Gość: fairy5 IP: *.drizzle.com 29.08.04, 03:39 jesoooo ja mam 6, a zawsze ogladam nowe czy moze sobie kupic :-)czy ja jestem normalna? :-)ile macie? policzcie uczciwie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shimmer Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 08:34 Ja mam aktualnie tylko 6 ( bywało więcej), 2 miniarurki i kilkadziesiąt próbek (w tym 7 Lolity Lempickiej), bo na razie brak funduszy na całą :-( Obiecałam sobie (i słowa dotrzymam), że w kupię coś z zapachów nowego naprędzej na lato lub jesień 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ile macie butelek perfum? IP: *.server.ntli.net 14.10.04, 21:17 dziewczyny czy wy naprawde nic madrzejszego nie mozecie juz wymyslec tylko "ile butelek perfum", co to jakas chora konkurencja? Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 10:32 Aż poszałam i policzyłam ;)))) Mam w sumie 10 zapachów, w tym 3 wody do ciała, ale... Np. Angel'a mam trzy sztuki, bo 100 ml. stoi w szafce "na wszelki wypadek", w łazience leży płaska gwiazdka 50 ml, a w kosmetyczce podrózuje gwizadka 25 ml. Poison mam w wersji esprit de parfum i eau de toilette. Wish Choparda także egzystuje jako 75 ml. do użytku domowego i 30 do kosmetyczki. Reszta to pojedyncze sztuki ;) Z tym, że ja mam o tyle dobrze, że właściwie nic nowego mi się nie podoba, więc nie muszę się powstrzymywać przed nowymi nabytkami... chociaż ciekawa jestem tego nowego Poison ;) pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:31 Chodzi Ci może o Hypnotic Poison? jak tak, to jest rewelacyjny, jak dla mnie najlepszy ze wszytskich Poison.... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
margolka123 Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 10:55 7, ale tylko jedna (grejfrutowy guerlaine) jest prawie pelna, w reszcie sa jakies marne resztki, tzn. mniej niz polowa. Wlasnie szukam czegos na sezon jesienny, pewnie skonczy sie na coco mademoiselle, a zima baby doll. No, chyba ze mnie cos olsni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 11:21 Zdałam maturę, poszłam do pracy i od tego momentu zaczełam kupować sobie prawdziwe perfumy. Mama kiedyś kupiła mi wodę Scend Trend z Avonu - pachniały ogórkiem przez pięć minut, buteleczka była bardzo szpetna, później przyszedł czas na True Hearts... Za pierwszą wypłatę kupiłam Lolitę Lempicką - najmiejszy flakonik, ale do dziś dzień zostało się kilka kropli. Dlaczgo wybór padł akurat na ten zapach? Gdy skończyła mi się próbka nie mogłam sobie wyobrazić życia bez tego zapachu. Ma też J'adora, Incandessence, a za dwa tygodnie kupuję Organzę Idencence i Eclat Lanvina. Na półce wala się też nieprzebrana ilość miniaturek, które mam z pisma świat perfum: - Twice, Iceberg - Sonia Rykiel Oryginal (2szt) - Acte 2, Escada - Escada Sport - Lalique - Byblos by Byblos (obrzydliwiec) - Soleil, S. Dali (blee) - Laguna, S. Dali - Very Valentino - Fiorilu, Pupa - Eou de Givenchy - Asia, Fendi (mega obrzydliwiec) - Solo Soprani - Esencia de Duende Miniaturki cieszą oko, ale żadnej (no, może tylko Rykiel) bym nie kupiła w standardowej werscji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: ile macie butelek perfum? IP: *.core.lanet.net.pl 29.08.04, 11:33 tylko jedną:DKNY Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 15:25 ja mam w tej chwili 4:Contradicton ,Green Tea Elisabeth Arden,Envy Gucci i Pour Femme Lacoste a poza tym zbieram flakoniki po perfumach i jest tego z 60 butelek,no ale chyba niedługo pozbędę się tej kolekcji bo chyba jestem już na takie gadżety za stara i mąż się czepia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 17:48 obecnie na toaletce stoi 5: island kiss escady dalimania salvadora dalego women hugo boss [fuj! dostalam w prezencie] jungle elephant kenzo poison diora poza tym od cholery roznych probek. no i w tym tygodniu zamierzam nabyc eclat d'arpege lanvin :). Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 19:41 ok to jeszcze nie jest ze mna tak zle :-) ja mam tresora ktorego hmm nie lubie,wiec nie uzywam, oxygen lanvina, addict diora, pi givenchy, hot couture givenchy, ming shu yven rocher (nie lubie nie uzywam) i oblique givenchy. Hmm wyszlo mi 7 chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: ile macie butelek perfum? IP: *.chello.pl 29.08.04, 20:07 9. ojej...;0 pzdr!;) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 21:50 ze 30. bez sensu, bo to również duże objętości... ale czasem nie umiem się powstrzymać. jutro kupuję kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek_ Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 22:01 in love again pamplelune zielona herbata YR koncowki:envy, bzy YR, les belles zielone a na jesien/zima mysle o angel innocence lub l'or....a jeszcze baby doll mi sie marzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 22:13 6... 3 miniaturki i planuje jeszcze zakup - 3 zapachow (mont blanc presence, guccy envy-albo envy me i bvlgari omnia, albo cristobal, albo cos podobnego;)} Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 22:16 Za dużo... chyba 8, o ile sie mylę. Mam jednak zamiar sprzedać ze dwie, trzy w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: ile macie butelek perfum? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.04, 22:40 Narazie tylko Sensi Armani'ego Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: ile macie butelek perfum? IP: *.escom.net.pl 30.08.04, 13:18 Mam 9 butelek Adict Diora Chanel 5 Kenzo Jungle Magie Noire Lancome Bvlgari BLv Opium YSL Balmain Johji Yamamoto Jeszcze raz Chanel 5 Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaa9 Re: ile macie butelek perfum? 29.08.04, 22:53 5th Avenue 50% opakowania L'eau d'Issey Miyake 50% Gucci Envy 20 % Champs Elysses Guerlain 3% kilka próbek Aqua Allegoria Guerlain, ale najpierw mi sie podobała i czułam wyłącznie pomarańczę. Nagle poczułam wanilię i teraz mnie od niej odrzuca. Próbki Kenzo Parfum d'ete. Próbka z perfumami różanymi z Bułgarii. Zbieram opakowania moich starych perfum, na dnie jest troszeczkę perfum i czasami wącham: Tendre Poison, L'eau par Kenzo, Sunflower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.m zawsze za malo IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.04, 22:57 gucci rush 3 jil sander PURE curutti1881 escada island kiss Boss Intense Dolce & Gabbana D&G Light Blue wszystko 30 ml..bo szybko mi sie zapachy nudza..i zostaje mi zawsze polowa w butelkach i reszty nie uzywam w tygodniu dojdzie Givenchy Very Irresistible (probek tez mam od groma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free aaaaaa9 - ktory dokladnie z Aqua Allegoria?n/t IP: *.tele2.pl 29.08.04, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaa9 Re: aaaaaa9 - ktory dokladnie z Aqua Allegoria?n/ 29.08.04, 23:20 Pamplelune, zapomniałam dopisać, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 ......................ojej.... 30.08.04, 00:33 Mam chyba za dużo.. mówią, że od przybytku głowa nie boli, ale mnie już zaczyna, troszeczke przesadziłam, bo zawsze miałam 2, góra 4 perfumy. Teraz mam o wiele wiecej i wszystkie prawie są nowe: 1.Stożek Issey Miyake 2.Wersja letnia tego Issey.. 3.E.Arden Sunflowers 4.E.Arden 5th avenue 5.Gucci Envy 6.Lancome Miracle 7.Escada Sexy Graffiti 8.Escada Ibiza Hippie (dwa opakowania, dostałam w prezencie) 9.Naomi Campbell (zwykła) 10.Naomi Naomagic 11.Hugo Boss deep red 12.Kenzo flower 13.Dior Addict 14.Chanel Coco 15.Puma Woman 16.''Chance Chanel''-ale to akurat nie oryginał,kupiłam ot tak bo zapach nie do końća mi sie podobał , wiec nie chcialam za dużo wydać :) W sumie to nawet nie wszystkie zapachy mi odpowiadają ;/ niektóre leżą gdzieś na boku w pudełeczkach i nawet na nie nie zerkam a sama ich obecność mnie drażni- nie wiem czemu :P Najchętniej bym cofnęła ten swój przypływ głupoty, który sprawił, że mam tych perfum aż tyle :) -ale najgorsze jest to, że nie zawsze ucze się na błędach, bo już najchętniej kupiłabym kolejne pięć buteleczek, ale napewno tym razem się powstrzymam. Pojemności to zazwyczaj 50-100ml, tylko jedna butelka ma 30ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: .................... IP: *.client.comcast.net 30.08.04, 02:46 Naliczylam 14 buteleczek aczkolwiek uzywam tylko 4 zapachow do ktorych najbardziej sie przywiazalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: .................... 30.08.04, 05:29 12 - obecnie uzywac ze 4, reszta na jesien lub zimie. Ale "choruje" na jeszcze co najmniej 3 zapachy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
merolik Re:mniej niż bym chciała :))) 30.08.04, 06:52 A dokładniej: 3 butelki, 3 miniaturki, ok. 10 próbek. Myslę o zakupie jesiennym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka27 Re:mniej niż bym chciała :))) 03.09.04, 12:54 podobnie jak ja:(( Mam 4 buteleczki, 2 na wykończeniu, 4 miniaturki/ w tym jedna jako pomniczek./ Ale jak dostaję kasę na "coś " raczej wiem na co ją wydać. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 pomyłka.. 30.08.04, 19:04 mam o wiele wiecej niż myślałam..aż 12 ;/ prawie pełnych... chyba je posprzedaje, bo i tak nie zużyje wszytkich Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: ile macie butelek perfum? 30.08.04, 08:34 mam po połowie i używam zamiennie 1.Chance Chanela i 2.Rush 2 Gucciego i dwie buteleczki zuzytych stoją sobie: Attraction Lancome i Premiere Jour Niny Ricci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: ile macie butelek perfum? IP: *.tele2.pl 30.08.04, 10:29 dwie 75, sześć 50, dwie 30, jedną 15, jedną 8 (długopis Salvadora Dali, podkreślam, bo inne "długopisy" to chyba na pewno podróby), ze trzy miniaturki, próbek nie liczę... a chodzą za mną, chodzą nowe zapachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni sorry, walnęłam się w rachunkach IP: *.tele2.pl 30.08.04, 10:31 30 trzy i jeszcze jedna na zapas nie otwarta i jeszcze jedna 60 też nie otwarta... wszystko dlatego że z pamięci liczę... Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: ile macie butelek perfum? 30.08.04, 11:42 dwie - Tendre Poison i Dolce Vita Diora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: ile macie butelek perfum? IP: 212.160.172.* 30.08.04, 13:04 Sensi - Armani Chance - Chanel Emporio (złote) - Ostatnio ukochane i masa próbek - przekonałam się ostanio do Rush 2 - Gucci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona 6 :)) IP: *.niedzwiadek.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:43 Elizabeth Arden Green Tea - resztke Cool Water Davidoff - ulubione meza Ultraviolet Paco Rabanne Amor Amor Cacharel Calypso Lancome Chance Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m buteleczki, buteleczki IP: *.escom.net.pl 30.08.04, 13:56 Wszystkich używacie, czy niektóre poszły w niełaskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: ile macie butelek perfum? IP: *.vline.pl 30.08.04, 19:08 Dziwne..ja mam jedną, jedyną buteleczkę Escady. Prawdziwa kobieta nosi jeden zapach a nie zmienia ich jak rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: ile macie butelek perfum?.. IP: *.client.comcast.net 31.08.04, 00:10 Hm...niektorzy twierdza ze zapach jest jak druga skora. Moze i prawda ale nie zgadzam sie z tym ze prawdziwa kobieta powinna miec tylko jeden pefum. Osobiscie uzywam kilku. To jakiego uzyje zapachu w danym dniu, zalezy od mojego nastroju, pogody czy nawet miejsca do ktorego sie wybieram. Dla mnie logiczne jest to ze do pracy nie wykropie sie ciezkim zapachem przeznaczonym na "wyjscia" gdyz ani ja ani moi wspolpracownicy nie mogliby tego zniesc. Jezeli wybieram sie na jakas impreze albo eleganckie przyjecie to tez uzyje innego zapachu, ktory bedzie "pasowal" do sytuacji. Osobiscie nie mam nic przeciwko temu czy ktos uzywa jednego zapachu ale ja czuje sie duzo lepiej jak mam male urozmaicenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: ile macie butelek perfum?.. IP: *.acn.pl 31.08.04, 01:22 Dobre pytanie! Mój mąż uważa, że za dużo! 1. Samsara Guerlain 2. Air de Samsara (już wycofane) 3. Eternity CK 4. Truth CK 5. Dolce Vita Dior 6. Dune Dior 7. Flower by Kenzo 8. Cocco Mademoiselle Chanel 9. Allure Chanel oraz cała masa próbek Odpowiedz Link Zgłoś
charade do virtuallady 31.08.04, 09:46 Nie ma takich perfum, które pasowałyby do wszystkich pór roku w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: do virtuallady 31.08.04, 10:02 Nie ma to prawda:) Ja mam 4 - 2 na lato ( Sunwater-Lancaster i Aqua Allegoria Pampelune)- 2 na jesien ,zime- Inspire Ellen Tracy i Sensations Jill Sander,czasami dokupie jakas probke na sprobowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: do virtuallady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:55 Ja mam 8: J`adore edt i edp, Truth Lush, Parfume d`Ete, Poison, Tendre Poison, Extravagance,Hugo Boss. Obiecuję sobie, że nie kupię następnych, dopóki nie zużyję aktualnie posiadanych (no, może połowy),ale już mam chrapkę na zapachy Tommy Hil.....(nie pamiętam, co dalej) i klasyczny Cerruti 1881, albo Zen Shiseido - taki cieplutki. Pozdrawiam pachnąco wszystkie maniaczki pachnideł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitc Re: do virtuallady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:45 Zgadzam się z tobą, ale fakt że ja nosze jeden zapach latem i jeden zimą, poprostu tak się z nimi utorżsamiam :) W tym roku na lato był Angel Schlesser, a zime bedzie Chanel Coco Madumasel (nie umiem tego napisać :P) lub Addict Diora. W zeszłym roku było w lecie Kenzo l'eau par a w zimę Eternity CK Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: ile macie butelek perfum?.. 01.09.04, 11:08 Gość portalu: Lola napisał(a): >nie zgadzam sie z tym ze prawdziwa kobieta powinna miec tylko jeden pefum. Prawdziwa kobieta powinna mieć też słownik poprawnej polszczyzny i wiedzieć, że nic takiego jak "ten perfum" w języku polskim nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: ile macie butelek perfum?....do jop IP: *.client.comcast.net 01.09.04, 22:00 A kto powiedzial, ze prawdziwe kobiety zyja tylko w Polsce? Dowartosciowujesz sie w jakis sposob wytykajac czyjes bledy? Moze nigdy nie uczylam sie polskiego w szkole? Nie przyszlo ci to na mysl? Zebys chociaz w polowie mowila jakims obcym jezykiem tak jak ja mowie po polsku to by bylo dobrze. A z drugiej strony to chociaz napisz jak to powinno brzmiec poprawnie. Moze skorzystam z korepetycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: ile macie butelek perfum?....do jop 01.09.04, 22:13 Gość portalu: Lola napisał(a): A z drugiej strony > > to chociaz napisz jak to powinno brzmiec poprawnie. Moze skorzystam z > korepetycji. perfumy po prostu nie maja liczby pojedynczej:)i wystepuja tylko w mnogiej.. Kupilam te perfumy, nie lubie tych perfum, nie podobaja mi sie te perfumy ;), itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: ile macie butelek perfum?....do jop IP: *.client.comcast.net 02.09.04, 03:57 Dzieki ziereal :) Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: ile macie butelek perfum? 01.09.04, 15:50 Gość portalu: virtuallady napisał(a): > Dziwne..ja mam jedną, jedyną buteleczkę Escady. > Prawdziwa kobieta nosi jeden zapach a nie zmienia ich jak rękawiczki Niekoniecznie. Nie wyobrażam sobie używania Angela w letnie upalne dni, jest zupełnie nieznośny, zostawiam go na zimę. Latem używam zapachów lekkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epa5 Re: ile macie butelek perfum? IP: *.one.pl / *.idealan.pl 31.08.04, 12:40 Mam 16, w tym Coco Madmoiselle, 5th Avenue i Sunflowers Elizabeth Arden, Miracle Lancoma a reszta to perfumy z Avonu ( wtym te nowe z Salma Hayek) i jeden z Oriflame. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstatacja Re: ile macie butelek perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:17 Jedne - Eau Ressourcante Clarins. Ja też uważam, że kobieta powinna używać jednych - conajmniej przez cały sezon. Raz, że wszystkie ubrania tym przechodzą, po drugie zaczyna się innym kojarzyć, po trzecie świadczy to o pewnej jej emocjonalnej jak przypuszczam i podbudowuje poczucie bezpieczeństwa (stałości) w oczach swoich i otoczenia. Ja naprawdę, szczerze nie lubię mieć więcej niż jeden zapach i arcyrzadko mi się zdarza, bym miała nawet dwa jedynie ;). Moja Mama przez większość życia używała jednego zapachu, który teraz ma bardzo silne dla mnie konotacje z moim dzieciństwem i jakoś tak jednolicie z nią mi się kojarzy. Po chyba dwudziestu latach zmieniła na Orgazę Givenchy i teraz o od chyba trzech lat króluje. Ale znamienne, stwierdziła kiedyś, że jej się Opium YSL podoba i po prostu nie zmieniła gustów, jak coś miała, to tylko nowe tego buteleczki. I chyba odziedziczyłam niezmienność gustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: ile macie butelek perfum? IP: *.icpnet.pl 31.08.04, 16:23 Ja również jestem wierna jednemu zapachowi - Angel Innocent T. M. od kilku lat. Kojarzy mi się z nim wiele miłych chwil. Kiedyś na pewien czas rozstałam sie z moim ukochanym. Po latach wyznał mi, że kiedy za mną tęsknił chodził do perfumerii wąchać Angela:), bo ten zapach przywoływał mój obraz. Miłe:) Angel to moja druga skóra, chyba na długie lata jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: ile macie butelek perfum? 31.08.04, 16:57 a ja uważam, że jedna kobieta nie powinna mówić innym, co i jak długo mają nosić. dobrze Ci w jednym zapachu - świetnie, ciesz się, że nie masz co rano dylematu, co wybrać i co Ci dziś pasuje. ja też tak kiedyś miałam, ale to się skończyło i teraz, własnie po to aby czuć się sobą, potrzebuję więcej niż jednego zapachu - choć przyznam, że czasem chciałabym mieć jeden, flagowy, taki z którym by mnie kojarzono (zresztą z uwagi na moją monozapachową przeszłość ciągle wiele osób mnie kojarzy z pewnymi perfumami). co do przesiąkania ubrań: przecież po praniu zapachu perfum już się nie czuje, więc jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 do elve 02.09.04, 01:25 ..hmm tak z ciekawości - czy mogłąbyś wymienić wszystkie perfumy jakie masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiczka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.gostyn.com / 80.53.6.* 31.08.04, 22:41 duuzo, a z kazdym jakies inne wspomnienie, ostatnio Lacoste wspominam bardzo milo i jakos nie chce jej zmieniac, mama mowi ze jestem wlanieta ale perfumy to dla mnie jak wspomnienie, nawet takie tandetne zapaszki z liceum przechowuje bo jak chce sobie powspominac cos to wacham Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: ile macie butelek perfum? 01.09.04, 04:34 Duuuzoo... a chcialoby sie jeszcze wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: ile macie butelek perfum? IP: *.ksiazat.v.pl 01.09.04, 12:42 ja mam 9 otwartych i jeszcze z 15 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: ile macie butelek perfum? IP: *.mtvk.pl 01.09.04, 13:23 Oj, musialam ruszyc sie sprzed komputera i policzyc ;) Z tych, ktorych uzywam (6): J'adore Diora Sensi Armani (koncoweczka :( ) Sensi White Notes -//- Paris Roses des Bois YSL 212 Carolina Herrera Night Emporio Armani Resztki, ktorych juz nie uzywam (3): Good life Davidoff Envy Gucci L'eau par Kenzo. A w sobote bede miala kolejna zdobycz (dostane na urodziny od męża)- Classique JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiedz Re: ile macie butelek perfum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:15 najwazniejsze zebys sie w nim dobrze czula i nie bolala ci od niego glowa!!i uwazam ze powinno sie miec jeden perfum ..ewentualnie jak ktos pisal niektorych zapchow nie mozna uwywac gdy jest goraco!!bo sa niedowytrzymania...i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abetta Re: ile macie butelek perfum? IP: *.netcontrol.pl / *.netcontrol.pl 02.09.04, 02:10 muszę niestety policzyć: hugo boss-deep red coco chanel-mademoisielle lancome-miracle escada-magnetic lancome-tresor chacharel-noa dolce&gabana-light blue gucci-envy oprócz tego woda toaletowa c-tru-fioletowa Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 Re: ile macie butelek perfum? 03.09.04, 10:03 a czy zbieracie buteleczki? ja kiedyś zbierałam ale potem jakos sie zdenerwowałam i wszsytkie wyrzuciłam stwierdzając, że są mi niepotrzebne i mnie wkurzają, jednak od niedawna zaczeła zbierać znowu.. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: ile macie butelek perfum? 03.09.04, 10:20 Ja zbieram te najpiękniejsze albo np z moimi ulubionymi zapachami. Czasem, jak chcę powspominać, to je wącham :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly Re: ile macie butelek perfum? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 03.09.04, 11:12 Jedna, i to dlugo wyszukiwana- jakos nie moglam znalezc zapachu, ktory nie zaczynalby mnie draznic po 10 minutach... Az w koncu zakochalam sie w GoodLife Davidoff'a i jakos ani latem ani zima nie jest mi z nim zle :) I jeszcze ciekawostka- pracowalam przez miesiac w, ze tak to okresle, gastronomii. Nie mialam ze soba perfum, bo wiedzialam, ze i tak nie byloby sensu ich uzywac. I po tygodniu tak mi brakowalo niesamowicie tegoz zapachu, ze nawet do perfumerii mialam ochote biec i testery wachac :) Odpowiedz Link Zgłoś