truskawkowa.dziewczyna 12.09.04, 12:13 ja wspaniale czuje sie po wykonaniu francuskiego manicure'u, stop i dloni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Free makijaż IP: *.tele2.pl 12.09.04, 14:48 ogolnie malowanie (twarzy) mnie uspokaja. a humor poprawiają pachnące cytrusamikosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re:wszyskie!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.09.04, 15:22 Ja uwielbiam sie "dopieszczac" niemal wszystkimi zabiegami :) lubie zmywac buzie mleczkiem, wklepywac kremy, nie przepadam tylo za wcieraniem balsamow i zadko to robie. Zamiast balsamow wole oliwki Johnson's Baby wcierane po kapieli. POLECAM!! Nie lubie tez malowac oczu cieniami - jestem alergigiem, ale uwielbiam absolutnie wszystko, co wiaze sie z zapachami - np. nakladanie podkladu Translucide pachnacego cytrynka. Ostatnio odkrylam tez rewelacyjny nawilzajacy krem z mlekiem i miodem. Fantastycznie pachnie, a pochodzi z Avonu, ktorego kosmetykow, zwlaszcza kolorowych, nie cierpie!!! Skusilam sie (obiecujac sobie, ze to ostatni raz) na maseczke, wlasnie mleczno-miodowa, i w promocji dostalam ten kremik - 125ml za... 5 zl. Bylam absolutnie zaskoczona tym, jak odpowiadaja mi oba kosmetyki!Czuje sie jak Kleopatra :)Pozdrawiam wszystkie Pieknisie :) Odpowiedz Link Zgłoś