Gość: Kasjanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:11 ... i który lepszy jest dla was, ten tradycyjny zapaszek czy Time to Play, jestem o krok od kupna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mydickisbig Re: Jak pachnie Bruno Banani? 05.09.04, 23:50 pachnie brunatnymi bananami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 00:34 Ja mam Time to Play, nie wiem, co Ci powiedzieć, perfumy lepiej się wącha, niż o nich opowiada, a na pewno łatwiej... Mnie się podoba :) To taki lekki ale słodki zapach, taki trochę jak dobra landrynka. Wydaje mi się, że jest odpowiedni dla młodej dziewczyny, zwłaszcza na lato. Nieodpowiedni dla dojrzałej kobiety. Raczej na dzień. Tu jest link do perfumerii, jeśli Tobie ten opis przybliży zapach, to fajnie. Mnie by nie przybliżył :) www.lumiere.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=3415 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 06.09.04, 01:38 bardzo dobrze sa opisane, na wizazu , zajrzyj tam ;). ja wole Time to play, idealne na dzien, lekkie,ale kobiece, dobra landrynka-to zbyt "mocne "okreslenie:), nie sa mdle. Not for everybody-takie sobie imo:) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjanka Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 06:19 A czy zapach jest trwały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 13:09 Hm, ja to nie wiem, czy są trwałe. Moją uwagę zwracają jedynie skrajnie nietrwałe wody i perfumy, to te takie na pewno nie są. Większości perfum, jakie używam i używałam, po prostu nie czuję, przyzwyczajam się do ich zapachu, więc trudno jest mi oceniać ich trwałość. Jeśli masz taką możliwość, a nie chcesz ryzykować, idź do perfumerii, użyj tego zapachu i pochodź sobie w nim dzień, zobaczysz jak się z nim czujesz i czy odpowiada Ci jego trwałość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś