Dodaj do ulubionych

chcę mieć kręcone włosy

IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:18
Mam długie proste farbowane na czarno włsosy. Marze o burzy loków.
Co byście mi doradziły dziewczyny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: chcę mieć kręcone włosy IP: *.proxy.astra-net.com 27.08.04, 21:32
      ja mam do ramion i bede robila sobie efekt takich pogietych włosow, bardzo
      lekko kreconych. Nie wiem czy dla ciebie burza lokow bedzie dobra..w tym
      przypadku to tylko trwala..ale po trwales łosy nie dosc ze bardzo sie niszcza
      to jesszcze poniej robi sie siano...:((
      • Gość: tekla Re: chcę mieć kręcone włosy IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 27.08.04, 21:42
        ehhh, a ja mam krecone wlosy ciemnoblond i marze o prostych ciemnych...nam
        kobietom natura nigdy nie moze dogodzic:)
        • zuzzka1 Re: chcę mieć kręcone włosy 27.08.04, 22:13
          krecone ciemny blond?????bozzzszee! jak ja ci zazdroszcze!
          • Gość: tekla Re: chcę mieć kręcone włosy IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 27.08.04, 22:56
            To jest taki ciemny blond- jasno brazowy...bardzo pospolity , naprawde nic
            specjalnego...a wlosy ostatnio probowalam po myciu wyprostowac sama fioletowym
            sunsilkiem...czesalam czesalam i czesalam zeby sie nie poskrecaly i efekt
            oplakany...taka mała szopka, w wlosy i tak sie pofalowaly mimo tego ze je tak
            meczylam...ehhh chcialabym takie wlosy jak ta wloszka z reklamy Neste
            tea "Antonio, fagaldoooo", jakkolwiek to sie pisze. Długie proste i
            ciemne...dla mnie nieosiagalny cud:(
            • Gość: natka Re: chcę mieć kręcone włosy IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 10:20
              Wszystkim dziewczynom dziękuje za odzew.
              Mam pytanie do oli: jak się fachowo nazywa ten efekt pogniecionych włosów, na
              czym ten zabieg polega, jak wygląda efekt, ile kosztuje i jak długo się to
              trzyma na włosach ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
      • Gość: pat do oli IP: *.4web.pl / 62.233.228.* 28.08.04, 15:30
        jak bedziesz robic te pogięte wlosy bo ja tez wlasnie mysle o takich?
    • Gość: ola do natki IP: *.proxy.astra-net.com 28.08.04, 11:25
      ja widzialam takie włosy kilka razy u dziewczyn, przechodzac sie ulica, dla mni
      to wyglada swietnie, nie wiem jka to sie fachowo nazywa. Mniej wiecej to
      wyglada tak..jak masz mokre włosy i je wezmiesz do łapki to pozniej one sa
      takie jakby pogniecione, nio i ten efekt wyglada mnie wiecej tak tyle ze na
      suchych włosach i oczywiscie o wiele ładniej. Ja tu juz prosilam o porad ena
      ten temat, i ktos mi napisal ze robia cos takiego w Jean Louis Davis(nie wiem
      czy dobrze napisalam) ale wiadomo o co chodzi:) Ja zamierzam zrobic sobie takie
      ale dopiero jak sie uporam z sesja:)) czyli pod koniec wrzesnia:(( a buuu:/ Dam
      znac jak juz bede po.pozdrawiam
      • Gość: natka Re: do natki IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 08:09
        Powodzenia życze i dzięki za porade.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka