Gość: tamara IP: *.um.man.koszalin.pl 05.04.02, 12:05 mam pytanko: jak sobie skutecznie radzicie z łupieżem?? moje boje nie na długo się zdają, to cholerstwo wciąż powraca!!:o(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teri Re: łupież IP: *.abo.wanadoo.fr 05.04.02, 12:19 Ja juz sobie nie musze radzic. Jakies 8 lat temu mialam lupiez i skutecznie i szybko (jakis miesiac) usunal go Head&Shoulders. Od tej pory nie mam lupiezu, H&S uzywam czasem, kiedy czuje, ze skora na glowie nie jest w najlepszej formie. Dodam, ze jest to dobry szampon w ogole (szczegolnie po "odswiezeniu" serii), nie wymaga odzywki, wlosy sa gladziutkie i nie elektryzuja sie. Sprawia ze wlos staje sie nieco sztywniejszy, dzieki czemu prostuje sie nieco, a moje ciezkie, ale miekkie wlosy nie przyklejaja sie do glowy. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen30 Re: łupież IP: 212.160.137.* 05.04.02, 14:43 Polecam nizoral (do kupienia w aptece), dzięki któremu skutecznie pozbyłam sie łupieżu jakieś 6 lat temu, a miałam wyjątkowo paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: łupież 05.04.02, 17:57 Dosc czesto dostaje "jednodniowego" lupiezu, poniewaz niemal kazdy szampon podraznia mi skore glowy. Profilaktycznie uzywam szamponu p/lup Neutrogeny. Kosztuje powyzej 20 zlotych i ma dosc niewielka buteleczke, ale jest b. gesty i super wydajny. Lagodzi podraznienia, wlosy sa po nim czyste i mile w dotyku. pozdrawiam moni_cit Odpowiedz Link Zgłoś
araab Re: łupież 05.04.02, 18:13 Gość portalu: tamara napisał(a): > mam pytanko: > jak sobie skutecznie radzicie z łupieżem?? > moje boje nie na długo się zdają, to cholerstwo wciąż powraca!!:o(( Zajrzyj:www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dział=0511&forum=378&wid=1351976&aut=milik&aid=1351976 i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś