta Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? 26.08.04, 11:01
      Musisz powiedzieć, jakie są Twoje potrzeby. Czy chcesz nawilżyć stopy czy coś
      jeszcze? Ja mam krem do stóp i peeling (scrub), ten ostatni pomaga mi na
      łuszczące się pięty i ich grubą skórę. Możesz wypilingować całe stopy w zasadzie
      i potem posmarować kremem. Jest to delikatniejsze oczywiście niż tarka, ale
      bardzo skuteczne.
      Rossmann miał niedawno promocję i te dwa kremy były tańsze o ok. 5 zł. każdy.
    • Gość: Ania Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? IP: *.zgpila.com.pl / *.zgpila.com.pl 26.08.04, 11:08
      A czy Scholl ma w swojej ofercie krem lub inny specyfik na stopy, ktore sie
      pocą i brzydko pachną.
      Z gory dziekuje i pozdrawiam.
      • Gość: go Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:23
        ma, w dwóch wersjach - krem i spray. krem jest super, daje uczucie chłodziku, a spray ma ten minus, ze nogi po nim sa białe. krem bardzo lubię - stopy mam cały dzień po nim suche :)
        • Gość: go Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:33
          właściwie to jest żel, nie krem - sorry
    • Gość: AnnaK Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? IP: 212.160.172.* 26.08.04, 11:31
      Ja mam krem Scholla na pękające pięty. Jest rewelacyjny!
    • Gość: Kamila Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:08
      Moja znajowa bardzo sobie chwaliła krem Scholla z sadłem jelenia, nie wiem czy
      i o takim mówicie.
      • Gość: MADUSIAK Re: krem do stop Sholla- ktory dziala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:17
        na stopy przsyuszone ten z łojem jelenia doskonały Są dwa rodzje ja wole ten w
        zielonej tubie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka