Dodaj do ulubionych

Jak pachnie Bruno Banani?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:11
... i który lepszy jest dla was, ten tradycyjny zapaszek czy Time to Play, jestem o krok od kupna.
Obserwuj wątek
    • mydickisbig Re: Jak pachnie Bruno Banani? 05.09.04, 23:50
      pachnie brunatnymi bananami
    • Gość: len Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 00:34
      Ja mam Time to Play, nie wiem, co Ci powiedzieć, perfumy lepiej się wącha, niż
      o nich opowiada, a na pewno łatwiej... Mnie się podoba :) To taki lekki ale
      słodki zapach, taki trochę jak dobra landrynka. Wydaje mi się, że jest
      odpowiedni dla młodej dziewczyny, zwłaszcza na lato. Nieodpowiedni dla
      dojrzałej kobiety. Raczej na dzień.

Tu jest link do perfumerii, jeśli Tobie ten opis przybliży zapach, to fajnie.
      Mnie by nie przybliżył :)

www.lumiere.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=3415

Pozdrawiam!
      • Gość: ziereal Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 06.09.04, 01:38
        bardzo dobrze sa opisane, na wizazu , zajrzyj tam ;).
        ja wole Time to play, idealne na dzien, lekkie,ale kobiece, dobra landrynka-to
        zbyt "mocne "okreslenie:), nie sa mdle.
        Not for everybody-takie sobie imo:)
        pzd
        • Gość: Kasjanka Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 06:19
          A czy zapach jest trwały?
          • Gość: len Re: Jak pachnie Bruno Banani? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 13:09
            Hm, ja to nie wiem, czy są trwałe. Moją uwagę zwracają jedynie skrajnie
            nietrwałe wody i perfumy, to te takie na pewno nie są. Większości perfum, jakie
            używam i używałam, po prostu nie czuję, przyzwyczajam się do ich zapachu, więc
            trudno jest mi oceniać ich trwałość. Jeśli masz taką możliwość, a nie chcesz
            ryzykować, idź do perfumerii, użyj tego zapachu i pochodź sobie w nim dzień,
            zobaczysz jak się z nim czujesz i czy odpowiada Ci jego trwałość.

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka