Gość: Free Me. IP: *.tele2.pl 12.11.04, 13:33 mamy piatek a owce lubią piatki. wiec radośnie tu wam oznajmiam! i dzis kupie w koncu tusz maybbeline express turbo. ha! taka piekna bede. i dzis go wyprobuje. jak cos nie wyjdzie to sie wkurze.. a, do fryzjera z centymetr wlosow ide podciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia od rzeczy IP: *.tele2.pl 12.11.04, 13:39 I don't think I could endure If I let him walk away When I have so much to say normalnie NIE ZNIESE. ..;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Morał z piątku IP: *.tele2.pl 13.11.04, 13:41 nastepnym razem nie cieszyc sie ze to piątek, bo - co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free :> IP: *.tele2.pl 13.11.04, 13:47 mam gazetke z rossmana a tam oferta nowych szminek rimmela :))) Full volume, normalnie efekt kolagenu ;). ojej, nie wiem jak od takiej szminki by moje usta wygladaly, w kazdym razie trzeba je sprawdzic :)) oferta taka ze daja do tego konturowke i razem kosztuje 19 zł. (zamiast 22, chociaz i tu kredka gratis) i juz szczesliwa jestem :) lubie takie nowe wieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free ... IP: *.tele2.pl 14.11.04, 17:12 oczywiscie szminki sa tylko w gazetce, a w rossmannie to ich juz brakuje. ale znalazlam ladny zapach, a naprawda to pani z zapachem testerem znalazla mnie - Amor Amor, grapeftuit, mandarynka, czarna porzeczka, roza, pizmo. te poczatkowe nuty ladne, teraz jakies za slodkie. ale b. przyjemne to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ... IP: *.icpnet.pl 15.11.04, 00:38 Ja też byłam wczoraj w Rossmanie i tych szminek Rimmela nie było. Nie wiem, o co z tym chodzi. Moze dopiero będą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: ... IP: *.tele2.pl 15.11.04, 13:35 zobaczymy. w sumie jakby były, to i ja bym zobaczyła... cześć dziewczyny. mój wczoraj przyniósł do domu kota sąsiadów, bo... ciemno było, złapał na klatce i myślał że to nasz... i tylko się dziwił, że kot tak się dziwnie wyrywa i napięty cały jak struna... po drodze zobaczył na schodach drugiego czarnego kota, ale zdobyczy nie puścił... przyniósł do domu i do mnie: "zobacz, czy to Hipek, bo dwa były na klatce" Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Aliquid novi! IP: *.tele2.pl 15.11.04, 18:10 dzieki, agni, posmialam sie :D mowie: bylam w Douglasie.. i patrze sobie - duzo probek sobie lezy.. w tym takie male tubki jakiegos kremu. i normalnie nauczona doswiadczeniem elegancko sie pani spytalam czy to probki i czy mozna sobie wziąć :). a pani na to ze te tubki to do zakupu dermiki dają, ale probki mozna. pani sobie na mnie patrzy i mowi ze dla pani to blyskawiczna maseczka oczyszczjaca. moze to az tak bardzo po mnie widac :P. bylabym sie obrazila, ale nie bądzmy malostkowi :) chyba ostatnio maskuję swoją owczą kleptonaturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni :-D IP: *.tele2.pl 16.11.04, 13:54 no no, jestem pod wrazeniem, ciekawe jak długo wytrzymasz... już nie napisałam wczoraj, co było dalej - wypuściliśmy tamtego na klatkę, on pognał do siebie na górę i spotkał się na schodach z naszym... długo mierzyły się wzrokiem, w końcu nasz zaczął go zachodzić od tyłu i tamten nie wytrzymał psychicznie, pognał na ostatnie piętro, nasz z bojowym okrzykiem za nim,. zatrzymały się pod drzwiami tamtego i znowu mierzyły się wzrokiem... w końcu nam się znudziło, O złapał Hipka na ręce, a ten jak się nie rozedrze na cały głos... ale jak... zaraz się otworzyły drzwi i trzeba było wyjaśniać sąsiadce, też się uśmiała. oczywiście, jak drzwi się otworzyły, tamten zwiał do siebie, no i... biedny... okazało się ze tam gdzie siedział, kałuża była... zsikał się ze strachu. najwyraźniej to nasz jest tym dominującym kocurem w okolicy. teraz dwie refleksje. po pierwsze może powinniśmy zatrzymać zdobycz, w sumie ciągle mieć tego samego kota, to trochę nudne... a ten przynajmniej zeza nie miał (jak widzisz, Free, przestałam uciekać przed bolesną prawdą) a po drugie... teraz mi to przyszło do głowy... pisałam wam o orientacji naszego... i tak sobie teraz myślę, a może my im randkę przerwaliśmy :-D pozdr. aha, moja matka kupowała sobie tonik orzechowy bielendy i dostała do niego darmowy fluid matujący jasny... w pierwszej chwili się skrzywiłam, że pewnie kiepski, ale wiecie, że nawet ładny efekt na buzi daje? Jaga, to co, już niedługo się widzimy? za półtora tygodnia około? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga tu Blueberry IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 00:25 Pewnie, że się widzimy. Cieszę się bardzo z tego przyjazdu. To jest nic z tym Twoim kotem. Dzisiaj moja mama znalazła ratlerka i mają teraz w domu 3 pieski. Podobno jest bardzo grzeczny, kochany. Uratowała go przed kotem, który go atakował. Ja kupiłam dzisiaj krem z masłem kakaowym Ziaji. Ładnie pachnie i taniutki. Słyszałam, że widziałyście promocję Estee Lader. W Poznaniu już jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga drogerie... IP: *.icpnet.pl 15.11.04, 22:26 A ja byłam w Douglasie i nie było żadnych próbek, ale za to kupiłam cudne srebrne lusterko i puder do kąpieli stóp. Czekam na te szminki Rimmela, może jeszcze gdzieś będą? Jaki samoopalacz mi polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Me. IP: *.tele2.pl 16.11.04, 17:21 na pewno wejda te szminki, troche cierpliwosci :). a jak je zmacam to zdam relacje. a samoopalaczy nie uzywam, ale czy kaloo nie powie czegos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Me. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:15 no przecież pisałam Jadze o nim w wątku o samoopalaczu i na gg też,no i okazało się,że ją troche zniechęciłam...;( Więc juz sie nie odzywam.;) Miłego dnia girls!;* pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Me. IP: *.tele2.pl 17.11.04, 13:09 cześć, cześć! mam problem co do farby do włosów - przez długi czas londy używałam, ostatnio kupiłam vivę i fatalna była, szybko zresztą spłowiała... a wypadałoby już coś na łepek położyć... Jaga, a ty czego używasz? pisałaś kiedyś, ale zapomniałam już... ale mi podrosły już włosy... fajnie... pozdr. dziś chyba więcej na forum nie wejdę, więc pewnie jutro was zobaczę dopiero. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni no i co z wami, kobitki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:55 ja dziś z biblioteki piszę... odezwać mi sie proszę grzecznie... oj, zaraz chyba zamkną... pozdr. (ale dużo do powiedzenia miałam) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Agni...... IP: *.icpnet.pl 18.11.04, 20:07 O jaką farbę pytasz do włosów? I jaki kolor? Ja mam w domu 2 nieużywane farby garnier, kolor czarny. Nie mogę nimi farbować, bo jestem w fazie leczenia włosów. Może Ci jedną przywieźć za tydzień? Aktualnie farbuję szamponem koloryzującym, kolor niebiesko-czarny, chyba Wellaton to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni farby... IP: *.tele2.pl 19.11.04, 10:53 dzięki, ale chyba nie dotrzymam do Twojego przyjazdu (muszę być piękna, a nie z kilometrowymi odrostami, gdzie się, o zgrozo, już i srebrne nitki czasem trafiają - coś okrropnego). właśnie się wkurzyłam i kupiłam londę - jak mam być szczera, ona mi najbardziej odpowiada, przynajmniej się trzyma i wystarczy na dwa razy, bo ma praktyczną podziałkę a to jednak żrące świństwo dla środowiska też i zawsze mam kaca moralnego jak połowa niezużytej farby ląduje w kanalizacji... no chyba że nie są Ci potrzebne, to mogę jedną odkupić, z tym że jeżeli to jest garnier naturals to mam mieszane uczucia - z jednej strony lubię tę farbę, bo nie brudzi przesadnie skóry, z drugiej, no właśnie, na moich włosach bardzo szybko płowieje i zmywa się. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free śliwki tudzież cytrynki IP: *.tele2.pl 19.11.04, 15:36 o makijaz chodzi:) wyniesłam sobie b. stare Elle od okulistki. a tam makijaze - sliwkowe ciemne usta i cale powieki dolne i gorne pomalowane na żółto, taką plamą, jak lubie. ciekawe to bylo. ale chyba tak sie nie umaluje, nie przewiduje miec zoltych cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: farby... IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 00:28 Hej, Ta farba jest koloru czarnego, garnier naturals. Mam na zbyciu, bo farbuję szamponami. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Ja sie zapłaczę...;( 23.11.04, 09:30 no po prostu szlag by to wszystko trafił!;/ Odpisali mi o tym pudrze Pupy i nie jest juz produkowany i nie maja też żadnych zapasów,więc moge się wypchać...;( Chlip,chlip...;((( A odnośnie arbuza-ten żel lotosowy co kupiłyśmy kiedys w YR,troszkę mi pachnie w pierwszym momencie arbuzikiem właśnie!!!;) No,niech to będzie pocieszeniem na dziś...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free don't you cryyy IP: *.tele2.pl 23.11.04, 10:57 jestes pewna ze odpisali ci ze sie mozesz wypchać? :) mowie: jutro jest jutrzejszy dzien, a to znaczy mile spotkanie, a to znaczy - nie płacz nam! czekaj, czekaj, co ja mam tu do jedzenia... A, już wiem, <czekolada z bakaliami dla kaloo>! jutro kupuje ten żel Be happy fa aroma. hm, oprocz wszystkiego to ten postulat be happy sie przyda.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo m'key... 23.11.04, 11:02 ..nie będe ryczeć,o ile ta czekolada będzie wieeeelka!!!:) A odpisali mi wyraźnie-pani,ten puder jest juz nie produkowany,nic z tego,nawet na składzie nie mamy...!Ale shit...;( Eh...Idę na kawke,bo do czekolady będzie w sam raz!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) ahaha IP: *.tele2.pl 23.11.04, 11:10 jasne, to jest owcza czekolada, co znaczy ze owca juz zdążyła się domacać do niej, a to znaczy że już jej nie ma za dużo. ale troche jest. a moze inną się skombinuje? jaką najbardziej lubisz? moze znajdziemy nowy puder? a na razie to jednak wydaje mi sie ze duzo maz innych pudrów :). a zebys tyle nie myslala - ty juz zacznij mnie wymyslac puder! wlasnie wymyslilam idealny dla mnie - ma byc i matujacy i rozswietlający w jednym :)) ha! ps. z gg wlasnie cos sie pieprzylo,pewnie gadac nie bede mogla, sama sie mozesz odezwac ale ja nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo No tak... 23.11.04, 11:32 więc odpowiedź brzmi-puder rozświetlający(nie brokatem!0 i jednocześnie matujący to: PUPA O4!!!!!!!!!!!! Wrrr... Tak więc możesz Free razem ze mną zachlipać..;( Ewentualnie załozymy Klub Poszukiwaczy Pudru Idealnego Nie Brokatowego I Rozświetlającego I Matującego! W skrócie- KPPINBIRIM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) No tak..... IP: *.tele2.pl 23.11.04, 11:36 ja raczej o jakiejs viperze myslalam :)) w sumie widzialam vipery takie pół po pół, był i rozswietlający, i normalny, tylko ze ten normalny chyba brazujacy był. ale cos sie jeszce wymysli. mowie - jaką czekolade lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A więc powiadam: 23.11.04, 11:41 czekolada-może byc ta z bakaliami,a najlepiej z almondami! A szczyt marzeń to czekolada ARBUZOWA,hehe..;) A lubie też toffi lub inną karmelową,ewentualnie mleczną milkę,aha-fajna jest taka nowa milka z karmelem i jakimś kremem+karmel+kawalątki migdałów!Zajedwabista jest!!!:)Ostatecznie zniesę też truskafkofą...;) A puder Vipery mam jeden-przyniesę,zobaczysz,ocenisz i sprawdzisz;) Jak nie zapomnę of kors...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: A więc powiadam: 23.11.04, 11:49 kaloo, a taką z pomarańczami i almondami lubisz? lindt wypuścił niedawno. btw chce ci się tych arbuzów nawet w zimnicę taką? brr brrr brrr Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo No sie wie!;) 23.11.04, 11:52 Arbuz zawsze i wszędzie kaloo rządził będzie! ;) A tej Lindta to popatrz popatrz-nie obczaiłam...;/ Ale dorwę ją,a co!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel brrrrrrrr arbuz brrrrrrrrrr 23.11.04, 11:55 kalooo napisała: > Arbuz zawsze i wszędzie kaloo rządził będzie! ;) brrr brrrrr brrr zimmmmno aż Free zamarza a ty tutaj arbuzem nas epatujesz > A tej Lindta to popatrz popatrz-nie obczaiłam...;/ Ale dorwę ją,a co!;) dobra jest, dobra. Lindt też zrobił jak zwykle koszmarnie drogą nową serię czekolad z nadzieniem pt. desery świata. creme brulee pożarłam i bylam wielce ukontentowana. dopóki ceny sobie nie przypomniałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: brrrrrrrr arbuz brrrrrrrrrr 23.11.04, 11:59 hehehe! Ja tam zimy się nie boje,bo pantofelków dziś nie mam...;)hehe!;D A te czekolady Lindta to faktycznie mistrzostwo!Ja lubie tez takie kulki czekoladowe,ale nie wiem jak one sie tam zowią...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A tak w ogóle to... 23.11.04, 12:30 ja sie odchudzam.Napradę-teraz już naprawdę,bo pani wczoraj w Tym Hotelu zmierzyła mi tłuszcz i mam 0,5% too much...;( Chliiiip...;((( I nic mnie już nie ruszają czekolady i czekoladki i wyroby czekoladopodobne ani nawet czekoladowe!;)heh. Tylko mi jakoś ślina nadprodukcji dostała,hmm..;/ Nieważne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) dobra czekolada nie jest zła IP: *.tele2.pl 23.11.04, 11:54 o mniam mniam, chyba pomaranczkowo-almondowej nie jadlam, ale musi byc dobra, chyba lindt mial kiedys jakas podobna, w stylu z pomaranczkami. a lindta jeszcze lubie pistacjową, jest super. hej, laski cos mi sie wydaje ze nas tu duzo.. chyba ktos nas podsluchuje. ale pozdrawiam ;D kragmel, mowisz ze brr, brr, czyli freezing ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: dobra czekolada nie jest zła 23.11.04, 11:57 Gość portalu: Free(zing) napisał(a): > kragmel, mowisz ze brr, brr, czyli freezing ? ;) ano ano wyczuwam w tobie pokrewnie zmarźniętą duszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day no dobra, dobra, przyznam sie 23.11.04, 12:29 nie wiem jak u was ale jak teraz wygladnelam przez okno to chyba odmarzanie sie zaczyna bo jakos podejrzanie brazowo-buro na dworzu, a bylo bialo jeszcze wczoraj. ja jeszcze nie zamarzam, bo jeszcze z domu nie wyszlam, a w mojej oczwczej piżamce bardzo mi komfortowo :D a jesli wy marzniecie to widocznie ja Freezing tak na was dzialam, czyli zamarzam innych, jak by wskazywala budowa nowego pseudo.. tak wiec przyznaje sie bez bicia, wybaczcie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: no dobra, dobra, przyznam sie 23.11.04, 12:38 e no,free,tak na marginesie-a co to za wagary,he???;) Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day :/ 23.11.04, 12:43 elegancko ustawilam sobie wieze zeby mnie obudzila, i to miłą muzą, raz dwa trzy, tylko tak jakby nie wylaczylam jej i cos sie nie wlaczyla z rana. wiec troche pozno bylo. zaczelam myslec co mam zrobic i jak juz skonczylam (myslec) to sie okzalo ze za pozno na cokolwiek. a poza tym sprawdzian mial byc do ktorego umialam bardzo malo, a jako ze plan moj byl nauczyc sie z rana to nie wyszedł. wiec nie poszlam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Hmm... 23.11.04, 12:46 zastanowimy sie czy wystawić ci usprawiedliwienie... Może w akcie łaski napiszemy-Szanowna koleżanka Free nie dała rady zwlec sie z łóżka z rana,bo wieża współpracować nie chciała.Prosimy o wybaczenie .Pragniemy nadmienić,że w równoległym czasie w/w Free dała bardzo duzy wkład w rozwój forum uroda,co jest rzeczą niezwykle cenną społecznie. z poważaniem załoga forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day :D 23.11.04, 12:56 ja sie na to pisze :) a tymczasem nie zagadywac mnie ( ;P ), ja ide na wykład. a kragmel sie spotka z nami i obgadamy mnie, czyli o tym co mamy wspolnego :P. tak sie zastanawialam, moze tez nalezy do Klubu Ciuchowych Ignorantów? (jeszcze kragmel sie nie przyznala czy tez wynosi) chcialam wam te ladna spodniczke pokazac ale cos zima jest, a ona wybitnie na lato :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: no dobra, dobra, przyznam sie 23.11.04, 12:57 elisa_day napisała: > nie wiem jak u was ale jak teraz wygladnelam przez okno to chyba odmarzanie sie > > zaczyna > wczoraj. ja jeszcze nie zamarzam, bo jeszcze z domu nie wyszlam, a w mojej > oczwczej piżamce bardzo mi komfortowo :D no to ja też się przyznam. siedzę w domu i marznę z własnej winy, bo wietrzyłam i wietrzyłam i się wywietrzyłam. a jak się Free logujesz, to ja się muszę zastanawiać, czy to na pewno ty. eh eh. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: no dobra, dobra, przyznam sie 23.11.04, 12:59 ooooo obcięło mi kawał posta a u mnie też odmarza, tyle chciałam rzec. jakby wiosna czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day logged-in :) 23.11.04, 13:07 ja bym twierdzila ze jak sie zaloguje to jednak pewniej jestem sobą niz jak sie nie zaloguje :) (hmm, szczegolnie ze jak sie przyznalam ta Wolność to taka nie na miejscu, bom chyba nie wolna w moim znaczeniu) (moze dlatego tymczasem jest Freezing :) ) elisa_day, Free, wszystko jedno, to ja, akurat sprawdzalam te spamową skrzynke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni dają czekoladę?? IP: *.tele2.pl 23.11.04, 16:51 cześć pięknym paniom, no, no, ładnie podgoniłyście wątek pod moją nieobecność. wyrazy uznania. jeszcze nie przeczytałam wszystkiego, będę czytac pewnie z przerwami, bo dziś raczej co chwilę od kompa odchodzę... witam koleżankę kragmel... właśnie mi się ostatnio roiło, że na wątek mogłoby wejść jeszcze parę osób i że zorganizowałoby sie takie wieelkie spotkanie... jaga, a wiesz co, to może weź tę farbę do Wawy, zobaczymy, najwyżej coś sobie wybierzesz w zamian z moich rzeczy... jutro ustalimy wszystkie szczegóły co do sobotniego spotkania... no to jaka ta czekolada? można się załapać na kawałeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) a to zależy jaką lubisz.. IP: *.tele2.pl 23.11.04, 16:58 no wlasnie, hę? a tymczasem tamtą zjadlam całą przez was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni dobrą lubię... IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:21 jestem, już jestem. to co, już 400 mamy? co do czekolady - lubię taką, jaką Szwajcarzy robią dla siebie :-) najbardziej ją lindt ten mocno mleczny przypomina, ewentualnie w tańszej wersji to, co pokrywa batonik kit kat... jeszcze mi pasuje kinder czekolada...dziś to właśnie stwierdziłam (zostały jeszcze dwie w kieszeni po wyprawie po prowiant do sklepu)... a co do kaloo i arbuzów, właśnie sobie przypomniałam, że latem zostałam razem z Oli synkiem zostałam nakarmiona jakąś gumą do żucia, która miała na górze galaretkę arbuzową... i młody i ja ciamkaliśmy z dużym entuzjazmem... muszę Olę zapytać, gdzie ją kupiła i co to było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) o, wyrobilysmy norme, nie zauwazylam sama ;) nt IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: dają czekoladę?? 23.11.04, 17:03 Gość portalu: agni napisał(a): > witam koleżankę kragmel... halo halo :) > no to jaka ta czekolada? można się załapać na kawałeczek? coś się zorganizuje. czekolada dobra rzecz. i jaka zdrowa. jak to było? czekoladę robi się z kakowca, kakaowiec to ziarenka, ziarenek trzeba jeść dużo, bo są zdrowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beataa Re: farby... 23.11.04, 11:27 Jaguś jakie polecasz rodzaje szamponów kolor.w kolrze czarnym?Masz jakiegoś faworyta,zalęzy mi głównie na pięknym połysku.Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free znów sie przyznam :( IP: *.tele2.pl 23.11.04, 13:41 nawet na wyklad nie zdaze, pojde na druga czesc, zeby tylko sie spyta co bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga tu odległe miasto ponownie wita IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 14:44 Hej, widzę, że pojawiają się tu nowe osoby, które śledzą nasze rozmowy, a nawet się aktywnie włączają. Ciekawe kim jest kragmel??? Beato - ja używam szamponu Wellaton Soft Color, odcień czarno-niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: tu odległe miasto ponownie wita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:48 > widzę, że pojawiają się tu nowe osoby, które śledzą nasze rozmowy, a nawet się > aktywnie włączają. No i fajno!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Do Free IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 16:25 Free, to nic waznego, w każdym razie raczej nie na wątek ogólny. Pozdrawiam i życzę przywrócenia gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni he, he... między nami leserami IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:25 skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free jak juz jestesmy w tym temacie... IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:31 i na te druga część nie poszłam, bo jakos tak wyszlo. generalnie nie wyszlam z domu. nie no, mnie b. tu dobrze bylo tylko mama zacznie tyrade :/ e cos tam, ze powinnam, ze nie zalicze.. ej, kurna, ciemno jest, co jest? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) kragmel IP: *.tele2.pl 23.11.04, 13:47 kragmel, jak sie z nami spotkaz to podaj gg to sie odezwiemy i domowimy. chcialam powiedziec ze wyrabiamy 167% normy, na poczatku bylo nas generalnie 3 a na spotkaniu bedzie 5 ;) aha, niech sie kragmel przyzna skad nick. a pod innym wzgledem to niedlugo 400 % normy wyrobimy jak bedziecie tyle gadac zamiast pracowac (uczyc sie?) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kragmel 23.11.04, 13:50 ano właśnie kragmelku-skąd wytrzasnęłaś tak rozkoszny nick-tak mie to juz gryzie od dawna...;) A 400% normy będzie!;) Tylko Szo łaskawie by wróciła,chociażby dała znak zycia jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: kragmel 23.11.04, 13:54 Gość portalu: Free(zing) napisał(a): > kragmel, jak sie z nami spotkaz to podaj gg to sie odezwiemy i domowimy. mogę teraz: 1500052. danymi wyskakującymi z katalogu nie należy się sugerować hehe > aha, niech sie kragmel przyzna skad nick. od mych trzech imion :) na pierwsze mam karolina. > a pod innym wzgledem to niedlugo 400 % normy wyrobimy jak bedziecie tyle gadac > zamiast pracowac (uczyc sie?) :P ty mi nic nie mów, ja tu powinnam kolejny rodział pracy mgr poprawiać wg uwag pani promo brrrr. albo aktywnie szukać pracy zarobkowej brrrr. a tymczasem <kaloo nie czytaj z powodu diety ;P> upiekłam sobie ciastka kruche, wymazałam polewą czekoladową i zastanawiam się ile z nich zanieść rodzicom, a ile sobie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kragmel 23.11.04, 14:02 > od mych trzech imion :) na pierwsze mam karolina. hehehe,no to prawie ja ja! Tylko że ja mam tak na 2gie a na pierwsze inaczej i to loo to jest własnie od pierwszego,ale mi to sie ono strasznie nie podoba no i dlatego kolejność odwrotna!Heh!;) Ja na temat mojego sie wypowiadałam kiedys w jakiejś knajpie bodaj i mówiłam,że jakoś bardzo go wydumałam...;) No,mam nadzieję,że sie jasno wyraziłam!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: kragmel 23.11.04, 14:04 ano w miarę jasno, ja rozumiem :) mnie się twój nick kojarzy z kreskówką o miśku takim - Balooo Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kragmel 23.11.04, 14:06 hehehe... A jeszcze innym z fridą kahlo,a jeszcze komus tam z kalooszami...;) heh,no nieźle wydumałam,nie ma co,muszę sobie pogratulować!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeda ty kalooszu IP: *.tele2.pl 23.11.04, 14:10 co powiecie na Freedę? (od Free albo Freed lepiej, bo mam od tego maila:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ty kalooszu 23.11.04, 14:12 haaaaaaaaaaaaaaaaaa no nie mogę,zaraz będe szła do kibla przez was!;))) Free-możemy zrobić <niezły deal>;) Otóż złożymy konto freeda_kaloo i będziem z niego razem korzystać.I będzie niezła paranoja,co ty NATO???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free ja wymyśliłam IP: *.tele2.pl 23.11.04, 14:21 idealne dla siebie konto. hehe, jak spotkacie gdzies Blossom to sie nie zdziwcie. jeszcze nie mam takiego, bo freed from desire (choc troszku nieaktualne..) mi wystarcza ale blossom jest piekne, wiosenne i radosne. i ladne slowo poza tym. pzdr was, chyba sie zbieram (czyzbym miala nie zdazyc nawet na druga czesc wykladu? :/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni a zdążysz? IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:33 no widzę cię na gg ciagle, oj, nie wyjdziesz ty wacpanna dzisiaj... ale to zdrowo czasem poleserować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) eee... IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:35 jak na poprz. stronie napisalam, niezbyt zdaze. wyklad był 14-16 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free(zing) ale w sumie - IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:37 a wlasnie ze wyjde, tak, teraz, do auchan po galaretke. duzo galaretek. cale mnustwo galaretek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni szczegóły techniczne dla nieinteligentnych proszę IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:41 bo wypadłam z tematu... czekajcie... rozumiem, że kragmel spotka się z nami w sobotę? czy w środę też? czy tylko źle zrozumiałam? kragmel? kaloo, a co to za odchudzanie? serca nie masz? na zimę? litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni to o nieinteligentnych trafione... IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:44 sorry, Free, nie spojrzałam na godzinę... no co, głupie zwierzatko jest i tyla a będzie jeszcze głupsze, jak parę godzin dłużej w pracy posiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Agni...... IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 17:54 Chcesz te farbę moją czy już pofarbowałaś włoski? Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modern_witch Re: Agni...... IP: *.tele2.pl 23.11.04, 17:58 już pofarbowałam... musiałam, coś mi rosną szybko, a ta viva którą ostatnio nałożyłam, wyrudziała jakoś... chyba że ci w ogóle nie będzie potrzebna, to możemy się na coś wymienić... na pewno nią farbowałam, podobało mi się w niej to, że nie barwi skóry i że potem nie leci przez tydzień z włosów czarna woda... ale trwała bardzo nie była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modern_witch wiedźma jestem! no wiedźma jestem! IP: *.tele2.pl 23.11.04, 18:02 weszłam na watek aśka i już wiem! bo najpierw na nasz weszłam i dziwiłam się, że dziewczyny gadają o spotkaniu w 5, a wcześniej nic nie było... normalnie ja dziś rano i wczoraj wieczorem tak sobie projektowałam, że fajnie by było, gdyby ktoś dołączył i gdybyśmy się spotykały w większym gronie forumowiczek! A dziś aśka wątek! Wiedźma jestem! Proszę nie palić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: wiedźma jestem! no wiedźma jestem! IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 18:09 Zdolności telepatyczne i jasnowidzące nie tylko Ty posiadasz. Chętnie Ci przywiozę tę farbę...:) Któraś kiedyś chciała zielonkawy cień Rimmela w tubce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modern_witch a co powiesz o tym? IP: *.tele2.pl 25.11.04, 15:40 zostałam ukarana za kłamstwo! Ponieważ ostatnio przychodzę do domu tylko spać, to powiedziałam mojemu, jak szłam się spotkać z dziewczynami, ze idę na konferencję do CODN, one są często wieczorem. i wczoraj, w pracy, mówi do mnie mój szef - aha, Agnieszka, idź dziś do CODN na 17... Kurde! na tę godzinę byłyśmy umówione! Wykrakałam sobie, no nie? na spotkanie z dziewczynami dotarłam koło 19... mówi się że kłamstwo ma krótkie nogi... oj ma... Jaga, jutro Ci dziewczyny wszystko na gg powiedzą, ja raczej mogę być jutro słabo uchwytna, w każdym razie czekamy na Ciebie w sobotę o 12.30 na dworcu...jakby coś się zmieniło, informujcie mnie kragmel, z Tobą też się Free i kaloo pewnie przez gg skontaktują, ja zaproponowałam, żeby się w arkadii umówić koło 15, co do jakichś znaków rozpoznawczych też się pewnie umówicie - ja się potem jakoś szczegółów dowiem... pozdrawiam, buziaczki. agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: a co powiesz o tym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:01 Heh,no a ja idę dzis po zmywacz do rossmanna...W końcu,przeklęte gaduły!!!;) Nie będę się rozpisywać,bo nie mam za bardzo czasu,więc buziaki dla Free i to całe czekoladowe!!!;))) <cmok,cmok,cmok> ;) 3majta sie ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga hej, laski IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 20:39 Dajcie mi znac, co i jak. Chcialabym, zebysmy sie jakos dokladniej umowily. Na razie wiem tylko ogolnie. Będę tym w południe. Pozdrawiam Was i cieszę się na spotkanie z Wami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: hej, laski IP: *.tele2.pl 26.11.04, 10:36 oki, to na szybko, bo ja dziś jednak do roboty się brać muszę. przyjeżdzasz, odbieramy cię, wieziemy do mnie, bo pewnie jakieś rzeczy będziesz chciała zostawić, zobaczyć gdzie będziesz spała etc., pijemy u mnie kawę i jedziemy do arkadii, w arkadii spotykamy się z kragmel (jeszcze godzina do ustalenia, nie wiem na razie) i szalejemy po sklepach. ja was będę musiała na godzinę w arkadii zostawić, bo muszę jechać do mamy wyprowadzić psa i nakarmić ojca - ona jest w pracy cały dzień, ale to niedaleko, więc szybko wracam, pewnie coś zjemy na mieście, reszta dnia, hmm, to zależy co będziesz chciała robić... jezeli gdzieś idziemy potanczyc wieczorem (Free wynalazła jakiś klub), to pewnie i tak w którymś momencie się rozdzielimy, my wrócimy do mnie przebrać się jakoś i odświeżyć, dziewczyny do siebie i powiedzmy umówimy się koło 20 gdzieś w centrum... natomiast nie wiem, co planujemy na niedzielę, kiedy Ty chcesz wracać, czy powtarzamy rundkę po sklepach, czy np na Starówkę się ruszymy gdzieś... kaloo, ja też cholera nie mam zmywacza!!! Dobrze ze mam tylko odżywkę na paznokciach... wstyd, jak dziś wyglądają moje ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: hej, laski IP: *.icpnet.pl 26.11.04, 10:39 Ten harmonogram mi odpowiada. Z chęcią w niedzielę zobaczę starówkę i jakieś takie miłe miejsca. Planuje tylko jedno spotkanie ze znajomym, ale to będzie krótkie spotkanko. Chcę wracać w niedzielę popołudniu/wieczorem. Czy Wy jesteście już umówione jutro na dworcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: hej, laski IP: *.tele2.pl 26.11.04, 10:49 jeszcze nie, ale się domówimy via komórka ja na dziś spadam z netu do jutra, dziewczyny! wyspać się i wygodne buty założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: hej, laski IP: *.icpnet.pl 26.11.04, 10:56 Okey, w tami razie do jutra. W trakcie podróży napisze Wam o której będę i na którym peronie. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: szczegóły techniczne dla nieinteligentnych pr 23.11.04, 18:11 Gość portalu: agni napisał(a): > rozumiem, że kragmel spotka się z nami w sobotę? czy w środę też? w sobotę. jutro idę do fryzjera, żeby was wyglądem nie straszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni skąd ja to znam? IP: *.tele2.pl 23.11.04, 18:32 przed pierwszym spotkaniem cztery maseczki były... teraz już tylko jedna, a i to nie zawsze... ale na sobotę to chyba znowu poszaleję... cud się stał, mogę już wyjść z pracy... tak wcześnie? we wtorek? czeeeeść, wylatuję w podskokach, żeby przypadkiem się nie okazało, że się przesłyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Ot-chudzanie..;) 24.11.04, 11:39 > kaloo, a co to za odchudzanie? serca nie masz? na zimę? litości... No trza sie po odchudzać...;/ A co! No bo mówie przeca-0,5% tłuszczyku sie ma too much w stosunku do czegos tam i cos tam...;) Ja się nie znam,ale to podobno bardzo mało,a co najśmieśniejsze,to BMI mam jak najbardziej w normie i diet nie powinnam stosowac,bo mi anemia zaraz sie znowu przypałęta...;/ No i wyciągnęłam wszystkie posiadane karnety i postanawiam je wykorzystywać..Nie tylko w odnowie biologicznej już..;) Nieważne.Muszę jeszcze tylko rowerro stacjonerro odkurzyć i przywrócić do stanu użytku,bo jak na razie za wieszak na kurtki co poniektórych służy.:) No,a pomarańczki są baaardzo dobre,tylko pryskają wybornie wszędzie wokół..;/ Cholera ciężka,cały monitor opryskany! Jakby nie mogli wymyślic nie- pryskających! Miłego dnia baby!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Ot-chudzanie..;) 24.11.04, 12:42 kalooo napisała: > Nieważne.Muszę jeszcze tylko rowerro stacjonerro odkurzyć i przywrócić do stanu użytku,bo jak na razie za wieszak na kurtki co poniektórych służy.:) ooo, a myślałam, że tylko ja mam taki wieszak ;P > Miłego dnia baby!;) i nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freewolna Me. IP: *.tele2.pl 26.11.04, 12:58 no tak laski, trza sie umowic. to ja smsy wysle. i info od Jagi mam kiedy przyjezdza. a od czwartku mam nowy katalog avonu, haha, bedzie celebracja :) niech bedzie ze dzis takie imie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Dobra, 26.11.04, 14:28 a teraz do rzeczy-musimy zachaczyć o centrumy bo będzie -20% w GC+są kosmetixy w H&M.Nie ma bata,ja nie daruję!;) Więc pytanie brzmi następująco: CO JEST LEPSZE-COLOURSTAY REVLONA NORMALNY CZY TA WERSJA NATURAL??? Bo zdurniałam...;/ No nie wiem,na wiżażu jest podobnie oceniany,więc nie wiem.Więc jak? ANKIETA!;) Ja narazie stawiam na wersje light'ową,więc jest 1:0. Słucham propozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni 10 proc. w sephorze - pamiętacie? IP: *.tele2.pl 26.11.04, 14:50 jestem, jeszcze na chwilkę się urwałam z czułych objęć pracy. jakby ktoś nie pamiętał, jest taka sprawa, jak do konca listopada zrealizuję kupon sephory, to dostanę 200 pkt gratis, a to oznacza... kolejny kupon na 10 proc. już. Ja na pewno kupię jutro mojej mamie perfumy, jak ktoś chce się dołączyć do zakupów 10 proc. tańszych, to jestem do dyspozycji... buziaczki dla całej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: 10 proc. w sephorze - pamiętacie? 26.11.04, 14:52 tralilaililaj....;) no więc ja dołączam,jak będzie zestaw eclat d'arpege to se może wezmne...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: 10 proc. w sephorze - pamiętacie? 26.11.04, 15:19 kalooo napisała: > tralilaililaj....;) > no więc ja dołączam,jak będzie zestaw eclat d'arpege to se może wezmne...?;) wczoraj w arkadii był :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: 10 proc. w sephorze - pamiętacie? 26.11.04, 15:33 to se wezmne,a co!! Mam na razie 100ml,ale tam w tym zestawie jest nteż balsam z tego co wiem i chyba żel,nieprawdaż???;) Aha-no to jak ankieta??? Kto na co obstawia,SŁUCHAM!!!;) 1:0 NADAL..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga i po weekendzie... IP: *.icpnet.pl 28.11.04, 23:36 Dziękuję Wam za miły weekend. Bardzo dobrze się bawiłam i jestem mile zaskoczona Waszym przyjęciem mnie w stolicy. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: i po weekendzie... 29.11.04, 09:13 ;) No a ja mam nadzieję,że spotkamy się jeszcze w miarę szybko...;) Buziaki i miłego dnia!;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga i po andrzejkach IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 19:47 Właśnie spędzam andrzejki w domu i zastanawiam się, dlaczego Wam wena twórcza opadła... W ramach wieczoru piękności posmarowałam się samoopalaczem i wyglądam trochę jak z murzyńskiego teledysku. Idę coś przekąsić... Całuję Was...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: i po andrzejkach 30.11.04, 22:11 Gość portalu: Jaga napisał(a): > Właśnie spędzam andrzejki w domu i zastanawiam się, dlaczego Wam wena twórcza > opadła... z etnograficznego obowiązku (jestem etnografem z dyplomem): andrzejki wróżbiarskie były wczoraj, w wigilię imienin Andrzeja. uh, glogga popiłam mniam mniam. wiązanka ślubna mi się z wosku ulała vel grzyb atomowy - proszę interpretować jakoś pozytywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: i po andrzejkach 30.11.04, 22:51 o widzisz Kragmel jaka jestem nie zorientowana, ja dzis z kumpelą wróżyłyśmy sobie z Tarota, nie wiedziałam że to wczoraj jest TEN dzień....:( Interpretacja Wosku wiazanka ślubna= masz kogoś= wkrótce slub, nie masz= na najbliższym weselu złapiesz bukiecik i wkrótce ślub grzy atomowy= to mi się niestety żle kojarzy z sytuacją na świecie ale chodzi przecież o Twoje życie więc wkrótce wydarzy się coś co poruszy twój cały dotychczasowy porządek świata PS: mieszkamy gdzieś niedaleko siebie tak podejrzewam po Twoich postach pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: i po andrzejkach 30.11.04, 23:43 paputerek napisała: > o widzisz Kragmel jaka jestem nie zorientowana, ja dzis z kumpelą wróżyłyśmy > sobie z Tarota, nie wiedziałam że to wczoraj jest TEN dzień....:( następna okazja w wigilię. moja ulubiona wróżba to rzucanie kutią o sufit, ale mogę coś przekłamywać ;) podoba mi się interpretacja grzyba :) > PS: mieszkamy gdzieś niedaleko siebie tak podejrzewam po Twoich postach ja się mogę nawet przyznać gdzie mieszkam. btw jutro idę do tej kosmetyczki, więc jak chcesz to ci doniosę jak wyglądam po oczyszczaniu - będzie real time transmisja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: i po andrzejkach 01.12.04, 08:22 Koniecznie donieś jak po kosmetyczce bo moja bużka woła o pomstę do nieba:P I przdałoby się jej małe czyszcznie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Paputerku - real time relacja :) 01.12.04, 12:50 właśnie wróciłam. dwie i pół godziny się wylegiwałam u pani kosmetyczki. nic się nie popsuło, nadal polecam. dokonałam oględzin buźki - mam trochę czerwonych plamek tam, gdzie moja skóra stawiała największy opór. ale ogólnie jest w porządku. tyle różnych masek i innych antyseptycznych cudów na twarz mi nałożono, że się czuję wyjałowiona hihi. gratis dostałam regulację brwi. samo czyszczenie trwa 20 minut, no i trochę boli, ale wiesz, da się znieść. reszta czasu to polegiwanie na fotelu pod kocem z dziwnymi rzeczami na twarzy. przy okazji się dowiedziałam (podsłuchałam hehe), że jak ktoś farbuje włosy palette to potem fryzjerka boi się kłaść blondy matrix, bo może wyjść zielone. i to wina metali ciężkich w palette. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: i po andrzejkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:40 hehe,a ja nie wróżyłam..;( Bom zapomniała,poza tym-no wiesz kragmelku!Aleś mi namieszała!!!;) Teraz to już nawet nie wiem kiedy powinnam była wróżyć...;) W każdym razie nie wiem co mnie spotka.Albo nie spotka.;) 3mta się ciepło babeczki!!;) ps.teraz kiwi rządzi-nie pryska i też bardzo smaczne!;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: i po andrzejkach 01.12.04, 12:42 Gość portalu: kaloo napisał(a): > hehe,a ja nie wróżyłam..;( Bom zapomniała,poza tym-no wiesz kragmelku!Aleś mi > namieszała!!!;) Teraz to już nawet nie wiem kiedy powinnam była wróżyć...;) > W każdym razie nie wiem co mnie spotka.Albo nie spotka.;) no wiedziałam! powinnam była wam tu wątek w poniedziałek założyć, że wszystkie panny w wiankach i bez mają wieczorem polewać. wosk ;P kaloo, chcesz ciastko z wróżbą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: i po andrzejkach 01.12.04, 14:19 > no wiedziałam! powinnam była wam tu wątek w poniedziałek założyć, że wszystkie > panny w wiankach i bez mają wieczorem polewać. wosk ;P No trza było!!!Bo ja nieuswiadomiona...;) > kaloo, chcesz ciastko z wróżbą? :) NO PEWNIE!!!DAWAJ!!!Tylko,żeby wróżba była dobra,ok?Np.będziesz księżniczką perską...Albo jakąkolwiek inną.;) No to dawaj to ciasteczko na-ten-tychmiast szybciutko!!!;D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: i po andrzejkach 01.12.04, 14:22 kalooo napisała: > > kaloo, chcesz ciastko z wróżbą? :) > > NO PEWNIE!!!DAWAJ!!!Tylko,żeby wróżba była dobra,ok?Np.będziesz księżniczką > perską...Albo jakąkolwiek inną.;) > No to dawaj to ciasteczko na-ten-tychmiast szybciutko!!!;D a więc: 1. mogę je zjeść sama i powiedzieć ci co było w środku ;) albo 2. mogę ci je przynieść do Arkadii jutro. w mojej wróżbie było, że się znacznie wzbogacę w najbliższej przyszłości. dooooobra wróżba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: i po andrzejkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:32 hmmm...Wybieram Arkadię!;) No może nawet wam uszczknę okruszek wówczas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: i po andrzejkach 01.12.04, 20:39 Gość portalu: kaloo napisał(a): > hmmm...Wybieram Arkadię!;) No może nawet wam uszczknę okruszek wówczas...;) to są ciastka niskokaloryczne :) z całą pewnością. kaloo, może ja ci powiem jak wyglądam, co? żebyś mnie mogła pod tą arkadią rozpoznać. ciastkiem nie będę wymachiwać, bo ono małe w rozmiarze i nie zauważysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo no więc... 02.12.04, 08:59 jak to z tym wszystkim??Proszę o jakieś konkrety i szczegóły;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Poględzę se. ;) 02.12.04, 09:28 Bo tak myślę sobie,że jeśli na ten przykład nie będę systematyczna jak to mam w zwyczaju zresztą to nici z mojego łot-chudzania.No bo jak to tak może być??? Więc ja sobie myslę,że wyciągne guam i sobie zacznę zapodawać i pochowam wszystkie pachnące balsamiki i nne cudeńka i zacznę sie smarować tylko lirenkiem anty-cell.Kurka wodna,ostatnio mi sie skończył peeling ten właśnie i nie ma żadnej na niego promocji chyba...;/Jakby nie mogli jakiejś zrobić,jasny gwint!Np.dać go za darmo jak sie wypełni ankiete;) A tak w ogóle to myśle sobie nad wyciągnieciem herbaty zielonej i popijaniem jej sukcesywnie,bo mam tu pu-erh ale ona to smakuje jak nie ma co się oszukiwać- jak jakaś szmata,albo co najmniej ziemia z kwaitków...;( Dobra,starczy tego klepania,ide po kiwi.;) 3mta sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel ględź na zdrowie 02.12.04, 09:33 moja systematyczność jest legendarna. znaczy się: tylko w legendach, mitach i podaniach żyje. więc wiem co mówisz :) a co ma ci dać zielona herbata? podobno przed wolnymi rodnikami chroni, ale one nie tuczą ;) do puerha można się przyzwyczaić. ja go piję litrami. jednak żadnych efektów dodatkowych nie zauważono. agni ma zepsuty komp, Free siedzi w szkole. to się musimy chyba same umówić. ueh, ja dziś zrywam boazerię, ale mam fajnie, brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel kaloo! :) 02.12.04, 13:01 słuchaj, będę w Arkadii o 18:30. przy głównym wejściu, w środku, przy takim informacyjnym stojaku z mapą centrum (mniej więcej na linii sephora-empik :) mam wzrostu mniej niż średnia krajowa, włosy ciemne do ramion, kurtkę czarną puchową, czarne spodnie i beżowy sweterek, który ma suwak wszyty na skos. poza tym obuw sportowy beżowy. żadnej torebki. szalik czarny w kratkę szarą. no i musisz mnie rozpoznać ;) wracam do mojej boazerii. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kaloo! :) 02.12.04, 15:26 ojej no,kurcze...;/ Właśnie gadałam z Free i ustawiłysmy się na niedzielę.Kragmelciu-mam nadzieję,że będziesz mogła??Bo ja dziś musze koniecznie do Stoenu pognać,zresztą ustawimy się na gg,OK? Będziem w kontakcie!Buziaki!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kaloo! :) 02.12.04, 15:38 Ah!Bymże ja zapomniała!!Oczywiście paputerek i reszte również miło będzie poznać!;) więc mam nadzieję,że do zobaczenia!!!;) ps.kragmel,nie mam nr.twojej komórki,więc nie mam nawet jak Ci wysłać jakiegoś smsa...;( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: kaloo! :) 02.12.04, 16:11 kalooo napisała: > ojej no,kurcze...;/ Właśnie gadałam z Free i ustawiłysmy się na > niedzielę.Kragmelciu-mam nadzieję,że będziesz mogła??Bo ja dziś musze > koniecznie do Stoenu pognać,zresztą ustawimy się na gg oki :) ciągle jestem w domu, boazeria zdarta. niedzielę mam wolną. złap mnie na gg, mój numer gdzieś tu jest w tym wątku. powodzenia ze Stoenem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo heh!!Noo więc ja widze,że... 03.12.04, 21:54 nie tylko ja pyzieje w piątkowy wieczór,hehe!!Widze,że Jaga na forum i kragmel sie pojawiła...;) No proszę!;)Co tam panie u dworu słychać??;)Bo ja własnie skonsumowawszy paluszki sezamowe i tocząc z moim Z bój o pozostały sezam postanowiłam zaraz iść sie wykąpać;D A w ogóle to chciałam tylko powiedziec,że ja w niedziele raczej nie moge- chyba,że macie ochote iść ze mna na pewne targi kosmetyczne czy jakies tam inne seminaria.Chceta?Od 11-18.Hmmm...? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: heh!!Noo więc ja widze,że... 03.12.04, 22:34 kalooo napisała: > nie tylko ja pyzieje w piątkowy wieczór,hehe!!Widze,że Jaga na forum i kragmel > sie pojawiła...;) ja tu siedzę pół dnia, ale mam na forum innym nowe wciągające obowiązki, więc dziś uroda po macoszemu ;) > No proszę!;)Co tam panie u dworu słychać??;)Bo ja własnie skonsumowawszy > paluszki sezamowe i tocząc z moim Z bój o pozostały sezam postanowiłam zaraz > iść sie wykąpać;D melduję posłusznie, że właśnie upiekłam własnoręczną chałkę i próbuję sobie przemówić do rozsądku i jej całej nie zjeść na raz. ha! > A w ogóle to chciałam tylko powiedziec,że ja w niedziele raczej nie moge- a buuu ja tu widzę, że nas pech prześladuje. jak się w końcu spotkamy to w arkadii zapanuje epidemia ospy, albo zawali się galeria mokotów. ja wróżka wam to mówię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: heh!!Noo więc ja widze,że... 03.12.04, 22:41 ja tu siedzę pół dnia, ale mam na forum innym nowe wciągające obowiązki, więc dziś uroda po macoszemu ;) łomatko?Na jakim forum,jakie łobowiązki he???;) > melduję posłusznie, że właśnie upiekłam własnoręczną chałkę i próbuję sobie > przemówić do rozsądku i jej całej nie zjeść na raz. ha! no własnie,ja też do rozsądku przemawiam i prosze niniejszym o uszczknięcie kawalątka..;) > a buuu ja tu widzę, że nas pech prześladuje. jak się w końcu spotkamy to w > arkadii zapanuje epidemia ospy, albo zawali się galeria mokotów. ja wróżka wam > to mówię ;) no nie no,mysle,że sie w końcu jakos spotkamy;) Poza tym ja wam powiadam-możeta isć ze mną.Tam widze,że będą jakieś wyklady o urodzie,pielęgnacji,paznokciach i takie tam pierdoły;) A co mi wróżka kragmel przepowie dzisiaj??;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel chałka z masłem :) 03.12.04, 22:49 kalooo napisała: > łomatko?Na jakim forum,jakie łobowiązki he???;) pilnuję galerii :) tutaj :) > no własnie,ja też do rozsądku przemawiam i prosze niniejszym o uszczknięcie > kawalątka..;) ah, ja lubię piec. raz na miesiąc mi się chce jeść pieczywo i wtedy sobie zagniatam i do pieca, korzystając z inspiracji forum o chlebie. dostaniesz ładnie zrumienioną kromeczkę z masłem. > A co mi wróżka kragmel przepowie dzisiaj??;) brunet wieczorową porą ;P na tv4 spotkasz anorektyczną blondynkę robiącą z siebie idiotkę (tzn ally mcbeal leci). Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo No no no!kragmel-słodowy wymiata!!!;) 03.12.04, 22:57 ja ci powiem,że ty dziecko masz talent w rencach;) Jestem na tak!;) > dostaniesz ładnie zrumienioną kromeczkę z masłem. Sienkujem balco!;D > brunet wieczorową porą ;P Toć masz racje jaśniepanno!;) > na tv4 spotkasz anorektyczną blondynkę robiącą z siebie idiotkę (tzn ally > mcbeal leci No leci.A ja teraz reklamy mam.Ale czekaj czekaj,a oglądałaś nieustraszonych?Bo ja tylko kawałeczek.Ale wiem kto wygrał... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: No no no!kragmel-słodowy wymiata!!!;) 03.12.04, 23:09 kalooo napisała: > ja ci powiem,że ty dziecko masz talent w rencach;) Jestem na tak!;) dzięki dzięki :) ja tak naprawdę mam dwie lewe ręce. ale czasami coś mi się udaje. > > brunet wieczorową porą ;P > Toć masz racje jaśniepanno!;) mówiłam, że wróżka! > No leci.A ja teraz reklamy mam.Ale czekaj czekaj,a oglądałaś nieustraszonych? Bo > ja tylko kawałeczek.Ale wiem kto wygrał... nou nou piekłam chałkę rzucając okiem na szteffena mjullera (czy jak tam to sie mowi po niemiecku). Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: No no no!kragmel-słodowy wymiata!!!;) 03.12.04, 23:17 No prosze.A ja wogóle nie ogłądałam Fear Fatory i tylko dziś i okazało sie,że to finał i w ten sposób wiem kto wygrał.;)Heh. A teraz idę sie kąpać;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni wena a zdechły komp... IP: *.tele2.pl 01.12.04, 14:59 cześć, dziewczyny, ja tylko na chwilkę. padł mi komp w pracy, cos się przepaliło, teraz jestem bez przydziału i siadam przy akurat wolnych, więc ich blokować nie mogę za bardzo, same konkrety, gg - nie mam nawet co marzyć! jak mi tylko zreanimują, będę w wiekszym kontakcie... ech, a tyle wam przez te ostatnie dwa dni chciałam powiedzieć, bo i o pudrze creme puff (nie wiem, która mi go kiedys doradziła, ale kocham ją za to) i znalazłam perfumy, które łączą w sobie nuty angela i le feu d'issey i po spotkaniu refleksji trochę było i o koncercie Kleyffa w poniedziałek, gdzie energia taka latała, że można ją było kroić nożem i do kieszeni na później chować... i jeszcze dużo, dużo, dużo... rozumiem, ze jutro aktualne? i w więcej osób? jakby co, ja jutro też tylko pod moją jedyną szarą komórką, i to pewnie jedyny kontakt ze mną będzie... buziaczki, papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga dzisiaj pierwszy grudnia IP: *.icpnet.pl 01.12.04, 18:15 Dzisiaj pierwszy grudnia. Za czasów mojego dzieciństwa była to już głęboka zima, marzyło się o gwiazdorku. Obecnie niezbyt mnie bawią te całe przygotowania. Jakby ktoś odarł to wszystko z tej całego uroku... Niech ten grudzień będzie dla nas miesiącem radosnym i magicznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek kosmetyczka 01.12.04, 14:13 Dzięki Kragmel za relację z wizyty, chyba się skuszę bo już nie mogę na siebie patrzeć. Te wszechobecne czarne punkty! Ale wiesz moja skóra jest b. wrażliwa i zawsze po mechanicznym oczyszczaniu wyglądam żle, b. żle. Zastanawiałam się nawet nad peelingiem kawitacyjnym. Ale czy rzeczywiście to coś da. W najnowszym Avanti jest pozytywny opis tego zabiegu. (salon Marta pl.inwalidów ???) dziewczyny pomóżcie bo już nic nie wiem:( Kragmel podaj mi proszę dokładne namiary, zebym nie trafiła gdzieś indziej przypadkiem; pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: kosmetyczka 01.12.04, 14:20 paputerek napisała: > Ale wiesz moja skóra jest b. wrażliwa i zawsze po mechanicznym oczyszczaniu > wyglądam żle, b. żle. nom, ja to z tych pancernych raczej ;) ta pani kosmetyczka Beata dobiera rodzaj zabiegu do cery. zauważam na własnym przykładzie: w sierpniu miałam trochę inaczej przeprowadzone czyszczenie - teraz mam nieco wysuszoną cerę i zastosowała inne maseczki. > Kragmel podaj mi proszę dokładne namiary, zebym nie trafiła gdzieś indziej > przypadkiem; proszę :) telefon 425 16 83, Salon Urody Beata. nasze piękne centrum handlu zapewne kojarzysz. to jest na parterze, tam gdzie kiosk Irenka, bank PKO, sklep mięsno-monopolowy i spożywczy. dokładnie między kioskiem i bankiem. w środku mają także fryzjera, manicure i solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: kosmetyczka 01.12.04, 15:02 ok, dzięki wszystko kojarzę. Ale pewnie zorientuję się w nastepnym tygodniu; bo dziś muszę wyjechać. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day spotkanie 01.12.04, 19:08 ja jestem, tylko teraz np. nie moge pisac. ja sie z wami jutro skontaktuje, caly dzien na uczelni jestem. tutaj nawet nie odpisujcie bo nie przeczytam. czyli umawiamy sie pod arkadią? i kto jeszcze bedzie? czyzby znow 4 Non Blondes :) ? ale podejrzewam ze zajecia koncze w ogole na 18, i to na mokotowie:/. to ja nie wiem kiedy tam trafie :/. ale piateczek wolny, bez szkoly :) pozdrawiam was wszystkie i trzymac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free no ja myslalam IP: *.tele2.pl 04.12.04, 21:13 ze tu wszystko jest ustawione na jutrzejsze spotkanie, to my sie spotkamy mimo wylamania sie kaloo, podacie mi miejsce i godzine to sie stawie. a tu co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free hardcore IP: *.tele2.pl 04.12.04, 21:19 to widze ze tylko ja sie nie opieprzalam w piatek i jak wyszlam o 18 to wrocilam o 5 rano. och, jak ja to lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: hardcore 04.12.04, 21:38 Gość portalu: Free napisał(a): > to widze ze tylko ja sie nie opieprzalam w piatek i jak wyszlam o 18 to > wrocilam o 5 rano. och, jak ja to lubie. widzisz, a ja tu siedzę w domu i chałki piekę, bo nie mam kim wyjść z domu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: UPRZEJMIE PROSZE... 04.12.04, 21:49 jestem na razie u rodzicieli moge gadac,wleźcieże jaśnie panny!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: UPRZEJMIE PROSZE... 04.12.04, 22:10 ja jestem, tylko mnie nie widać. patrzę sobie na Miss World hehe. będę w depresję popadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: UPRZEJMIE PROSZE... 04.12.04, 22:53 hmm znakomita większość tych missek to jakaś taka niewydarzona. co nie znaczy, że nie przeszczepiłabym sobie głowy na ich wysokie i wypracowane ciała z miłą chęcią. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: UPRZEJMIE PROSZE... 04.12.04, 23:29 napisałam na gg co i jak.Idzieta???Bo ja juz nie mam gg,jestem u siebie..;/ jakby co to dajcie mi jakos znać na koma. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ja tam nie wiem 04.12.04, 23:42 no co za shit jakis z tym gg!Kolejny raz!!! Free,a ty dostałas coś co wam pisałam???Dałam linka do tego badziewia,zaraz tu go wkleje,bo gdzieś na polkach o tym pisano.Zaraz znajdę,chwila... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo link 04.12.04, 23:45 polki.pl/wiadomosc.html?wid=6250798&kat=1685 to to.Dajcie znać co i jak,ja niestety musze na tym być,ale nie ide na początek,możemy się ustawić o 12 pod Victorią lub Sofitelem jak kto woli;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: link 04.12.04, 23:51 kalooo napisała: > to to.Dajcie znać co i jak,ja niestety musze na tym być,ale nie ide na > początek,możemy się ustawić o 12 pod Victorią lub Sofitelem jak kto woli;) wiesz Kalooś, ja w sumie nie mam co jutro robić ;) mogę wystąpić jako szczególnie trudny przypadek dla manikiurzystek. o 12 przed hotelem, opis mój masz niżej, wyglądaj mnie :) nastawiam budzik hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: link 04.12.04, 23:52 aaa, oprócz wyglądania, rzucaj się na szyję, albo coś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: link 05.12.04, 00:06 hehe,OK!;) To może dla znaku rozpoznawczego jakas tepsowa róża albo tictacowe tic-taki w ręce..?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: link 05.12.04, 00:07 hmm hmm tiktaków możesz nie dostrzec (i je zjem po drodze). co by tu sobie przyczepić... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: link 05.12.04, 00:05 OK,no supa!;)No to sie widzim....!;) Freezjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Dzie żeś ty???Co jest?Daj znać!Bo cie zaraz zbombarduje smsami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga zakupy... IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 00:08 A ja właśnie niedawno wróciłam z zakupów. Nabyłam czarną bluzeczkę w New Yorkerze, czarne podkolanówki w Calzedonia, parę gazet, książkę, zestaw kąpielowy i 3 zasłony w ikea i dużo dobrego jedzonka. Ufff... Zazdroszę Wam jutrzego dnia. Całuję w pyszczki... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Jagusia!!!;) 05.12.04, 00:15 o jak fajniutko!!!;) A ja sie musze pochwalic,że byłam dziś w sephorze i jestem bogatsza o Lucidity EL i kosmetyczke Diora ze szminka jasno liliową i zielnokawo-khaki cień do powiek w kremie;) Uhhh..;D I jeszcze takie tam błyszczyk IsaDory,róż Bourjois i tusz MF. A jagus-jutro Ci wysle maila,bo dzis juz nie dam rady...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Jagusia!!!;) IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 00:36 Okey. Czekam jutro na mejla. Pa,pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia nie mam natchnienia ale moge ponarzekac IP: *.tele2.pl 05.12.04, 21:46 Freezja - to tez b. ladne :), ha. mowie: wzielysmy takie katalogi mary kay i wcale to do mnie nie przemawia. powiedzialabym ze bardziej robia wode z mozgu i wmawiaja bardziej od innych firm ze musisz miec ich szminke to bedziesz wtedy super. Za drogie to to też, ale to oczywiste. a poza tym jak mowie ze Ja Wezme Wizytowke I Ewentualnie Zadzwonie to znaczy ze nie nalezy Brac Ode Mnie Mojego Kontaktu bo sie obrazimy i nie odbierzemy w przyszlosci telefonow od nieznanych numerow :P a, do Kragmela ew. bede miala sprawe o samotnosci, ale to kiedy indziej i bardziej prywatnie. Me. bo co ja tu bede tak przed wszystkimi sie wywnetrzać o jakichs niepozytywnych sprawach. aha, Kragmel, czy ty dzwonilas kiedys do mnie na komorke? bo jak odebralam smsa na spotkaniu z Jagą to bylo tez nieodebrane polaczenie i zapisalam ten numer jako twoj... ;) ta, a za chwile sie okaze ze to numer jakiegos pana w lakierkach :/ aha, prosze mnie na jutro pocieszyc ze Znów na uczelnie musze iść. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nie mam natchnienia ale moge ponarzekac 05.12.04, 22:15 Gość portalu: Freesia napisał(a): > Freezja - to tez b. ladne :), ha. ano, i ładnie pachnie ;) > mowie: wzielysmy takie katalogi mary kay i wcale to do mnie nie przemawia. do mojego nie zajrzałam. na razie zgłębiałam Alessandro i zapałałam namiętnością do hiper super i z przytupem rękawic. > a poza tym jak mowie ze Ja Wezme Wizytowke I Ewentualnie Zadzwonie to znaczy ze > nie nalezy Brac Ode Mnie Mojego Kontaktu bo sie obrazimy i nie odbierzemy w > przyszlosci telefonow od nieznanych numerow :P hiehie ja mam w stacjonarnym rozpoznawanie numeru dzwoniącego. i jak mi się z niczym nie kojarzy (albo kojarzy mi się bardzo konkretnie i nieprzyjemnie) to nie odbieram. taka jestem okropna. > a, do Kragmela ew. bede miala sprawe o samotnosci, ale to kiedy indziej i > bardziej prywatnie. Me. bo co ja tu bede tak przed wszystkimi sie wywnetrzać o > jakichs niepozytywnych sprawach. 3mam za słowo. > ta, a za chwile sie okaze ze > to numer jakiegos pana w lakierkach :/ tak, to numer pana w lakierkach. różowych. ;P ja ci tylko wysłałam mesa. bo ja nie cierpię dzwonić :) ale ci wyślę mój numer. zaraz. > aha, prosze mnie na jutro pocieszyc ze Znów na uczelnie musze iść. no co ty? do szkoły nie chcesz? przejdź się do informerów na elektronikę i sobie wypatrz jakiegoś ładnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek rozwarzania wieczorno-niedzielne 05.12.04, 22:30 witam, niestety nie było mnie w weekend w wawce i przegapiłam spotkanie Na policzku wyskoczył mi mega syf, którego swoim nieporadnym wyciskaniem doprowadziłam do opłakanego stanu. Czy kiedyś moje marzenie o idealnej cerze się ziści? czas pomysleć o wizycie u kosmetyczki... moje gg7123278 :) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: rozwarzania wieczorno-niedzielne 05.12.04, 23:02 <="http://swps.edu.com.pl">kuku</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel mikołajki :-) 06.12.04, 11:31 no co tam wam mikołaj pod poduszkę wcisnął? albo do buta? mój jak zwykle zapomniał, że się wyprowadziłam i na pewno podrzucił prezent do moich rodziców ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: mikołajki :-) IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 11:38 Ja dostałam dzisiaj od mojego faceta nową ,,Galę" z czarnym topem...:) I jestem bardzo zadowolona...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: mikołajki :-) 06.12.04, 12:02 <składam samokrytykę> jestem przebrzydłym oszukańcem. wczoraj dostałam mikołajkowy prezent - szal nabyty na ulicach paryża. wyglądam w nim niezwykle szlachetnie, że nie powiem - nobliwie ;) btw Freezzzjo, obejrzałam wczoraj do poduszki MaryKay - uśpiło mnie hehe, nic mnie nie zachwyciło, a ceny zdegustowały. ten sposób przekonywania jaki prezentują (z nami będziesz lepszym człowiekiem, wypiękniejesz, sukces osiągniesz i życie odmienisz) jest charakterystyczny dla takich organizacji: Amway prowadzi podobną politykę. oglądaliśmy na zajęciach film o Amwayu, którego nie mogła pokazać telewizja, bo im sąd zabronił - sekciarskie pranie mózgu normalnie brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: mikołajki :-) 06.12.04, 14:04 hehe,ale fajnie!!!Właśnie dostałam od szefowej piekna małą torebkę czarną;))) Hehe,a mój domowy mikołaj jak na razie zapomniał,eh...;/ chlip,chlip!;( A tak poza tym pto ja chciałam rzec,że ja MaryKey nie dostałam,agni czy ty cos wiesz na ten temat???Bo sie mie wydaje,że my jako 2ga partia nie dotapiłysmy otrzymania takowego...;/ E tam,nieważne. Aha-pod koniec dawali prezenty wszystkim-fluidy,tusze do rzęs,cienie do powiek itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: mikołajki :-) 06.12.04, 14:19 kalooo napisała: > hehe,ale fajnie!!!Właśnie dostałam od szefowej piekna małą torebkę czarną;))) e jak ci dobrze :) a ja byłam pod tym adresem, co mi mikołaj zostawił prezenty i dostałam całą górę słodyczy plus szczotkę do zębow :D > A tak poza tym pto ja chciałam rzec,że ja MaryKey nie dostałam,agni czy ty my dostałyśmy przeterminowane, edycję letnią. mój wylądował w makulaturze, ale jak bardzo chcesz to mogę wygrzebać ;) > Aha-pod koniec dawali prezenty wszystkim-fluidy,tusze do rzęs,cienie do powiek specjalnie to mówisz, żebyśmy się teraz frustrowały, że chciałyśmy wewnętrznie cynamon i kofeinę wprowadzać. niedobra kaloo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: mikołajki :-) 06.12.04, 14:26 > my dostałyśmy przeterminowane, edycję letnią. mój wylądował w makulaturze, ale > jak bardzo chcesz to mogę wygrzebać ;) mmm...no nie wiem.Łap gładszych nie mam,ust tyż,firma do mnie nie trafia..Nie chyba nie chcę...;) > specjalnie to mówisz, żebyśmy się teraz frustrowały, że chciałyśmy wewnętrznie > cynamon i kofeinę wprowadzać. niedobra kaloo ;P No ba!!;) A teraz jeszcze dodam,że markowe wszystko...;p Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel ah rozmarzyłam się... 06.12.04, 16:06 tak a propos tego wewnętrznego stosowania kofeiny i cynamonu, napadło mnie marzenie - gdyby tak biotherm zamiast kremu z czekoladą do wsmarowywania, wyprodukował czekoladkę do zjadania o takich samych efektach... abdo-choc zjadasz i znika ci tłuszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freezja Me. IP: *.tele2.pl 06.12.04, 17:18 1. co to Amway? tez komsetyki? 2. tez nie cierpie gadac przez telefon. i niezbyt lubie gg. uznaje maile i smsy :). a tak pomyslalam z tym sygnalem ze chcialas oszczedzic i smsa z netu a do tego sygnal dalas zebym miala telefon. i stad to wszystko. 3. kaloo, przyznac sie jakie dokladnie kosmetyki!! ze JA ich nie widzialam jeszcze? :P 4. co do propozycji zebym sie pokazala nieadekwatnej osobie nago... no cóż, teraz taka Freewolna już nie bede .... 5. uznajemy ze moj nowy quasi-ciemnofioletowy lakier ktory jest ledwo ciemnoróżowy ma kolor Freezji - i wszystko gra, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel jak robi pingwin? 06.12.04, 17:36 Gość portalu: Freezja napisał(a): > 1. co to Amway? tez komsetyki? między innymi, poza tym różne "najlepsze na świecie" środki do czyszczenia, witaminy itp (chociaż akurat w ich ofercie jest jedyne żelazo, które mogła brać moja chora kuzynka, więc respecta :) > 2. tez nie cierpie gadac przez telefon. i niezbyt lubie gg. uznaje maile i > smsy :). a tak pomyslalam z tym sygnalem ze chcialas oszczedzic i smsa z netu a do tego sygnal dalas zebym miala telefon. i stad to wszystko. no to już masz mój numer i możesz mi słać smsy ;) poza tym odpowiadam na mejle wysłane na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Kra kra IP: *.tele2.pl 06.12.04, 18:27 pisalas ze wyslalas mi numer tel. przez gg, oczywiscie zadnej wiadomosci nie mam, wniosek: moze powinnysmy sie wszystkie na tlena przenieść? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Kra kra 06.12.04, 18:35 <kra kra> ja mam jeszcze yahoo messengera na użytek moich przyjaciółek wyjechanych zagranicę. YM działa w porządku. tam też jestem jako kragmel :) <kra kra> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeze 500% normy IP: *.tele2.pl 06.12.04, 18:45 tzn. pingwiny nie robią kra kra. kruki robią. a owca tak dla odmiany kracze bo krukiem też już zostanie. ale co robi pingwin to może foka bardziej bedzie obeznana bo bliżej siebie żyją ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel hoho 500, to jeszcze 2000 i wątek zamkną 06.12.04, 18:53 bo jakieś takie zrobili ograniczenie, że do 2500 postów być może. tak mi się po głowie kołacze. kra kra robi też gawron, więc może to takie ogólne zawołanie dla zmarźniętych ptaków. w tej chwili pingwiny robią: grrrrrrrrrrr, bo czekam na mojego ucznia i mam ochotę mu coś urwać. się umawiamy na 16, dzwoni 16:30 i pyta, czy 19 aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: hoho 500, to jeszcze 2000 i wątek zamkną 07.12.04, 09:22 > bo jakieś takie zrobili ograniczenie, że do 2500 postów być może. tak mi się po > > głowie kołacze. hmm..Naprawdę?No to trza watek puścić wolno...;) A ja chciałam powiedzieć,że domowy mikołaj mi przyniósł piękny...zestaw Lirene.Antycellulitowy,heh..Fajnie,nie...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni postraszę trochę... IP: *.tele2.pl 07.12.04, 19:08 do nóżek się ścielę waćpannom, czyli inaczej - cześć laski! siedzę dziś do tej pory w pracy, a trudno, stwierdziłam, nie mój komp, ale sobie przynajmniej co napiszę, to moje... uff, jaka jestem zmęczona... zombie normalnie... kaloo, czy mam rozumieć, że ty wróciłaś na targi i załapałaś się na prezenty? czy po prostu dajesz nam do zrozumienia, co cię przez nas (a i nas ) ominęło? ale stwierdzam, ze wewnętrzne zastosowanie kofeiny i cynamonu jest wprawdzie szalenie oryginalne i niespotykane ;-D ale miłe. w moim przypadku był to jeszcze miód...a jak wiemy, to świetny kosmetyk... pani z MK dzwoniła do mnie następnego dnia i choć obiecywałam sobie być dla niej tak samo miła jak zwykle bywam dla kanarów w autobusie, to jakoś mnie samodyscyplina zawiodła, zły dzień miałam... wiec mimo że te usta mnie faktycznie piekły, na ustach to coś uczulało nieziemsko... to w końcu jej darowałam. podziękowałam po prostu za jej hmm... usługi (ale jak będzie się naprzykrzać, to jeszcze się z moja "lepszą" stroną zapozna)... kragmel - niestety nie wiem jak robią pingwiny. do wiadomości pewnego owcokruka, ja foka bałtycka jestem. skąd mam znać pingwiny, co?? a właśnie, nie widzę tego wątku o fokach, musze poszukać... ufff... jaga, nawet nie miałam jak się do ciebie odezwać. bardzo fajnie mi sie z tobą gadało wieczorem i rano. musimy to powtórzyć! a w ogóle jest tam która o tej porze? może jeszcze z raz dziś wejdę... buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni buuu...nikto nie je doma! IP: *.tele2.pl 07.12.04, 19:30 a biedne zwierzątko w pracy siedzi i tak je już bolą plecy... a w pracy to ja jestem od masowania wszystkich, ale żeby tak mnie ktoś raz... no co, nie ma tam nikogo? no tak, wszyscy o mnie zapomnieli, nikt mnie nie kocha! buuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: buuu...nikto nie je doma! 07.12.04, 19:34 cześć Agni, nie płacz nie płacz ja jestem w domu i na forumie. jutro się udaję rozmawiać w sprawie pracy i się strasznie denerwuję buuu. i oczywiście nie wiem w co mam się ubrać buuu. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: buuu...nikto nie je doma! 07.12.04, 19:36 no qrcze jakimś cudem wcięło mi posta ja tu sobie siedzę, nic nie robię i proszę nie płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni ojojojojoj IP: *.tele2.pl 07.12.04, 19:49 no to ja już marudzić przestaję. o której mam jutro kciuki trzymać? z góry mówię, że od 17 to będzie nierealne, bo będę miała pisania sporo. co do ubrania, zalezy oczywiście gdzie szukasz, ale ja wypraktykowałam, że musi to być coś, w czym się dobrze czujesz, bo inaczej będziesz siedzieć sztywno, poruszać się jak skrępowana i przyszły pracodawca i tak się zorientuje, żeś się odstawiła specjalnie "na rozmowę", a normalnie nosisz się inaczej - a to nie o to przecież chodzi. i trochę pozytywnych projekcji przed snem proszę sobie zapodać... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ojojojojoj 07.12.04, 19:52 dziękuję za dobre słowo dobra kobieto. kciuki o 10. to nic wielkiego, ale strasznie by mi pomogło gdyby się udało :) ubranie z szafy wyciągnięte, buty też (qrcze dawno obcasów na nogach nie miałam, ale nie będzie widać ;) zdam relację jak wrócę. brrr brrrr. a co ty jeszcze w pracy robisz tak w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: ojojojojoj IP: *.tele2.pl 07.12.04, 20:05 czekam aż skończymy na dziś... niestety. pisałam kiedyś, że wtorki mamy ciężkie... o 10 to mogę trzymać kciuki, jutro nie zamierzam przesadnie wcześnie do pracy przychodzić, zwłaszcza że tez do wieczora będziemy siedzieć, od 17 najgorzej będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grapefreet Me, a jednak jestem IP: *.tele2.pl 07.12.04, 21:07 mowie: przepraszam, z glowy mi wypadlo ze tyś foka bałtycka mowie: ta kolezanka z tą Fruzią mnie rozwaliła.. :// Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Me, a jednak jestem 07.12.04, 21:40 Kragmel, jak masz jakies pytania odnosnie rozmowy kwalifikacyjnej to myslę, że mogę pomóc (mam z tego specjalizację) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Me, a jednak jestem 07.12.04, 21:55 Gość portalu: Grapefreet napisał(a): > mowie: ta kolezanka z tą Fruzią mnie rozwaliła.. :// hehe ta fruzia to zabójcza była. czas zmienić nicka, Freewolny Grapefreecie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrapeFreet I've changed my name IP: *.tele2.pl 07.12.04, 22:13 ej, przeciez zmienilam. wczoraj mi to przyszlo do glowy przy okazji jedzenia moich ulubionych winogronek :) ja co prawda sprawdzalam ostatnio tekst "Fruzie wolą optymistów" Łony, ale sie do tego nie przyznawalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni co się stało?!?! IP: *.tele2.pl 08.12.04, 12:23 o co chodzi? dlaczego wszystkie wasze posty "nie istnieją lub zostały skasowane"? czy tylko ja mam dziś omamy z przepracowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni o, juz są! nie dam się zamknąć w tworkach! IP: *.tele2.pl 08.12.04, 12:30 nic już biedne skołatane zwierzątko nie rozumie - przed chwilą, na co nie klikał, to "nie istniało"... czy to jakiś spisek? ktoś postanowił przyspieszyć zniknięcie wątku poprzez doprowadzenie piszących na nim do obłędu?? ja rozumiem, że po 12 godzinach w pracy człowiek może mieć omamy... ale aż takie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga ....................................... IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 23:40 Agni, za rzadko wpadasz na forum. Coraz więcej tu nowych osób, a Ciebie brak:( Też mam dużo pracy, ale z radością myślę o świętach i wypoczynku. No i o sylwestrze. Życzę Ci dużo słoneczka wewnętrznego... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo navrement...tristesse...mélancolie......;( 08.12.04, 10:17 witajcie. Ja mam od wczoraj małego doła,bo się dowiedziałam,że nie żyje mój instruktor prawa jazdy,z którym zaczynałam w ogóle gdzie co jest w samochodzie...;( Jest mi bardzo z tego powodu dziwnie i smutno;( Komu sie pochwalę jak zdam...? buuuuuuu... W dodatku nawet nie powiedział mi na co i jak poważnie jest chory.;/ .............................................................................. Z kosmetykami nie wiem jakie to były,bo słyszałam tylko,że dobre i dawali wszystkim,bo był pod koniec już mało osób.Nieważne... 3majcie sie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: navrement...tristesse...mélancolie......;( IP: *.tele2.pl 08.12.04, 12:45 trzymaj się, kaloo, mocno... ech, to tak jest w życiu, niestety. ja też ciągle kogoś tracę, bardziej lub mniej znanego, czasem bliskiego... właśnie jechałam do pracy i uświadamiałam sobie, że co roku przed świetami jest koncert w teatrze małym orkiestry pod wezwaniem świętego Mikołaja - ale w tym roku nie mam ochoty iść... nie mogę... rok temu na koncercie powiedziałam o jednej z ich wokalistek Ani, że się porusza na scenie jak zjawa... miała taką uduchowioną urodę...dwa dni później nie żyła - wypadek... i nie wiem, czy mam siłę iśc na koncert z nowa wokalistką... ryczeć będę pewnie... choć tam przecież skład się często zmienia... ale nie w TAkI sposób... trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: navrement...tristesse...mélancolie......;( 08.12.04, 13:02 merci beaucoup pour secours...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Jaguś, jestem codziennie IP: *.tele2.pl 08.12.04, 12:38 ale tylko was czytam, wczoraj jednak nie wytrzymałam. pisałam ci w smsie, że z nie swojego kompa wolę nie pisać na forum... zaraz zresztą znikam i na dwa dni znowu mnie nie będzie, piątek i czwartek wzięłam wolne, muszą odpocząć i psychicznie (wczoraj siedziałam w pracy ponad 12 godzin) i coś znowu z kregosłupem zrobić, bo zaczął boleć, obawiam się, że sesja z rehabilitantką znów mnie czeka, a poza tym mam zamiar przynajmniej jeden dzień leżeć i czytać... a słoneczko zastępuje mi na razie nowa płyta Jacka Kleyffa... całkiem udany substytut... całuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Jaguś, jestem codziennie IP: *.icpnet.pl 08.12.04, 15:15 Odpoczywaj, poleniuchuj, zrób sobie jakąś przyjemność. Miłej sjesty... Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek rozmowa kwalifikacyjna 07.12.04, 21:42 Kragmel, jak masz jakieś pytania to myslę, że mogę pomóc (mam specjalizację z rekrutacji i selekcji kadr) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: rozmowa kwalifikacyjna 07.12.04, 21:52 paputerek napisała: > Kragmel, jak masz jakieś pytania to myslę, że mogę pomóc (mam specjalizację z > rekrutacji i selekcji kadr) > pzdr:) hej paputerku, nic mi do głowy nie przychodzi. eh zobaczymy jak będzie. proszę o mnie ciepło myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrapeFreet to ja tez pomysle IP: *.tele2.pl 07.12.04, 21:56 jutro o 10, powiadasz.. ja bede miec wtedy kolosa z info :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: to ja tez pomysle 07.12.04, 22:04 ok, Kragmel to trzymaj się dzielnie i mam nadzieję, ze to nie będzie wywiad kwalifikacyjny stresowy (czyli różne dziwne rzeczy) tylko normalna rozmowa kwalifikacyjna:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrapeFreet ej, kurna IP: *.tele2.pl 07.12.04, 22:15 dlaczego tu na liscie wszystkich tytułów jestem tylko " et " a przy 'pokaz wszystkie' juz normalnie GrapeFreetem ? :/ czy to nie ładne swoją drogą? alem wymyśliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrapeFreet mają szczescie, poprawili sie IP: *.tele2.pl 07.12.04, 22:52 bo przecież jak E.T. jeszcze nie wygladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa_23 Re: rozmowa kwalifikacyjna IP: 217.153.187.* 08.12.04, 12:37 Kragmel, jak poszło na rozmowie???? Pochwal sie jak bylo. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrapeFreet antycell. IP: *.tele2.pl 07.12.04, 22:02 kliknelyscie w ten baner ziaji? trudne pytania sa, ale moze bedziecie wiedzialy kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,61006.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni no i jak tam? Fruzia? (i Karmelek?) IP: *.tele2.pl 08.12.04, 12:57 jak kolos i jak rozmowa? znikam zaraz tradycyjnie będę dostępna dla smsów, jakbyście chciały się np w czwartek spotkać, to ja bardzo chętnie pozdrawiam bardzo zmęczone coś z płetwami Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: no i jak tam? Fruzia? (i Karmelek?) 08.12.04, 13:00 elo ziomalce. ja w czwartek nie moge bo ide na basen kontynuowac ot-chudnię-Cie.;) zdołowana kaloo z <jabłko> i <pomarańczka> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freek Me. IP: *.tele2.pl 08.12.04, 13:20 haha, mam 3,5 a myslalam ze w ogole nie zalicze bo cos pozno sie dowiedzialam ze nalezy zrobic ponad polowe a nie 25%... ;) a tymczasem powinnam obliczać wyznaczniki macierzy a nie siedziec przy kompie.. kaloo, trzymaj sie nam. jak zaliczysz to instruktor bedzie o tym wiedzial gdzieś tam gdzie jest :* ej, czy szystkie takie zmeczone zyciem? tylko ja palam energią z powodu weekendu zblizajacego sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel moi się zgłasza 08.12.04, 14:11 a wiecie, że miło było :) godzinę rozmowa trwała, różnych tematów dotyczyła, ale nikt mnie nie pytał kiedy była unia brzeska itp. ;) no nic, teraz muszę poczekać aż się rekrutacja zakończy i zadzwonią, gdzieś pod koniec przyszłego tygodnia. brrr ja chyba schudnę ze 3kg do tego czasu i wszystkie spodnie ze mnie spadną :( aha, jakby paputerek mi powiedziała, co się sensownego odpowiada na pytanie: "gdzie się pani widzi za 5 lat", to ja bym była wdzięczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: moi się zgłasza 08.12.04, 14:14 no to kragmelowi gratulujemy pomyslnie przebrnietej rozmowy i zyczymy nie znikania jeszcze z takiego powodu;) A ja się paputerka pytam-no to jak sie na rozmowie kwaliikacyjnej nalezy zachowywac? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: moi się zgłasza 08.12.04, 14:18 kalooo napisała: > no to kragmelowi gratulujemy pomyslnie przebrnietej rozmowy i zyczymy nie > znikania jeszcze z takiego powodu;) kragmel dziękuję i nigdzie się nie wybiera do znikania. btw w czwartek piekę tort i świętujemy mojego taty 50tkę, więc też nie mogę. > A ja się paputerka pytam-no to jak sie na rozmowie kwaliikacyjnej nalezy > zachowywac? właśnie, popieram, też chcę wiedzieć, choć się pewnie nie dam rady zastosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni no to fok sobie poleży... IP: *.tele2.pl 08.12.04, 14:22 i odpocznie przez te dwa dni... owcokrukowi gratuluję zaliczenia, pingwinowi przebytej rozmowy, macham płetwą i znikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa_23 rozmowa kwalifikacyjna IP: 217.153.187.* 08.12.04, 14:37 To 3mam kciuki!!! Na pytanie: gdzie za 5lat, zła odpowiedż to na pewno "na pani/pana miejscu" ;))) Nie ma na to 1 odp, tylko wykrętna i rozwijajacą, zawierająca świetlaną(byle nie za bardzo) wizję swojego rozwoju osobistego, i oczywiście rozwoju jaki własna osoba zapewni po przyjeciu na stanowisko. Nie wczytałam sie dogłębnie i nie wiem jakie to stanowisko??? czemu mieli by pytac o daty historyczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: rozmowa kwalifikacyjna 08.12.04, 14:47 Gość portalu: aniaa_23 napisał(a): > Nie ma na to 1 odp, tylko wykrętna i rozwijajacą, zawierająca świetlaną(byle > nie za bardzo) wizję swojego rozwoju osobistego, i oczywiście rozwoju jaki > własna osoba zapewni po przyjeciu na stanowisko. oks, to znaczy, że mam niezłą intuicję ;) > Nie wczytałam sie dogłębnie i nie wiem jakie to stanowisko??? czemu mieli by > pytac o daty historyczne?? nie powiedziałam jakie ;) powiem jak się uda, a tak to wiecie... daty historyczne są z wątku na forum Praca o najgłupszych pytaniach podczas rozmów kwalifikacyjnych. pytają nie tylko o daty ;) polecam lekturę, można się przerazić. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: moi się zgłasza 08.12.04, 14:41 kragmel napisała: > ale nikt mnie nie pytał kiedy była unia brzeska itp. ;) ...bo wiedzieli,że jak spytają-to im wkleisz linka w html,więc sami sobie poszukali kiedy ta unia była ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: moi się zgłasza 08.12.04, 14:47 kalooo napisała: > kragmel napisała: > > > ale nikt mnie nie pytał kiedy była unia brzeska itp. ;) > > > ...bo wiedzieli,że jak spytają-to im wkleisz linka w html,więc sami sobie > poszukali kiedy ta unia była ;D hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek gdzie się pani widzi za 5 lat? 08.12.04, 15:27 to znaczy zaleznie od kontekstu a) jak szybko zamierza pani uciec z naszej firmy b) czy jest pani ambitna czy zamierza sie pani rozwijac u nas w firmie c) czy wystarczy pani to stanowisko na najbliższe 5 lat czy tak naprawdę chciałaby pani pracować na wyższym stanowisku i ma nadzieje na awans zazwyczaj ścieżka kariery ułożona jest tak że awanse sa co 2,5-3 lata więc to pytanie było nieco podchwytliwe, ale nie wiem jak to firma więc wszystko opiera się na hipotezach. Jak zachowywać się na rozmowie kwalifikacyjnej? oh długo by mozna gadać naprawdę długo, o co wam dziewczynki konkretnie chodzi, Najważniejsze jest to na jakie stanowisko startujecie, wtedy przygotowuje się profil odnośnie konkretnie tego stanowiska i tak właśnie należy się zachowywać, jjakie sa wymagania na danym stanowisku. pytajcie pytajcie a napewno odpowiem pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 09.12.04, 16:46 cześć sąsiadko ;) tort zrobiłam. qrcze, nie wierzę własnym oczom hehe. zrobię mu zdjęcie i będę się chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 09.12.04, 16:50 witam szanowną sąsiadkę! wyrazy uznania! ja tort zrobiłam raz w życiu i więcej nie będę tego doświadczenia powtarzać. Tak, ze gratuluję! I jak odezwali się ci od pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 09.12.04, 16:56 paputerek napisała: > wyrazy uznania! ja tort zrobiłam raz w życiu i więcej nie będę tego > doświadczenia powtarzać. Tak, ze gratuluję! ha! mój jeszcze nie spróbowany w smaku. zobaczymy co mi wyszło ;) > I jak odezwali się ci od pracy? nou nou mają się odezwać w przyszłym tygodniu ale mój szpieg mówi, że na razie wygrywam w konkursie. sza sza. nie zapeszajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 09.12.04, 17:04 > mają się odezwać w przyszłym tygodniu > ale mój szpieg mówi, że na razie wygrywam w konkursie. sza sza. nie zapeszajmy. To nie zapeszamy, więcej ani mru mru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free but focused :) IP: *.tele2.pl 09.12.04, 22:27 > To nie zapeszamy, więcej ani mru mru:) czyli też ani Me, me, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free but focused :( IP: *.tele2.pl 10.12.04, 16:00 a chociaz tak troszke? ja musze krakać jakem kruk. no dobra, moge komu innemu, nie musze wam, nie zaslugujecie na takie traktowanie :) (to komplement, chociaz pokrętny;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free but focused bylam w blue city IP: *.tele2.pl 10.12.04, 15:54 raport smsowy o arbuzowym plynie do kapieli juz był :) no i jeszcze ogladalam sobie mydelka glicerynowe, te na wage. wącham wszystkie arbuzo-melono-ogórowopodobne i cytruskowe oczywiscie. a pani na mnie patrzy krytycznym okiem, przynosi mi mydelko do cery tlustej i stwierdza ze to cos w sam raz dla mnie ...kocham wyczucie. znalazlam w sam raz zpach dla mnie:)) w marionnaud, nazywa sie Girl, czyli cos w sam raz dla 18-letniego wyrzutu sumienia :). mam obiecany zapach na urodziny od mamy :). juz myslalam ze niczego nie znajde. ta Neonatura z YR jednak nie dla mnie. ojej, przepraszam, nie spytalam sie was czy moze jakies zamowienia w YR :( dezodorant limonkowy kupilam sobie z tej serii co w/w arbuzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free but focused swoją drogą IP: *.tele2.pl 10.12.04, 16:07 dlaczego wszystkie ładne zapachy są glownie plynów do kapieli jak ja ich nie uzywam? np. piekny znalazlam AA Body, Balsam do kąpieli mleczno-migdałowy, mniam. prezent dla mamy juz mam, balsam wodospad z sorayi, bo zapach sie zorientowalam ze ladny i pomadke chyba AA, z filtrem, odmładzająca, coś tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo więc ja się pytam... 13.12.04, 14:09 dlaczego to tylko w blue city jest???czy ja mam brac dzien wolnego,żeby zakqpić arbuza w płynie?Bo w galerii Młokosów ni ma!;/ Więc ja powiadam-w tym tygodniu czeka mnie wypad do BC,ewentualne zamówienia przyjmuję do środy;) A Free dziękujemy za zwiady;D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel piątek w nocy 10.12.04, 22:58 a ja w domu, jem landrynki i kombinuję jak pomalować przedpokój. ale ale czy nie wiecie może skąd wziąć męski kapelusz typu panama lub sombrero? może być do kupienia, byle nie za zbyt wiele. albo do pożyczenia. potrzebny jest na jeden wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia jak sie ma zboczenie na punkcie nazw.. IP: *.tele2.pl 12.12.04, 17:35 dezodorant rozany kupiony z agni mi sie konczy, potrzebuje nastepny. i wiecie co znalazlam? chyba lady speed stick, jeden zapach Orchard Blossom :)) a drugi - Wild Freesia, też -->:)). na ktory sie zdecydować? na Dziką (Freewolną) Freezję? :)) bo Blossom nawet ładniejszy.. a jakbym kupowala te szminke miss sporty twinkle shine to przynajmniej klopotu z kolorem bym nie miala - ten o nazwie Dancing Queen to coś w sam raz dla tańczących owiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni tu mielonka z foki IP: *.tele2.pl 13.12.04, 10:39 albo coś równie mało apetycznego... się wzięło wolne żeby odpocząć i się nie odpoczęło ani ani tyci! i jeszcze zebym cos sensownego w tym czasie zrobiła, np okna umyła... tak jakos te dni przeleciały bez sensu i męcząco. uff! a wiesz Fruzia, że wczoraj pod leklerkiem koło mnie były żywe owieczki? nie pisałam, bo jakąś taka chandrę wczoraj miałam, że mi się odzywac do nikogo nie chciało, a poza tym na szczęśliwe nie wyglądały... była promocja PAPIERU TOALETOWEGO który się nazywał Lambi i jak się kupiło sześciopak to się breloczek z owieczką dostawało... ale nie mogłam kupić, bo pytałam, z czystej celulozy był, a nie z makulatury, bielony pewnie chlorem - chłop by mnie z takim zakupem za drzwi wystawił! a dać owieczki na piękne oczy nie chcieli! owieczki żywe były cztery - dwie białe, jedna czarnuszka i jedna szara, białe wystrzyżone. leżały sobie na sianku, ruszały pyszczkami i miały wszystko w nosie i to chyba jedyne sensowne podejście z ich strony było do całej sprawy... zaczyna mi się chcieć iść do manikiurzystki... tak bym sobie strzeliła jakieś fajne pazurki... już na tych targach mnie wzięło... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel tu wrak człowieka ;) 13.12.04, 11:29 buuuu mam odciski buuuu bolą mnie plecy maluję przedpokój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo ehhhhhh.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:18 no więc:cudem przywrócona do życia jakoś jeszcze egzystuję...;/ Otóż w piatek przeżyłam najgorszy na świecie atak migreny-uuuggghhh...;( Pierwszy raz w życie zwalniałam się z powodu bólu głowy do domu,nawet nie wiedziałam że głowa może tak boleć...Więc chciałam Jagusi podziękować-<cmok,cmok>;) A tak poza tym to nic mi sie nie chce,właśnie sie skaleczyłam w palec i tak dziko mi sie pisze z plastrem,wiec kończe...;P ps.nawet mi sie logować nie chce...;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia do naszej koleżanki od francuskiego IP: *.tele2.pl 13.12.04, 13:26 jakby cie przestal bolec paluszek i bys cos mogla napisac to ja poprosze - generalnie czy we fhancuskim nie ma jakichs ladnych słów z "free", to moze nowe wcielenie bym miala. wiec poprosze cale slowo, co ono znaczy i jak sie czyta :P. juz cie glowka nie boli? mialam sie zapytac i mnie wylecialo. kurcze, wszystkie jakies chore? wiecie ze znow mnie szyjka boli? tancze sobie do piatej rano w klubie i Nic nie czuje, a potem przy przewalaniu sie z boku na bok po obudzeniu, prawie na spiaco krzywde se robie, znow glowe wykrecilam i tak samo mnie boli :///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: do naszej koleżanki od francuskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:40 eee,to ten no,ten tego...To do mię?;) Na razie mi do mojego skołatanego łebka przychodzi freezer-czyli zamrażarka albo zamrażalnik jak wolisz..;) Ale to tak angielszczyzną zajeżdża,może spróbuj fredonner-sie znaczy podśpiewywacz;) Ewentualnie freineur-czytaj hamowacz;) Bo z takich podwójnych <ee> to tylko ta zamrażarka mi pasi;/ Ale może teraz przerzucisz sie na libre- i bedziesz mogła być koLIBREm,LIBREtto,LIBREcistką itd,itp.;) No jak mie sie cos przypomni to dam Ci ze swej łaski znać jaśniepanno..;) Ide zjeść pomańczarkę.;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S^afona Me. IP: *.tele2.pl 13.12.04, 13:30 OWIOŚ!!!!! dziękuje za dobre wiesci. przyjemnie mi sie przeczytalo. na piekne oczy nie chcieli dac agni.. a kaloo dali kredke na piekne oczy :(. ale widzialam owiusie - w czwartek urwalam sie z nudnych wykladow i poszlam sobie na zajecia do kolezanki na uksw, a tam mają szopke jak pisalam :))). ale nie chcialy dac sie pomacać owieczki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni widocznie kaloo ma piękniejsze oczy IP: *.tele2.pl 13.12.04, 16:14 co ja na to poradzę? zazdroscić nie bedę, bo to nieszlachetne... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: widocznie kaloo ma piękniejsze oczy 14.12.04, 09:42 no więc ja powiadam,że piękne me oczęta nic nie dały tej beznadziejnej kredce,która jest bardzo beznadziejna w kwestii aplikacji...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel btw chcecie prezent adwentowy? :-) 13.12.04, 13:39 przeczytajcie sobie czy chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: btw chcecie prezent adwentowy? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:43 ja kce! ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: zaraz 13.12.04, 15:13 ee kragmel..Bo ja mało kapetna jestem,ja nie umiem tego obsługiwać,jak dam Ci płytke to wypalisz mi ją z tymi kawałkami na święta??;) PPPLLLLLIIIIZZZZZZZZZZ!!!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blossom AAAAAA!!! IP: *.tele2.pl 13.12.04, 19:12 to to coś od czego mezczyzni wydaja sie bardziej oczytani, niech se nie mysla ze kiedykolwiek im to kupie. ahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: AAAAAA!!! 14.12.04, 09:41 no bo proszę ja ciebie,tam jest dużo różnej maści dajet;)!!! I opisów ćwiczeń i jak ktoś mało jest kapetny-jak ja na ten przykład- to zmądrzeć może czytając treść tam zawartą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo tralilalitralaaalllaaaaaaaaaaaa...;) 14.12.04, 09:43 Wigilę mam całkowicie wolną,hehe...!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A tak w ogóle to... 14.12.04, 09:44 chciałam sie paputerka zapytać: jak się na rozmowie kwalifikacyjnej zapytać o zarobki i jak odpowiedzieć jak ONI zapytują?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: A NO WŁAŚNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:07 kalooo napisała: > Kragmelu karmelowy,jak tam z tą pracą,he?? nom jeszcze nie wiadomo. paznokci nie obgryzłam z nerwów, to już coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: zaraz 13.12.04, 17:50 kalooo napisała: > ee kragmel..Bo ja mało kapetna jestem,ja nie umiem tego obsługiwać,jak dam Ci > płytke to wypalisz mi ją z tymi kawałkami na święta??;) > PPPLLLLLIIIIZZZZZZZZZZ!!!;D no możemy taki deal ubić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: <deal> 14.12.04, 11:11 songi wyselekcjonowane. teraz pytanie dnia: chcesz to w mp3, żeby słuchać z kompa (tudzież trendy mp3plejera), czy też wolisz wersję do zwykłego odtwarzacza? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: <deal> 14.12.04, 11:17 więc ja powiadam,iż bym w mp3 wolała,z tej prostej przyczyny,iż moja lanso- wieża taki format odtwarza,a jak kupię sobie tredi mp3player to dopiero sie będę mogła z tym lansować,że hohoho...;) Więc pytanie brzmi-kiedy mam dostarczyć płytkę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: <deal> 14.12.04, 11:28 kalooo napisała: > Więc pytanie brzmi-kiedy mam dostarczyć płytkę?;) zrobimy tak, że ja ci to wypalę nawet dziś, a płytkę mi oddasz przy okazji :) wybór mp3 popieram. więcej się zmieści i nie będę musiała z bólem serca wyrzucać niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: <deal> 14.12.04, 11:39 kalooo napisała: > OK ;) > mersi bukup ;D jor uelkam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel a wiecie co 14.12.04, 11:12 ten żel termoaktywny Bielendy to chyba działa faktycznie wychudzająco! szok mnie ogarnął. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: a wiecie co 14.12.04, 11:19 a wiesz,że Lirene od mikołaja tez działa..;) Ale to chyba tez te pomańczarki aplikowane od wewnątrz...;) W każdym razie spodnie ie poluźniają,powoli...Ale liczy się...;D ps.Łomatko,kragmel!Ty naprawdę chcesz zniknąć,że jeszcze sobie żele wyszczuplające aplikujesz...?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: a wiecie co 14.12.04, 11:29 kalooo napisała: > ps.Łomatko,kragmel!Ty naprawdę chcesz zniknąć,że jeszcze sobie żele > wyszczuplające aplikujesz...?!?!?! well well ja mam w ukrytych, tajnych i dobrze zamaskowanych miejscach takie różne, co by mogły łaskawie zniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: a wiecie co 14.12.04, 11:38 > ja mam w ukrytych, tajnych i dobrze zamaskowanych miejscach takie różne, co by > mogły łaskawie zniknąć eee tam...Bym powiedziała,ze ten,no..dodajesz pieprzu,ale nie powiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga ? IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 12:20 Po jakim czasie zauważyłaś objawy? Ostatnio oglądałam ten żel i mi się bardzo spodobał...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Jagusia,Jagunia,Jagunieńka!!!;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:24 heeellllooooo........!!!;D no kope lat!!!;) Nie za bardzo moge siedzieć na gg,ale fajnie,że w końcu się wpisałaś!;) Ja chciałam ci koniecznie powiedzieć,że te cienie o których nam mówiłaś,a my nie kumałyśmy,te sypkie z pędzelkiem z Rossmanna-znalazłam w Warszawce i zakupiłam 2 kolory!!I są bardzo fajne...;D Dzięki za podpowiedź!;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Jagusia,Jagunia,Jagunieńka!!!;) IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 12:37 Hej, hej Kaloo, dwóch rzeczy z Avonu niestety nie będzie (brak w magazynie tudzież produkcja zakończona). Wejdz kiedys na gg celem ustalenia szczegółów dotyczących wysyłki. Piję kawę zagryzając mieszanką studencką i pozdrawiam Was wszystkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni a też nerkowce najpierw wyjadasz? IP: *.tele2.pl 14.12.04, 18:58 czesć Jaguś. Ja jeszcze w pracy siedzę (wtorek), ile kaw było to juz nie liczę, ale co do mieszanki studenckiej, to nie wiem czy też tak masz, bo u mnie nikt nie ma szans się do niej dorwać przede mną... wyżeram nerkowce, potem duże rodzynki i dopiero udostępniam dla ogółu (czyli panów dwóch, z czego jeden z czarną sierścią i ogonem nie jest raczej zainteresowany)... na avon jestem OBRAZONA - nie dość że wyleciał poranny blask, to jeszcze multi boosta wywalają, a ten nowy krem na dzień chyba mnie bedzie uczulał, bo się maznęłam po nadgarstku i zaszczypało, potem poczerwieniało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni oj, starzejemy się moje panie IP: *.tele2.pl 14.12.04, 19:11 600 prawie postów to nie bagatelka... proponuje wątkowi jakiś lifting zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga łakocie... IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 22:44 Najpier wyjadam: albo orzechy laskowe albo włoskie albo nerkowce. Uwielbiam mieszanki studenckie, zwłaszcza do kawy. A także mieszanki owocowe w kawałkach. Lubię też nasiona do łuskania: słonecznik, dynia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ? 14.12.04, 12:33 Gość portalu: Jaga napisał(a): > Po jakim czasie zauważyłaś objawy? Ostatnio oglądałam ten żel i mi się bardzo > spodobał...:) hmm tak z miesiąc go mam. dokładnych pomiarów nie robiłam, bo mi na początku centymetr krawiecki wcięło. więc ocena działania jest na oko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo łooohohohohohoooo....!!! 14.12.04, 12:38 jeszcze 10 i będzie 600!!!hehe..;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia bo jak sie ma obsesje.. IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:09 zaszalalam i poszlam przedwczoraj wziac kapiel w wannie. i patrze sobie jaki jest plyn do kapieli. i jest ten avon FREEESIA!! (skitrany kiedys, a teraz juz wycofajny, oczywiscie). wiec sie najpierw bardzo wyszczerzylam do niego a potem z radosci Przytuliłam Butelkę..:/ :)) aha, donosze ze te nowe cienie metaliczne w kredce avon sie nie walkuja :) (wyniesieny tester), ale kolorek nie za intensywny mają. i sie swieca perlowo troche. 18-Letni wyrzut sumienia pozdrawia wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni czekaj, to ty ze sklepu avonu też wyniosłaś??? IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:26 myślałam, że to żart był... TO BYŁ ZART, PRAWDA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia .. IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:36 oj bo ta kredka lamliwa jest i mi sie zlamala na chusteczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni oj Fruzia Fruzia... IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:44 a ta nowa szminka pewnie jest "gryźliwa" i ci sie odgryzła... no jak tam było? przyznaj się, póki w pracy siedzę i jeszcze nie padłam i mogę pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni to był głupi żart... IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:52 ...zmęczonej foki. siedzi fok od rana w pracy, za 10 minut będzie 12 godzin, to bzdury plecie. wiem że NIE GRYZIESZ TESTEROW (tylko robisz z nimi co innego;P) a jaki kolor masz tej kredki co się złamała? zastanawiam się nad zielenią, ale to chyba w drugim rzucie, na razie prezenty dla rodzinek 2 odwalę z avonu, a dla siebie co najwyżej baze rozświetlającą wezmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free bardzo głupi :) IP: *.tele2.pl 14.12.04, 21:13 ja wszedzie widze tylko jeden ulubiony kolor, chyba sie lilac nazywa? ten jasny fioletowy. ale te cienie w tubce od Jagi sa bardzo fajne. nie zbieraja sie i fajnie rozswietlaja. Me, Me, Meeee!!! 18-letni wyrzut sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia ma sie swoje sposoby IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:53 a my, cech zlodziejski (zlodziei zapalniczek), innym nie wyznajemy naszych sposobow :) a jedna szminka z color trend, berry shine, rzeczywisie mi sie podobala :) ty mnie nie wkurzaj tą fruzią :P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia Me. IP: *.tele2.pl 14.12.04, 20:55 a ty jeszcze siedzisz. a juz sie nie boisz pisac, nawet po zakonczeniu pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni pfrrrhrrr IP: *.tele2.pl 14.12.04, 21:03 to jest taki dzień i taka godzina, że i tak do roboty dużo nie mam, więc praca na tym nie cierpi, zobacz że ja teraz głównie we wtorki bliżej wieczora się odzywam... a siedzieć musze, dopóki się nie skończy wszystko na dziś, więc już na wtorek daję sobie dyspensę... ale pewnie już się na dziś pożegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: pfrrrhrrr 14.12.04, 21:33 cześć dziewczynki, miło was poczytać po 12 godzinnym dniu na pełnych obrotach, prysznic i idę spać bo tylko o tym marzę papa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: pfrrrhrrr 15.12.04, 10:46 ej no paputerek,no co z moim zapytaniem,he??;) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: pfrrrhrrr 15.12.04, 20:38 oh pisałam żeby zapytać konkretniej, a pytań nie było więc nie odpisywałam, jak sie w sobie zbiorę to walnę jakiś megapost, który was zadowoli. dziś podobnie jestem zkonana, to szkolenie mnie wykańcza....... uf:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo PAPUTEREK!!! 16.12.04, 14:12 Ja zadałam pytanie i nadal czekam na odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Free(style)owco! 14.12.04, 23:29 handmade owca poza tym w H&M są skarpety z owcą a w kappahlu owce przytulanki tak, tak. byłam dziś na zakupach. musiałam kupić prezenty dla takich, co nie bardzo ich znam i lubię, a przede wszystkim mamy całkiem różne gusta. proszę Pań, droga przez mękę to była, bo wszędzie widziałam coś, co ja bym chciała mieć. albo kudłate owce ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo pomysł! 15.12.04, 10:49 dziewczyny,właśnie wpadłam na pomysł,że założę nam nowe forum.;) Tylko będzieta musiały się zalogować...Więc agni-wiesz o co biega..;) Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: pomysł! 15.12.04, 12:07 ja myślę, że to całkiem udany pomysł. i agni wreszcie sobie konto założy, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: pomysł! 15.12.04, 12:45 no to jak ma się nazywać?? Czekam na propzycje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: pomysł! 15.12.04, 13:28 kalooo napisała: > no to jak ma się nazywać?? Czekam na propzycje...;) hehe właśnie miałam cię zapytać jak zamierzasz je nazwać, adminko ;P ja siedzę w oparach farby i rozpuszczalnika, więc nie należy brać serio moich porad Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: pomysł! 15.12.04, 13:31 e tam,każda będzie adminem...;) No to dawajcie propozycje,może <babskie gadanie> albo <freekjagniowe kaloosze karmelowe> ;) He,no więc słucham??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freezing Sheep cmok cmok cmok!!! :* :* :* IP: *.tele2.pl 15.12.04, 13:52 owioś :))) ale ja nie wiem czy mnie takie ladne wyjda jak tam, zreszta jak to sie robi? nie lubie czytac jakichs skomplikowanych rzeczy po angielsku. a poniewaz kragmelek ma nam wieksze do tego zdolnosci to juz wiesz jaki prezent chce pod (na?) choinke :) a w kapahlu bylam wczoraj!! tylko stwierdzilam ze tam nic nigdy dla mnie nie ma a te materialy to mi sie kojarza z takimi co panie 50-letnie w nich chodza wiec czym predzej wyszlam. i owiec nie zmacalam :/. ale jeszcze wroce :). Me. aha, a jakies owcze skarpety dostane na swieta lub urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: cmok cmok cmok!!! :* :* :* 15.12.04, 13:55 Gość portalu: Freezing Sheep napisał(a): > nie lubie czytac jakichs skomplikowanych rzeczy po angielsku. a poniewaz > kragmelek ma nam wieksze do tego zdolnosci to juz wiesz jaki prezent chce pod > (na?) choinke :) dobra dobra zobaczymy czy mi wyjdzie ;) > a te materialy to mi sie kojarza z takimi co panie 50-letnie w nich chodza wiec > czym predzej wyszlam. hehe a ja sobie tam kupuję piżamy z działu dziecięcego hehe > i owiec nie zmacalam :/. ale jeszcze wroce :). Me. w tym co ja byłam to owce leżały przy kasie razem z żabami i kaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me. mnustwo owiec IP: *.tele2.pl 15.12.04, 14:03 > hehe a ja sobie tam kupuję piżamy z działu dziecięcego hehe a w cubusie byly poprzednio piżamy z napisem Sheep Dreams i odpowiednim obrazkiem. po 100zł :/ > w tym co ja byłam to owce leżały przy kasie razem z żabami i kaczkami kaczorki też sie pomaca. moze jakiś fok/krolik/pingwin sie nawet znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ej sierściuchu... 15.12.04, 14:06 co do tego arbuza w supafarmie to nie ma w Arkadii...;/ Cza sie wybrac jednak do Blue City więc ja sie zapytuję-kiedy i kto się może tam ze mną wybrać?? Poza tym kiedy się widzimy??Bo święta ida i takie tam,więc trza by może jakies prezenty powybierać,he? Dawac mi tu propozycje nazwy forum i opinie,bo inaczej zawinę focha!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ej sierściuchu... 15.12.04, 14:16 kalooo napisała: > co do tego arbuza w supafarmie to nie ma w Arkadii...;/ Cza sie wybrac jednak > do Blue City więc ja sie zapytuję-kiedy i kto się może tam ze mną wybrać?? to się może wybierzemy na kawę do Blue City? w sobotę np. uh tylko nie tam, gdzie mi ten sufit zleciał na łeb bardzo proszę ;) > Dawac mi tu propozycje nazwy forum i opinie,bo inaczej zawinę focha!! no to może Kalooosze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ej sierściuchu... 15.12.04, 14:28 a może byc niedziela?Bo ja w sobote musze byc na wpia w bibliotece jakieś artykuły znajdować i xerowac,a potem jade z mamą do fryca.Więc może o 14 w sandej?He? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ej sierściuchu... 15.12.04, 15:27 w sandej nie mogę, bo mi się goście zaprosili. chyba, że mi się uda przesunąć gości. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ej sierściuchu... 16.12.04, 18:28 kalooo napisała: > Więc może o 14 w > sandej?He? no devojki, a jakby tak o 12? dacie radę? to ja bym z wami kawkę wypiła, a potem gości przyjęła o 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia . IP: *.tele2.pl 15.12.04, 19:16 jesli juz to nie kaloooszki a kalooszki bo kaloo nie lubi tych oooo ;) po drugie jak sie trza logowac to mnie to nie urzadza bo najlepsza dla mnie zabawa codziennie sie innym imieniem podpisac. ja bym byla free w niedziele, wiec kragmel, przestawiac gości. no chyba ze w sobote ale teraz to ja nie mysle i spac ide. boze, jakam ja zmeczona i niewyspana, a takie zajete dni mnie teraz czekają. ale jest dobrze. Me. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: . 16.12.04, 13:35 Gość portalu: Freesia napisał(a): > jesli juz to nie kaloooszki a kalooszki bo kaloo nie lubi tych oooo ;) No baaaa...;) > po drugie jak sie trza logowac to mnie to nie urzadza bo najlepsza dla mnie > zabawa codziennie sie innym imieniem podpisac. poznasz ma łaske i pozwole ci codziennie z innego konta pisać..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me. Re re kum kum: Free(style)owco! IP: *.tele2.pl 16.12.04, 19:38 Freestyleowca (Freestyleowiec;)?) tez ladnie, dziekuje, zapamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freezing Freesia No bo jak Naprawde ma sie to skrzywienie... IP: *.tele2.pl 15.12.04, 19:00 donosze: w rossmanie w GC jest duzo naszych ulubionych kredek miss sporty, i zielona i fioletowa, i biala tez. i jeszcze odkrylam czarną. ale co najwazniejsze - nie jakąś tam zwykłą Czarną tylko o nazwie Black Raven. jakbym sie normalnie nie powstrzymala bo mam b. dobrą max factora to bym wyniosla. no i poza tym naprawde potrzebowalam dezodorantu i tak stoje i sie wacham miedzy tym Orchard Blossom a Wild Freesią. i stoje i stoje i sie sama do siebie ciesze jakie ja mam problemy :). w sumie z notabene Dziką chęcią bym zastosowala taktyke kaloo i wyniesła oba, ale co jesli by byl niezbyt dobry? dzis jednak mialam nastrój na Freesię :). bo przeciez sie uwalniam i dzis mialam takie free i wolne myśli :) Me! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: No bo jak Naprawde ma sie to skrzywienie... 16.12.04, 13:40 Gość portalu: Freezing Freesia napisał(a): > donosze: w rossmanie w GC jest duzo naszych ulubionych kredek miss sporty, i > zielona i fioletowa, i biala tez. i jeszcze odkrylam czarną. ale co > najwazniejsze - nie jakąś tam zwykłą Czarną tylko o nazwie Black Raven. jakbym > sie normalnie nie powstrzymala bo mam b. dobrą max factora to bym wyniosla. Idziemy tam.Ale tu widzę,że z błędem piszemy...;/ > w sumie z notabene Dziką chęcią bym > zastosowala taktyke kaloo i wyniesła oba, hehe,no a tu już ładnie piszemy...;D A tak,ja myślę ze moja taktyka w tym przypadku przyniEsłaby skutek..;))) huehueh...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia To ja 15.12.04, 19:39 Czesc, pozwolilam sobie tu zajrzec, bo tu bardzo zywo bywa. Moge sobie czasem z wami pogadac? Akurat sie troche nudze, podoradzalam komu trzeba, mieszkanko mam ciche i potrzebuje czasem poczytac jakies glosy (no bo slyszec nie moge). Jak ta rozmowa kwalifikacyjna, kragmelu? Odezwali sie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: To ja 15.12.04, 19:44 kampysia napisała: > Jak ta rozmowa kwalifikacyjna, kragmelu? Odezwali sie juz? jakby się odezwali to bym tak kompulsywnie nie sprzątała buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: To ja 15.12.04, 19:50 Ojej, jeszcze masz cale dwa dni...to duzo... A mnie sie nie chce sprzatac, choc mieszkanie mi az placze z brudu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga czesc Kampysiu IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 21:04 Hej, widziałam że udzielasz rad, więc udziel i mi... Mam ostatnio problemy z włosami i cerą. Byłam u dermatologa, zapisała mi antybiotyk (musiałam odstawić ze względu na efekty uboczne), jem witaminy, wcieram wcierkę, ale efektów brak...:( Miałam robiony trichogram (badanie włosów) i wykazało, że mam za dużo włosów telogenowych. Pani doktor podejrzewa łojotok, stąd wypadanie i wypryski. Co tu robić? Myję włosy szamponem Ketozen firmy Ziaja, ale niewiele pomaga. Na cerę pomaga mi krem silnie antytrądzikowy Erisa. Sądzę, że przyczyną może być stres, ale nie mogę całkowicie wyeliminować stresogennych sytuacji. Doradź, co myślisz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: czesc Kampysiu 15.12.04, 21:21 Jagusiu (a moze wolisz: Jagienko?) Na poczatek cie spytam: co to znaczy "wcieram wcierke"? Polecam ci linki: www.atw-usa.us/atw_new_polish_artykuly_pielegnacja_wlosow.htm kafeteria.pl/drukuj.php?id_obiekt=74&typ=2 A jesli jestes zestresowana, musisz nauczyc sie jakichs skutecznych metod relaksacyjnych. Zainteresuj sie joga, nauczy cie gleboko oddychac, a to juz odstresowuje - tlen docierajac latwiej do mozgu wplywa na produkcje hormonow szczescia - endorfin. A dlaczego sie stresujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: czesc Kampysiu IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 22:02 Wcierka to mikstura zrobiona w aptece zapisana przez dermatolog. W składzie są chyba same witaminy. Przyczyn stresu jest wiele. Ostatni rok obfitował u mnie w wiele zmian, przeszłam duży kryzys w związku itd. Chodziłam kiedys na jogę, znam różne techniki relaksacyjne. Chciałabym jakiegoś prostego przepisu na moja dolegliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo witamy kampysie... 16.12.04, 14:11 ale na jagienkę NIE POZWALAMY!Bo to nasza Jagusia kochana jest,ale nie jagienka;) Jagunia,Jagódka ,Jagusia etc-proszę jakie pole manewru,nie?;) No chyba,że Jagusia zgodzi się na jagienke...Ale ja sie nie zgadzam.Bo <nie zniesę..> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: witamy kampysie... 16.12.04, 14:16 Ja tez bym sie nie zgodzila (Jagienka to ta od Krzyzakow, blee...), ale myslalam, ze moze Jagusia tak lubi... Dobrze ze wiecej osob sie nie zgadza :) No i jak ten przedpokoj? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: witamy kampysie... 16.12.04, 14:35 kampysia napisała: > Ja tez bym sie nie zgodzila (Jagienka to ta od Krzyzakow, blee...) I właśnie dlatego sie nie zgadzam,bo Krzyżaków nie znoszę..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Spotkanie 15.12.04, 20:19 Sluchajcie (tzn. czytajcie): przyjezdzam na swieta do Warszawy, bede od 23 do 28. Czy ktoras z was mialaby ochote moze spotkac sie ze mna? Bo ja bym dosc chetnie was poznala... Nie mam przyjaciol(ek) w Polsce, poza moja siostra i powiekszylabym moja "baze danych". Czekam na odzew! Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Spotkanie 15.12.04, 20:36 kampysiu bardzo chetnie bym się z Tobą spotkała (jeśli oczywiście i Ty miałabys ochotę:) ale akurat na święta wyjeżdżam, ale może już 27 wrócę i może w końcu poznałabym szanowne forumowiczki! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Spotkanie 15.12.04, 20:45 paputerek napisała: > i może w końcu > poznałabym szanowne forumowiczki! bo ty paputerek to taka wredna baba jesteś i się migasz od spotkań ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Spotkanie 15.12.04, 21:05 no wiesz... ja wredna baba? ;) prosze o oficjalne zaproszenie a będę na pewno punktualnie!!! ale tego 28 to naprawdę dobry termin, bo ostatnio mam tyle zajęć że doba mi nie wystarcza, nie mówiąc już o pielęgnacji moje go ciałka:( Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Spotkanie 15.12.04, 20:47 Oj, tak bym chciala, zebysmy sie mogly wszystkie (hmm...nie wiem, ile was jest, tak palnelam bezwiednie) spotkac, 28. np. Wyjezdzam 29, wiec dzien wczesniej, jakbyscie mialy ochote, spotkalybysmy sie gdzies i pogadaly o urodzie, modzie i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Spotkanie 15.12.04, 20:46 jak przyjedziesz to powiedz, że jesteś i się umówić możemy. ja się nigdzie nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Entuzjazm 15.12.04, 21:49 Ej, czemu tu jest tak niemrawo? Dlaczego sie w ogole nie odzywacie? Zmeczone? Ja wlasnie sobie slucham starych przebojow z lat 50-tych, az chce mi sie tanczyc! Ale nie wiem, czy dalabym rade, bo zjadlam z 1/4 sloika Nutelli i troche mnie przeslodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Entuzjazm 15.12.04, 21:53 kampysia napisała: > Ej, czemu tu jest tak niemrawo? Dlaczego sie w ogole nie odzywacie? Zmeczone? 1. nie wszystkie mają net w domu 2. niektórzy sprzątają 3. albo śpią itd itp to nie czat Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Entuzjazm 16.12.04, 14:08 ŁOMATKO,KRAGMEL!!!Aleś cięta,uhuhu...No to ja nie zapytam o rozmowe i takie tam tylko o przedpokój-jak sie tam miewa,he? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Entuzjazm 16.12.04, 14:30 noo Kalooś przedpokój ready steady, właśnie się przyzwyczajam do nowego wystroju. tymczasem sprzątanie posuwa się wciąż naprzód, aczkolwiek powoli i został mi już tylko jeden pokój i łazienka. uff. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Entuzjazm 16.12.04, 14:34 no to szoruj szoruj!!Bo jutro będzie impreza z okazji Freewolnych urodzinek!;D Uahahaha...tralilalilaj...bum cyk cyk,tralilalila...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Entuzjazm 16.12.04, 14:41 kalooo napisała: > no to szoruj szoruj!!Bo jutro będzie impreza z okazji Freewolnych urodzinek!;D > hoho to zamiast sprzątać powinnam się rzucić w wir lepienia owcy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvation :) IP: *.tele2.pl 16.12.04, 19:24 tak, to czas najwyzszy :)) ale zeby byla taka sliczna-sliczna jak na tym obrazku, albo jeszcze slodsza, ok? :)) 18-letni wyrzut sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmelus Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:00 tak więc zakasuję rękawy i zaczynam pracę twórczą ps. system mnie wylogował ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me wlasnie IP: *.tele2.pl 16.12.04, 19:30 wlasnie, sa strasznie zmeczeni i polozyli sie spac albo czasem niektorzy sa w szkole do troche przed 19 :/ aha, mowie: wieczorem 25. to ja wam napisze: tell them I've gone, czyli bede far far away i wroce 2 albo 3 stycznia. czyli nie zapisujcie mnie na spotkanie w tym czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Zmeczenie 16.12.04, 19:34 Boze, jaka ja jestem zmeczona! Musze sobie jeszcze kolacje zrobic, tak mi sie nie chce, ale umieram z glodu... I na fitness nie poszlam... I mieszkanie brudne... Chyba umre z lenistwa i zniechecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmelus zmoblizować się trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:04 i zacząć od sprzątania takie porządki to lepsze niż fitness a w ogóle to polecam malowanie, zwłaszcza sufitu, to już wyższa szkoła jazdy i akrobatyka u mnie wszystko błyszczy bo ja mam takie zboczenie, że jak tylko przestaje się błyszczeć to uważam, że jest brudno i sprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: zmoblizować się trzeba 16.12.04, 20:22 Nawet nie wiesz, jak chetnie bym tu nie tylko pomalowala wszystkie sciany, ale i powymieniala meble! Niestety, mieszkanie wynajmuje i nie wolno nic zmieniac (nawet plakatow na blue tack przyklejac, ale to akurat olewam). Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: zmoblizować się trzeba 16.12.04, 20:37 nom, ja rozumiem, że nie wolno. byłam po drugiej stronie barykady i wynajmowałam mieszkanie. tak się złożyło, że w tym mieszkaniu były nie moje meble, tylko poprzedniej właścicielki. i ona planowała je kiedyś zabrać. wyobraź sobie co mi się zrobiło jak zobaczyłam, że panna, która mieszkanie wynajmowała przemalowała meble w łazience na zjadliwy błękit! u mnie czysto i przyjemnie, tylko choinki brakuje :) zjadłaś kolację? nie można dopuścić do śmierci głodowej dzielnej foremki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: zmoblizować się trzeba 16.12.04, 20:46 Wlasnie mi sie konczy gotowac, mama zadzwonila i troche mi opoznila kolacje. No jak tez mam meble wlascicieli - okropne! Przez ostatni rok, ktory tez spedzilam z ukochanym w Berlinie, mieszkalismy w mieszkanku, ktore mialo sliczne mebelki i w ogole wszystko (tyle ze bylo malutkie). Wlasciciel mial super gust i wszystko do siebie pasowalo, wlacznie z posciela, recznikami i plakatami na scianach. Tutaj z kolei wszystko jest os sasa do lasa: brudna wykladzina (wymieniaja w nowym roku :)), stol okragly i szklany, do tego dwa krzesla niebieskie metalowe. Mieszkanie jest fajowe i chcemy w nim zostac, tylko te meble... Moglibysmy juz kupic wlasne (marze o tym), ale tych starych nie ma gdzie podziac... Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Nowy watek 16.12.04, 20:50 Ej, a nie mozemy zaczac nowego watku? Zeby nie trzeba bylo tak skakac do tych ostatnich wpisow? Mnie sie miesci tylko 300 na stronie (wam chyba tez...). Chyba ze macie sentyment do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Nowy watek 16.12.04, 20:56 kampysia napisała: > Ej, a nie mozemy zaczac nowego watku? Zeby nie trzeba bylo tak skakac do tych > ostatnich wpisow? jak wchodzisz w ten wątek to z ramki "sortuj" wybierz "od najnowszego". nigdzie nie trzeba skakać, podaje się na talerzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Nowy watek 16.12.04, 20:59 No wlasnie tak robie, ale i tak jestem leniwa i chce mi sie miec malo wiadomosci na stronie... Ale juz koncze kolacje i mam wiecej sil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18-letni.. Re re: Nowy watek IP: *.tele2.pl 17.12.04, 10:33 tez pomyslalam zeby nowy zalozyc. i bym go nazwala 4 Non Blondes a co! aha, kampysia, to czy mozesz sie z nami spotkac w duzym stopniu zalzy od tego jakie masz wlosy. jesli inne niz: czarne, brazowe, rude (w jakichkolwiek odcieniach) to czym predzej sie farbuj. ale jakbyscie zalozyly to prosze ladnie go nazwac zeby mi sie przyjemnie wchodzilo :). bo z tego mi sie tytul podoba ;P ME! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Re re: Nowy watek 17.12.04, 11:13 No coz, wlosy mam sredni blond, nigdy nie farbowane. Mam nadzieje, ze mimo wszystko spotkacie sie ze mna, takim naturszczykiem. To w koncu ja zaproponowalam spotkanie i jeszcze kusze probkami (choc moge wszystkich zamowionych nie zdobyc). Tez chce ladny tytul, pomysle nad nazwa! Odpowiedz Link Zgłoś
lucum nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 11:42 ojoj!!! ja tez wracam do naszego wspanialego kraju i chetnie sluze probkami (nazbieralam ich juz ohohohoho!!!) chyba ze sa jakies specjalne zyczenia... no i wracam przez bezclowy :-)))) uwielbiam swieta!!! p.s. jak tam kragmelku odciski od malowania przedpokoju?? :-)))) aaa przepraszam jesli wrylam sie na "prywatny" watek :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 11:50 lucum napisała: > p.s. jak tam kragmelku odciski od malowania przedpokoju?? :-)))) ha! nie bolą! odkryłam terapię antyodciskową. namiętnie smarowałam się wazeliną i przeszło szybko. btw czy masz może nick od czegoś jadalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 11:57 owszem... takie miodowe ciasteczko prosto z maroka, nazwa francuska, chyba... nigdy nie jadlam ale ponoc smaczne... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 11:58 lucum napisała: > owszem... takie miodowe ciasteczko prosto z maroka, nazwa francuska, chyba... > nigdy nie jadlam ale ponoc smaczne... :-))) na Bałkanach lukum to jest taka mleczna galaretka, strasznie słodka. po polsku się nazywa rachatłukum. ciasteczko zinwestyguję. ja lubię ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 12:07 Tez znam to ciasteczko, z Balkanow i Turcji, ale to sie tam nazywa locum - przyanjmniej tak pamietam. Rzeczywiscie slodkie, ale pare razy w roku mozna zjesc. Ja jeszcze b. lubie baklave, sam tluszcz, orzechy i cukier, ale jaki raj na jezyku :) Co sadzicie o mojej nazwie? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 12:10 kampysia napisała: > Tez znam to ciasteczko, z Balkanow i Turcji, ale to sie tam nazywa locum - > przyanjmniej tak pamietam. Rzeczywiscie slodkie, ale pare razy w roku mozna > zjesc. w makedonsko lukum vel lokum to jest galaretka. > Ja jeszcze b. lubie baklave, sam tluszcz, orzechy i cukier, ale jaki raj na > jezyku :) w dobrej baklavie jest miód, który jak wiadomo jest BARDZO zdrowy ;P > Co sadzicie o mojej nazwie? o nicku? a skąd się wziął? Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 12:12 ja mysle ze lubisz produktu kampiny??? (campiny?) :-))) ja uwielbiam czekoladowy deser ... i waniliowy rowniez.... Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 12:34 No tak, w baklavie jest miod, napisalam "cukier" bo miod zawiera cukier. Jest zdrowy, ale az w taaaakich ilosciach?! Myslalam o nazwie na nowy watek :P A kampysia wziela sie od "Kampinka". Mam na imie Kamila i ok. 7 lat temu maly braciszek mojego chlopaka (bo z moim chlopakiem jestem juz od ponad 7 lat) nie mogl wymowil "Kamilka", latwiej mu bylo "Kampinka", a ze nick "kampinka" ktos juz ma, wiec wzielam "kampysia"... Nawet nie wiem, czy lubie produkty Campiny... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 12:51 kampysia napisała: > No tak, w baklavie jest miod, napisalam "cukier" bo miod zawiera cukier. Jest > zdrowy, ale az w taaaakich ilosciach?! ale wcale go tam tyle nie ma. tzn. ja to wiem dobrze, bo baklavę piekę. baklava bywa zalewana tzw. szerbetem - syropem z cukru, to wersja bardziej ekonomiczna ciacha ;) a cukier jest człowiekowi do życia potrzebny. mnie na pewno ;P > Nawet nie wiem, czy lubie produkty Campiny... ja lubię :-) zwłasza pudding z wanilią. bananowy też dobry. o ile firm nie pomyliłam hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: nowa ale tez fajna ;-))) 17.12.04, 13:04 a ja ostatnio zrobilam super prosciutkie ciasto... nazywa sie to "far" i pochodzi z bretanii... a jest tak banalnie latwe do zrobienia ze czesto na szybkiego przygotowuje dla tych co do kawki lubia male co nieco... potrzebne tylko: maka, cukier, jajka, mleko, ja dodaje suszone sliwki (ale moga byc rodzynki itp.), maslo, szczypta soli i troszke rumu dla tych co lubia... to wszystko sie miesza i wsadza do piekarnika na godzinke... pychotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łOwca ciasteczko IP: *.tele2.pl 17.12.04, 12:19 A Ja Lubie Twoje Posty :)), Ciasteczkowy Potworze. a chcesz przepis na ciasteczka z brown sugar? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ciasteczko 17.12.04, 12:28 Gość portalu: łOwca napisał(a): > A Ja Lubie Twoje Posty :)), Ciasteczkowy Potworze. > a chcesz przepis na ciasteczka z brown sugar? kcem receptę na te ciastka odjazdowe ;) dawaj dawaj a tort sobie upiekłaś? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krag_investigates lukum - etnograficznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:48 otóż w jednym języku lukum znaczy: 'any long large worm, any small snake' ;P to jakiś indiański język. a teraz wam opowiem skąd się wziął lukum u Turków :) w drugiej połowie 18 wieku do imperium ottomańskiego dotarł cukier. wcześniej go w ogóle nie znali i do słodzenia używali miodu i syropu z winogron. sułtan jak wiadomo miał zwykle wielki harem. harem składa się z kobiet, a kobiety lubią słodycze. jako że siły już nie te i zająć się wszystkimi żonami nie mógł, sułtan wymyślił chytry plan, co by nakarmić kobitki słodyczami. kazał kucharzowi swemu zrobić taki deser, jakiego dotąd nie było. kucharz wymieszał: syrop z cukru, orzeszki, suszone owoce, różne smakowe olejki, a na koniec dodał gumy arabskiej (hihi nie tego żółtego kleju, co kiedyś był w sklepach, tylko takiej spożywczej). i w ten sposób powstały najsłynniejsze tureckie słodycze. w Europie lukum pojawił się w XIX wieku i został nazwany "Turkish Delight" :) należy lukum sobie pogryzać do kawy oraz jako deser po posiłkach, żeby oddech stawał się słodki :) a tak wygląda: www.turkish-delight.com/images/p3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ale nas tu dużo,łomatko...;) 17.12.04, 14:19 nowy wątek-ja kilka post ów niżej proponowałam NOWE FORUM,hehe..No i co??Nadal czekam.;P A lucum-heh,no mi to się akurat nie z ciasteczkiem kojarzy,hehe...;) Myślałam że to od imienia,że tak powiem...;)Więcej nic nie mówie.;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel bo taką charyzmę mamy hehe 17.12.04, 15:12 > A lucum-heh,no mi to się akurat nie z ciasteczkiem kojarzy,hehe...;) Myślałam > że to od imienia,że tak powiem...;)Więcej nic nie mówie.;P ja jestem taka bystra, że mi tyle wystarczy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: ale nas tu dużo,łomatko...;) 17.12.04, 15:48 Nowe forum byloby fantastyczne! jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free dobra laski IP: *.tele2.pl 17.12.04, 17:58 dzieki wszystkim za wszystko, za duzo dzis nie pisalam bo taaka zajeta bylam ;) tell them I've gone co do forum to mam wlasne zdanie, ale to sie zobaczy jeszcze. cholera, juz powinnam wyjsc a musze zmyc paznokcie z radosnego zielonego koloru :/. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: dobra laski 17.12.04, 19:41 spędzaj miło urodziny :) huggzz & buziaks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga słoneczno nam mocno przygrzewa... IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 13:23 a ja sobie jem bułeczki ze smalcem wegeteriańskim:) Kaloo, polecam Ci odżywczą szminkę nabłyszczającą Avonu w kolorze Watermelon. Nie wiem czy to autosugestia, ale pachnie chyba faktycznie melonem:) Całuski:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ze zdrowego kompa piszę...;) 16.12.04, 13:30 no i juz awaria zażegnana,mam już wszystko ok,bierę sie do roboty zaraz,a Jagusia mnie tu szminką melonową korci,hehe...;) A kupie ją sobie,co mi tam szkodzi!;) Po ile ona teraz stoi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga no to fajnie... IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 16:53 że masz już zdrowy komputerek. Szminka jest za 25,90 zł, ale możesz najpierw zamówić sobie próbkę dla spróbowania. Po co kupować w ciemno, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18LetniWyrzutSumie prosze czasem czytac me smsy IP: *.tele2.pl 16.12.04, 19:21 jak bylam w sklepie avonu to wyslalam info ze ten watermelon pachnie jak powinien. poczulam sie zignorowana. aha, nie odpowiedzialam na dzisiejszego smsa z rodzaju tych o zagadki wszechswiata, czyli czy lepsze owalne czy kwadratowe pazurki bo mi sie kom w tej chwili wyladowal. odpowiem: u siebie tylko owalne, byle nie migdalowe, u innych lubie lekko kwadratowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo psze pani ja smsy czytam... 17.12.04, 14:14 tylko potem zapominam,i teraz jaga mi zapodała tą szminke no i stwierdziłam że się czuje osaczona ;0 no i sobie zamówię,a co...;) A o owcy pamietałam! No to dobrze,że jednak lekko zaokrąglone kwadraty zrobiłam,uff...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel o skrzywieniach 16.12.04, 14:47 nie kręgosłupa tym razem ;) w TS jest perfumetka babskiego Armani Mania i ja teraz chodzę i gazetę wącham. się mi podoba. mikołaju, mikołaju...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: o skrzywieniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:56 no a ja ostatnio zakupiłam zestaw 4 gazet vita i tam był jeden numer o kręgosłupie jedynie,no i do czego zmierzam-dołączony był Privi Velvet mat,ten stary fluid Privi,który okazał sie tak beznadziejnie beznadziejny,że tym bardziej doceniam Erisa za Privi City Matt...Że po takim szajsie taki fajny fluid wypuścili,BRAWOOO!!!Naprawde,to miłe,że ktos się uczy na własnych błędach,a poza tym jeszcze milszy jest fakt,że w końcu coś naprawdę ULEPSZYLI a nie jak to zwykle bywa... pozdro babięta;) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Juz po kolacji 16.12.04, 21:05 No, zjadlam juz! Teraz sobie pije karmelowa Pu-Erh, slucham muzyki do "Amelki" i tylko jeszcze zmyje makijaz i moge zaczynac moja sesje przed laptopikiem. A naczynia niech sie zmyja same (ukochany wyjechal i moze naczynka sie zlituja i same po sobie posprzataja...?). Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Juz po kolacji 16.12.04, 21:21 666 wypowiedzi? hmmm ;p Dopiszę się, na wszelki wypadek i podniosę do 667 ;) Pozdrawiam miłe panie i przepraszam, że wlazłam tu tak bez zaproszenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Juz po kolacji 16.12.04, 22:11 smee napisała: > 666 wypowiedzi? hmmm ;p Dopiszę się, na wszelki wypadek i podniosę do 667 ;) cześć, smee widzisz, co z Kampysi za diablica ;P nurtuje mnie aktualnie taki problem: jakie uszy i rogi ma renifer? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Juz po kolacji 16.12.04, 22:22 very thx, Szanowna Smee intuicyjnie dobre uszy mu zrobiłam haha a owca gotowa, tylko upiec ją muszę. niech Free wie, że ma się zachwycać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia tylko ostroznie!!! IP: *.tele2.pl 17.12.04, 10:50 uważaj, bo Owcy od tego pieczenia jej sie jeszcze Dziwnie Gorąco zrobi... to ja powtorze: Freesia mówi sie /frizija/ i nie czytac mi tego z 'sia' bo toż to gorzej niż małgosia brzmi:/. a Freezja czytamy /frizja/ Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel słuchaj Frezja-Finezja 17.12.04, 11:02 jak to jest: kaloo kazała mi dziś imprezować a ty się ciągle podpisujesz 18letni proszę się szybko wytłumaczyć, zanim zacznę prezenty wręczać ;) > uważaj, bo Owcy od tego pieczenia jej sie jeszcze Dziwnie Gorąco zrobi... don't U worry <czyt. don'cia uory> ona to lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freelancer dokladnie to - IP: *.tele2.pl 17.12.04, 11:38 18-letni wyrzut sumienia!! a co, mam czas tak sie podpisywac do 17:10! bo ja jednak wole miec dalej 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel dobra 17.12.04, 11:51 to się rzucę uściskiwać itp. po 17. na razie ciesz się młodością ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freelancer ekhem ekhem <blushing> IP: *.tele2.pl 17.12.04, 11:40 owca lubi sytuacje kiedy mozna powiedziec ze dziwnie gorąco, ale samego dziwnego gorąca nie lubi. dziwnie gorąco, coraz goręcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Luksusowe probki 16.12.04, 22:12 Sluchajcie, jak tak mamy sie byc moze spotkac, to moze bede miala cos dla was. W niedziele jade prawdopodobnie do Londynu, gdzie jest wiecej perfumerii itp. Chcialybyscie moze jakies probki luksusowych kremow, ktore moge dla was zdobyc? Nie obiecuje, ze sie uda, ale na pewno bedzie latwiej niz w Polsce. Czekam na zyczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Luksusowe probki 16.12.04, 22:24 pewnie, że chcemy czy w UK jest już ten nowy krem clinique? tzn ten "obronny", autodefence bodajże się nazywa. u nas wlizie dopiero w lutym, a mnie się bardzo podoba i chcę wiedzieć jak działa na mnie. poza tym ja-kragmel-pazerniak biorę wszystko jak leci byle nie dla przesuszonych skór <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Luksusowe probki 16.12.04, 22:32 Zobacze, czy juz jest. A jaka masz cere? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Luksusowe probki 16.12.04, 22:38 ja się naprzemiennie matuję i nawilżam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Luksusowe probki 16.12.04, 22:47 Ok, sprawdzalam w internecie, nie sadze, zeby ten Autodefence juz byl (moze w USA, ale sie na razie nie wybieram :(. Wiem, zdobede ci probke mojego ulubionego Kiehl's Sodium PCA, lekkiej emulsji nawilzajacej dla cery mieszanej (probki sa po 10ml, wiec na troche starczy). Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Luksusowe probki 16.12.04, 22:53 kampysia napisała: > Ok, sprawdzalam w internecie, nie sadze, zeby ten Autodefence juz byl (moze w > USA, ale sie na razie nie wybieram :(. eh, poczekam do lutego i pójdę zastraszać panny w sephorze ;) > Wiem, zdobede ci probke mojego ulubionego Kiehl's Sodium PCA, lekkiej emulsji > nawilzajacej dla cery mieszanej (probki sa po 10ml, wiec na troche starczy). > Chcesz? pewnie, że chcę :) popróbuję czegoś nowego. na razie nie mam pomysłu na krem nawilżający oprócz DDMLa, ale już mi się troszku znudził, a nic innego wypróbowanego mi nie pasuje buu buu buu. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Inne panny 16.12.04, 22:55 Jak myslisz, co moga robic te ktore sie nie tu obecnie nie udzielaja, a zazwyczaj sa bardzo "gadasne"? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Inne panny 16.12.04, 22:58 kampysia napisała: > Jak myslisz, co moga robic te ktore sie nie tu obecnie nie udzielaja, a > zazwyczaj sa bardzo "gadasne"? śpią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Inne panny 16.12.04, 23:04 Ojej, jakie one zdrowe! Ja mam dopiero 22:06 i nie ide jeszcze spac, a ty (tzn. wiem, ze masz pozniej, ale mam na mysli, czy wybierasz sie juz w objecia Morfeusza? - czy moze kogos innego...?)? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Inne panny 16.12.04, 23:17 kampysia napisała: > wiem, ze masz pozniej, ale mam na mysli, czy wybierasz sie juz w objecia > Morfeusza? - czy moze kogos innego...?)? zeznaję pod przysięgą i daję słowo skauta, że śpię sama. i mam zdecydowanie za duże na to łóżko :( jeszcze się nie kładę. po pierwsze piekę owcę ;) a po drugie zwykle zasypiam między 1-2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Spanie 16.12.04, 23:11 Chyba jednak pojde juz spac, oczka mi sie kleja. Dobranoc :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga próbki IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 12:23 Szukam czegoś fajnego do cery mieszanej. I szukam mojego ukochanego zapachu: OUI NON KOOKAI Może w Londynie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: próbki 17.12.04, 12:26 Gość portalu: Jaga napisał(a): > I szukam mojego ukochanego zapachu: > OUI NON KOOKAI o Jaga, ten zapach to była moja pierwsza perfumowa miłość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: próbki 17.12.04, 12:28 oui non kookai?? mialam strasznie dawno temu!!! uwielbialam ten zapach... ale obawiam sie ze juz go chyba nigdzie nie mozna znalezc :-(( Odpowiedz Link Zgłoś