Gość: pinia IP: 213.76.130.* 26.08.04, 11:23 Poszukuję granatowego cienia..Nie wiecie jak firma produkuje taki kolor?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Granatowy cień 26.08.04, 11:41 Avon ma granatowy cień w zestawie z niebieskim - cienie w kamieniu Duo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Granatowy cień IP: *.neutron-it.com 26.08.04, 12:15 Mam granatowy cień Yardley, ma chyba ze trzy lata, nie wiem, po co kupiłam, ale kolor ma po prostu granatowy. Maźnęłam ze dwa razy i leży sobie w szufladzie. Żal mi go wyrzucać, bo nigdzie takiego koloru już nie widziałam. Pomyślałam kiedyś, że może kkomuś się przyda. Najświeższy to on nie jest, ale chyba się nie otrujesz:))) Chętnie Ci go wyślę za darmo. Jest jednak problem - ciń jest w moim domu w Krakowie, a ja mieszkam w Warszawie i w Krakowie będę dopiero pod koniec września. Napisz: servena@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Granatowy cień IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 26.08.04, 12:18 Inglot tez ma, ale chyba w zestawie potrojnym. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś