Gość: sisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:01 szukam sposobu lub dobrego kremu na zmniejszenie porow to niestety zmora mojej twarzy; pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alyna Re: gladka cera 03.09.04, 21:33 Nie wiem czy istnieja kremy na te "dolegliwosc" ale najlepszym sposobem jest czeste robienie peelingow i uzywanie na codzien jak najbardziej lekkiego kremu. Pomocna jest maseczka z ubitego bialka jajka ktora sciaga skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: gladka cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:43 dziekuje zaczne od maseczki a czy mozesz podac mi jakas nazwe kremu? Odpowiedz Link Zgłoś
mandalay00 Re: gladka cera 03.09.04, 21:56 Ciezko mi ocenic czy ten krem sprawdzi sie, bo nie mam takiego problemu, jednak uzywam od dluzszego czasu kremu na noc Dax Cosmetics nawilzajaco - wygladzajacy (lniano-bawelniany), w zielonym opakowaniu. Jest niedrogi, kilka miesiecy temu kupowalam go za 10 zl. Mnie bardzo sluzy i twarz rano jest wygladzona, ladnie wyglada. Uzywalam tez kremu Chinskie Ziola, ale juz nie bylo takiego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: gladka cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:15 dziki pozdrawiam:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandalay00 Re: gladka cera 04.09.04, 14:46 Nie ma za co. Oczywiscie rowniez uzywam peelingu (ale nieregularnie:) i maseczek nawilzajacych w saszetkach roznych firm(np.AA czy Dax Cosmetics). Tylko moja skora nie jest zbyt problemowa. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia Re: gladka cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:29 tez pracuje obecnie nad gladka skora (na twarzy i ciele), a zabralam sie do tego tak: - kuracja kremem glyco-a (od dwoch tygodni - pierwszy tydzien byl okropny stanskory sie pogorszyl, ale to normalne, teraz jest coraz lepiej, tzn krostki znikaja, a skora robi sie naprawde coraz ladniejsza i zdrowsza) - rano i wieczor uzywam kremu Soraya brazujaco rozswietlajacego (ma tez wlasciwosci nawilzajace), nakladam go ok 1 godz po glyco-a wieczorem - raz na tydzien maseczka nawilzajaca z glinka zielona z AA Oceanic - co drugi dzien piling enzymatyczny z Erisa - raz na tydzien maseczka miod i mleko z Avonu - raz na tydzien maseczka domowa: mleko miod i drozdze (podgrzewam to i nakladam cieple) cialo: - dwa razy w tygodniu pileeng (kawa + oliwka Bambino) - co drugi dzien balsam brazujacy Sopot Zjaji (w te dni gdzie nie Zjaja to Soraya Wygladzajacy - sredni) - a i jeszcze zel pod prysznic z Avonu (mandarynka) musze powiedziec, ze jak narzie idzie ku lepszemu. moje cialo zaczyna wygladac na zadbane (z racji tego, ze wiecej czasu przeznaczylam teraz na pielegnacje moj makijaz ogranicza sie do podkladu, tuszu do rzes oraz blyszczyka - co chyba mi sluzy niz wczesniej nakladnanie podkladu +pudru jak zalecaly wizazystki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SISI Re: gladka cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:38 musze przyznac ze mnie zawstydzilas ale od jutra biore sie za siebie i dziekuje za przepis na zadbane ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: gladka cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:52 zadbane cialo pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: gladka cera 03.09.04, 23:06 Moj przepis na gladka buzke to Clarifing Lotion 2 Clinique + Reti C Vichy + 2x w tygodniu piling+ maseczka. Gladka mordka murowana;) Buziaki -- --- Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: gladka cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:27 dziekuje pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś